Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ziyaretçilere neden kapalı  (Okunma Sayısı 1492 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #20 : 25 Mart 2011, 21:10:12 »

Yaf forumu ziyaretçilere açalı kaç gün oldu ama bu konu hala gündemde ha  alkış
« Son Düzenleme: 25 Mart 2011, 21:13:05 Gönderen: Emrullah CAN » Logged

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
hila_571
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4922

« Yanıtla #21 : 30 Mart 2011, 22:23:52 »

ok. sal.

Dayan be gönlüm!!! Bîçare değilsin Yaradan sana yar.. Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var! Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var... HZ.MEVLANA (k.s)
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : 05 Nisan 2011, 00:05:58 »

Ebu Ömer keko nerelerdesin aslan avcısı...!
Site ziyaretçilere kapalıyken bari adını görebiliyorduk. Şimdi kökten gittin emice sal...

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #23 : 05 Nisan 2011, 10:48:43 »

Ebu Ömer keko nerelerdesin aslan avcısı...!
Site ziyaretçilere kapalıyken bari adını görebiliyorduk. Şimdi kökten gittin emice sal...

aslanlığı bırakmış,keklik avlamaya gitmiş keko...onun için görmüyorsun.... Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : 05 Nisan 2011, 23:21:55 »

Emice yine neye kızmış acep, hadi keko fazla naz yap nerdeysen çık ortaya..Özlettin kendini, yeter ama... ok.

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : 06 Nisan 2011, 09:07:02 »

bakma yok olduğuna,muhakkak geziyordur ama renk vermiyordur... Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
yol hali
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 17 Haziran 2011, 12:46:36 »

esselam u aleykum hayırlı cumalar sizden ricam üyeliğimin kaldırılmasıdır teşekkür ediyorum saygılarımla
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : 17 Haziran 2011, 13:07:30 »

esselam u aleykum hayırlı cumalar sizden ricam üyeliğimin kaldırılmasıdır teşekkür ediyorum saygılarımla

we aleykümes selam kardeşim...

haydır kardeşim?özel değilse sebebi varmı?bir yanlışımızmı oldu?

selametle...

yol hali
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 17 Haziran 2011, 13:19:48 »

estagfirullah abi bir yanlış yok özel bir sebebi de yok sadece inzivaya çekilmek diyelim buna inşaAllah
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : 17 Haziran 2011, 13:25:47 »

Rabbim niyetinizi hayreylesin kardeşim,inziva güzeldirve tfekküre sevkedecekse bence arada bir fırsat buldukça bunu yapabilmeliyiz..Ama bence üyeliğinizi kaldırmayalım kardeşim,eğer sizde uygun görürseniz burda isminiz kalsın bir ara uğrarsanız hazır isminizle giriş yapmış olursunuz... Smiley

yok ,üyeliğimin silinmesini istiyorum derseniz ,tercihinizede saygımız var ve sileriz kardeşim,,son karar sizin..

selametle...

yol hali
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 17 Haziran 2011, 13:29:06 »

ALLAH razı olsun muhterem abim ummetiz.biz'den ayrıldım burada kalırsam ayıp olur sanırım.neyse hakkınızı helal edin oradan ayrılırken helalleşmek nasip olmadı
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : 17 Haziran 2011, 13:32:59 »

madem tercihiniz bu yönde.bizden yana helal olsun,sizde helal edin kardeşim...Rabbime emanet olun aziz kardeşim,bu mesajdan 10 dk sonra üyeliğinizi sileceğiz kardeşim...

selam ve dua ile...

yol hali
Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 17 Haziran 2011, 13:33:50 »

ALLAH razı olsun abi ALLAH'a emanet olunuz
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: