|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #1 : 15 Mart 2011, 00:21:19 » |
|
 |
|
 |
 |
Ve aleykum selam Ömer abi. Şimdiye kadar devamlı açıktı zaten keko  Teknik bir,iki deneme amacıyla henüz değiştirdik. En kısa sürede tekrar eskisi gibi inşALLAH..) Selam ile.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #3 : 15 Mart 2011, 00:43:19 » |
|
 |
|
 |
 |
Est. ne haddimize keko...Durmak yok istanbulluya devam  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #6 : 15 Mart 2011, 14:18:53 » |
|
 |
|
 |
 |
Vaktim pek yok, bana bulaşmayın diye korkudan konuya bişi yazamıyordum zaten. Ama tabi iş başa düşünce evallah  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #8 : 16 Mart 2011, 09:57:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #10 : 18 Mart 2011, 09:42:18 » |
|
 |
|
 |
 |
bizde adınızla bekleriz kardeşim....insan evine ziyaretçi olarrak gelmemeli,değilmi
selametle.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
hila_571
тє¢яüвєℓι üує

Üye ID: 4922
 |
« Yanıtla #11 : 19 Mart 2011, 02:55:43 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Mart 2011, 02:58:11 Gönderen: hila_571 »
|
|
Dayan be gönlüm!!! Bîçare değilsin Yaradan sana yar.. Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var! Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var... HZ.MEVLANA (k.s)
|
|
|
|
|
muhammedus
уєиι üує
- لا اله الا الله محمد رسول الله -
Üye ID: 1795
|
 |
« Yanıtla #13 : 19 Mart 2011, 15:05:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
...En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar...
Zalimler için yaşasın cehennem.
|
|
|
DiRiLiŞ
мιя üує

Derin yürek, derin Aşk ve derin İnsan..
Üye ID: 4853
 |
« Yanıtla #14 : 19 Mart 2011, 18:41:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
Madem ölüm tek bir defa gelecek,
O da neden ALLAH için olmasın ..
|
|
|
hila_571
тє¢яüвєℓι üує

Üye ID: 4922
 |
« Yanıtla #15 : 20 Mart 2011, 02:15:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
Dayan be gönlüm!!! Bîçare değilsin Yaradan sana yar.. Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var! Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var... HZ.MEVLANA (k.s)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|