Sayfa: [1] 2 3 ... 10   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Neden Davetyolundasınız?  (Okunma Sayısı 7712 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« : 22 Haziran 2010, 12:16:05 »

Değerli kardeşlerim,merak ettim ve büyle bir soruyu siz davetyolundaki kardeşlere sormak istedim....
elbette bir çok kardeşimizin takib ettiği ve katılım gösterdiği başkada güzel siteler elbette vardır,ama özellikle buraya gelen kardeşlerin neden davetyolunu seçtiklerini merak ediyorum,burada siz kardeşleri çeken veya hoşunuza giden yönler nelerdir,herkes istediğini yazabilir?
Neden Davetyolundasınız ve burayı size sevimli kılan nedir veya sevimli kılan özellikleri varmıdır?nelerin olmasını çok isterdiniz?

selametle...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2010, 12:20:02 »

ilk önce ben kısa birşekilde izah edeyim ama daha sonra uzun uzun izah etmeye çalışırım,giriş bizden olsun...

Davetyolunu seçmemin ilk nedeni,kurulduğu ilk günden beri şiarı olan vahdet ve kardeşlik anlayışından hiç sapmamış olmasıdır....

daha başka sebeplerimde vardır ama onu ileriki mesajlardan sonra yazarım inşaALLAH....

SELAMETLE...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 3387

« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2010, 12:36:44 »

bizde sizi takip edelimönce kısa yazalım ve sonra inşALLAH ilerleyen zamanda uzun yazarız.

İlk önceleri siteye giriş yaptığımda sadece çalan parçalardaki güzel marşları dinlemek için girerdim ve sadece yazı atar çıkardım.
Daha sonra siteye biraz takıldığımda o kadar çok tefrika yazılar vardıki o yazıları görünce açıkçası çok soğudum siteden.Bazı üyelerin pervasızca müslümanları kafirlikle itham etmeleri,alıntı yazılarla kendinden birşey katmadan sağa sola fütursuzca saldırması hepden soğutmuş ve bir kardeşle burdan dedikki gizlice ayrılalım daha girmeyelim. Burası bize göre değil..
Uzun bir müddet üye olmamıza rağmen sadece parçaları dinler ve ziyaretçi olarak bakardım.Kimseyide pek tanımadığımdan öylesine gezerdim...

Sonra ne hikmetse birgün oldu ve delinin biri bizdeki kiliti kırdı.Kendi halinde siteye giren birinin kapısını ve hukumetini batırdı..

Devamını yazarız inşALLAH..

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

''O GÜN GELECEK BİLİYORUM! :)''

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4830

« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2010, 13:14:43 »

Neden Davetyolundayız?
Birgün tevafuken yolum düştü buraya...Diğer sitelerden tanıdığım enbaşta Hattab_72 kardeşimle beraber biçok kişiyi gördüm.Siteyi kurcaladım biraz ozamanlar biçok kişi full aktifti,şuan yoklar.Üye olmayı düşündüm ama bağımlılık yapar diye vazgeçtim. Smiley
Ebuömer hocamın dediği gibi ağır konular tartışılıyordu.Gecenin bir yarısına kadar bu tartışmaları takip ettim.İran'dır şia'dır Humeyni'dir...İthamlar savunmalar, ki ozamanlar çoğu konuda bilgisizdim.
Şunu açıkça söylemem gerekki ben İmam Humeyni'yi çok seviyorum.Rabbim makamını âli mekanını cennet etsin...(amin)
İnsanın değerlerine hakaret edilmesi durumunda bunu sadece dinleyip geçmek çok ağır bir durum.
Sonuç ne oldu bilmiyorum çekip gittim siteden.Uzunca bir zaman geçtikten sonra birkaçkez daha ziyaret ettim okadar...
Daha sonra nemi oldu? Smiley
Kaideyi bozan ben olmamak ikinci bölümü ikinci mesaja bırakıyorum... Wink

فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ

''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ
ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2010, 13:29:23 »

MaşALLAH her konuda devamını bekleriz olduk alkış

İki değerli abimizin yorumları da dikkate şayan...İnşALLAH bekliyoruz devamını:)

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 22 Haziran 2010, 13:31:58 »

Neden Davetyolundayız?
Birgün tevafuken yolum düştü buraya...Diğer sitelerden tanıdığım enbaşta Hattab_72 kardeşimle beraber biçok kişiyi gördüm.Siteyi kurcaladım biraz ozamanlar biçok kişi full aktifti,şuan yoklar.Üye olmayı düşündüm ama bağımlılık yapar diye vazgeçtim. Smiley
Ebuömer hocamın dediği gibi ağır konular tartışılıyordu.Gecenin bir yarısına kadar bu tartışmaları takip ettim.İran'dır şia'dır Humeyni'dir...İthamlar savunmalar, ki ozamanlar çoğu konuda bilgisizdim.
Şunu açıkça söylemem gerekki ben İmam Humeyni'yi çok seviyorum.Rabbim makamını âli mekanını cennet etsin...(amin)
İnsanın değerlerine hakaret edilmesi durumunda bunu sadece dinleyip geçmek çok ağır bir durum.
Sonuç ne oldu bilmiyorum çekip gittim siteden.Uzunca bir zaman geçtikten sonra birkaçkez daha ziyaret ettim okadar...

