Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #20 : 25 Mart 2011, 21:10:12 » |
|
 |
|
 |
 |
Yaf forumu ziyaretçilere açalı kaç gün oldu ama bu konu hala gündemde ha  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Mart 2011, 21:13:05 Gönderen: Emrullah CAN »
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
hila_571
тє¢яüвєℓι üує

Üye ID: 4922
 |
« Yanıtla #21 : 30 Mart 2011, 22:23:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
Dayan be gönlüm!!! Bîçare değilsin Yaradan sana yar.. Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var! Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var... HZ.MEVLANA (k.s)
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #22 : 05 Nisan 2011, 00:05:58 » |
|
 |
|
 |
 |
Ebu Ömer keko nerelerdesin aslan avcısı...! Site ziyaretçilere kapalıyken bari adını görebiliyorduk. Şimdi kökten gittin emice .. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #23 : 05 Nisan 2011, 10:48:43 » |
|
 |
|
 |
 |
Ebu Ömer keko nerelerdesin aslan avcısı...! Site ziyaretçilere kapalıyken bari adını görebiliyorduk. Şimdi kökten gittin emice .. aslanlığı bırakmış,keklik avlamaya gitmiş keko...onun için görmüyorsun....  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #24 : 05 Nisan 2011, 23:21:55 » |
|
 |
|
 |
 |
Emice yine neye kızmış acep, hadi keko fazla naz yap nerdeysen çık ortaya..Özlettin kendini, yeter ama...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #25 : 06 Nisan 2011, 09:07:02 » |
|
 |
|
 |
 |
bakma yok olduğuna,muhakkak geziyordur ama renk vermiyordur...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #27 : 17 Haziran 2011, 13:07:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #29 : 17 Haziran 2011, 13:25:47 » |
|
 |
|
 |
 |
Rabbim niyetinizi hayreylesin kardeşim,inziva güzeldirve tfekküre sevkedecekse bence arada bir fırsat buldukça bunu yapabilmeliyiz..Ama bence üyeliğinizi kaldırmayalım kardeşim,eğer sizde uygun görürseniz burda isminiz kalsın bir ara uğrarsanız hazır isminizle giriş yapmış olursunuz... 
yok ,üyeliğimin silinmesini istiyorum derseniz ,tercihinizede saygımız var ve sileriz kardeşim,,son karar sizin..
selametle... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #31 : 17 Haziran 2011, 13:32:59 » |
|
 |
|
 |
 |
madem tercihiniz bu yönde.bizden yana helal olsun,sizde helal edin kardeşim...Rabbime emanet olun aziz kardeşim,bu mesajdan 10 dk sonra üyeliğinizi sileceğiz kardeşim...
selam ve dua ile... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|