Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« : 29 Mart 2011, 11:21:39 » |
|
 |
|
 |
 |
MÜKAFATLI KARDEŞİM
Tur atarken aklıma,mükafatlılar geldi İsyan ettim tuğyana,isyan bağrımı deldi Yüreğim bu şiiri hemen önüme serdi Size dökmek istedim,içimdeki bu derdi
Selam olsun mükafat alan kardeşimize Zindanlar şahid oldu sabır ve azminize Yağmur misali rahmet,yağsın özerinize Sabrınıza karşılık,selamlar olsun size
İsyanımız zülmedir,öfkemiz zalimedir Uyanmayan ümmetin,uykulu halinedir Nara nutuk atanın cihadı dilindedir Mustazafın ispatı,zindanın içindedir
Göğsümüz kabarıyor,onurlu tavrınızla İftiğar eder ümmet,şükür ve sabrınızla Banada dua edin,o makbul duanızla Cellatlara lafım var,söyleyeyim son hızla
İzninizle kalemi hakime yönelteyim Kabaran bu öfkemi,kaleme söyleteyim Şuan kalem kılıçtır,onuda belirteyim Kalemi biz kırarız,zalime öğreteyim
Bizde bu iman varken,bilki senin kararın Dağa çakıl atmışlar,ancak olur zararın Öfkemiz katmerleşir,bize çoktur yararın Cezanız mükafattır,kininizden morarın
Verilen cezalarla,azmimiz bilenecek Ahirette sizinle,hesap gönü gelecek Zalim ve mazlum kimmiş,kararı verilecek Adil olan ALLAHın ,hükmü gerçekleşecek
Zannetmeyin seneler,moralleri bozacak Aksine bu kararlar,utancınız olacak Her gecenin ardından,güneş bizle doğacak Filizlenen yusuflar,nurlu tohum saçacak
Bize verilen yıllar,uhrevi mükafattır Önünüzde diz çöken,hem zelil hem korkaktır Karanlık içinizde,bizde hergün şafaktır Zindan zaferimizdir,zafer yolu cihattır
Biz idam ve yıllara,çoktan hazırlanmışız Kefeni tabutların,içine bırakmışız Dünyevi lezzetleri,ahirete satmışız Bu yolda,ana,baba,eşi,aşı atmışız
Sevenlerle buluşma,mekanımız cennettir Bu firakların sonu,ebedi bir nimettir Müjde verin eş dosta,sabrın sonu izzettir Zillette hayat yoktur,izzet güzel lezzettir.
yahya abbas müsavi NOT.zindanda yusufilerin aldığı cezaya mükafat denilir.
Dünyanın herhangi bir bölgesinde,ALLAH için direnen tüm yusufilere dua etmeyi unutmayalım. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Mart 2012, 13:47:05 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi »
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''
Üye ID: 4830
 |
« Yanıtla #2 : 29 Mart 2011, 13:31:00 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Mart 2011, 08:57:38 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi »
|
|
فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ ''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #6 : 30 Mart 2011, 18:21:22 » |
|
 |
|
 |
 |
Mükafatçı seni... 
Yüreğine sağlık keko... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #8 : 31 Mart 2011, 11:42:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #10 : 31 Mart 2011, 11:56:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yol hali
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 31 Mart 2011, 13:49:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #15 : 31 Mart 2011, 19:13:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|