Sizin msjınıız okumadan yazmıştım ama siz de kaideyi bozmamışsınız değerli kardeşimiz...)
Okunmayı bekleyen onca birbirinden kıymetli devamını beklerizler varken ben de başlamıyayım şimilik.. alkış

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 22 Haziran 2010, 13:43:00 »

ne oluyoruz yahu...herkes daha sonra devam ederiz diyor,kabul etmiyorum bunu,herkesi sabırla beklesem,sabır taşım çatlar...birde yazacak olan kardeşlerimde aynısını yaparsa,yandık....

bizde sizi takip edelimönce kısa yazalım ve sonra inşALLAH ilerleyen zamanda uzun yazarız.

İlk önceleri siteye giriş yaptığımda sadece çalan parçalardaki güzel marşları dinlemek için girerdim ve sadece yazı atar çıkardım.
Daha sonra siteye biraz takıldığımda o kadar çok tefrika yazılar vardıki o yazıları görünce açıkçası çok soğudum siteden.Bazı üyelerin pervasızca müslümanları kafirlikle itham etmeleri,alıntı yazılarla kendinden birşey katmadan sağa sola fütursuzca saldırması hepden soğutmuş ve bir kardeşle burdan dedikki gizlice ayrılalım daha girmeyelim. Burası bize göre değil..
Uzun bir müddet üye olmamıza rağmen sadece parçaları dinler ve ziyaretçi olarak bakardım.Kimseyide pek tanımadığımdan öylesine gezerdim...

Sonra ne hikmetse birgün oldu ve delinin biri bizdeki kiliti kırdı.Kendi halinde siteye giren birinin kapısını ve hukumetini batırdı..

Devamını yazarız inşALLAH..

devamı için bizi fazla bekletme kekocan yoksa hükkumatını batırırım haberin olsun,...demek önceleri izleyiciydin keko,hayret seni hiç farketmedim kekocan,yoksa o izleyici koltuğundan alıp meydana getirirdik ama olsun,sonunda indinya...hem seni tanıdık, hemde çok sevdiğimiz bir abemiz oldu...

neyse kekocan,azar azar yazıpta elime doksandokuzluk tezbihi aldırma....bekliyoruz devamını haberin olsun,herkes sizi bekler,kimse yazmazsa hükumatını o zaman batırırız bilesin... Smiley

DiRiLiŞ
мιя üує

Derin yürek, derin Aşk ve derin İnsan..

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4853

« Yanıtla #7 : 22 Haziran 2010, 13:50:40 »

Alıntı
ne oluyoruz yahu...herkes daha sonra devam ederiz diyor,kabul etmiyorum bunu,herkesi sabırla beklesem,sabır taşım çatlar...birde yazacak olan kardeşlerimde aynısını yaparsa,yandık....

İlk siz başlattınız ama sayın abim Smiley

Madem ölüm tek bir defa gelecek,

O da neden ALLAH için olmasın ..
DiRiLiŞ
мιя üує

Derin yürek, derin Aşk ve derin İnsan..

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4853

« Yanıtla #8 : 22 Haziran 2010, 13:55:01 »

Neyse bende yazıyım birkaçkelam sonuna kadar ama ..Smiley

İlk Zehra Cankardeşimin tavsiyesiyle burada bulundum ki benim düşüncelerimi savunan, savunduğum fikirleri tasdik eden bir sitenin açlığını çekiyordum.Taki o anlarda kardeşimin önerisi üzerine geldi.
Üye olduğumdan beri aktif olmaya, konuları canlı tutmaya çalışıyoruz. Öyle bir süre gelmem gibi bir sorunum oılmadı..
Öyle işte..
Rabbim bu güzel siteyi hazırlayanlardan, yapanlardan, tavsiye edenden razı olsun..
Emeğinize sağlık..

Madem ölüm tek bir defa gelecek,

O da neden ALLAH için olmasın ..
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 22 Haziran 2010, 13:58:25 »

Bizler de son zamanlarda sitemize üye olup kaliteli ve samimi yazılarıyla davetyoluna renk katan Ebu Ömer, Melal ve İnsan kardeşlerden ziyadesiyle memnunuz...Rabbim razı olsun kendilerinden inşALLAH...

Yahya abiyi zaten söylemeye gerek yok..Sitemizin tatlı-sert hukumeti o alkış

Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #10 : 22 Haziran 2010, 15:19:50 »

neden burda olmam gerektiği bilincinde olduğum için burdayım.inşALLAH.beni buraya çeken temel şey de budur aslında...

bu siteden ümmetin yetim evladının kokusu geliyor.bu yetimi sahipsiz bırakmamak için burdayım.gerektiği zaman başından okşayıp, ALLAH ın rızasını kazanmak için burda olmaya çalıştım.evet davetyolunu bana cazip kılan öyle bir görüştü...

diğer taraftan çok samimi bir kaç kardeşim burayı cazip hale geteirdi.dillen değil.kalben gerçekten çok samimi, hakiki manada samimi kardeşlerim olduğu için caziptir bana..
vesselam...

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 22 Haziran 2010, 15:32:25 »

Bizler de son zamanlarda sitemize üye olup kaliteli ve samimi yazılarıyla davetyoluna renk katan Ebu Ömer, Melal ve İnsan kardeşlerden ziyadesiyle memnunuz...Rabbim razı olsun kendilerinden inşALLAH...

Yahya abiyi zaten söylemeye gerek yok..Sitemizin tatlı-sert hukumeti o alkış

ALLAH için yüreğimin taaaaaa derinlerinden geliyor hissediyormusun can dost...hissediyormusun yoksa elini kabime koy...Bak devrimin o ateşli rüzgarından başka bir şey esmeyecektir.Hayallerimiz var yarına dair.ulaşamasakta hayallerimiz var bizlerin.Her an onunla yatar onunla kalkarız.Değil 25 yıl beklemek bir asırda olsa bekleriz.Çünkü bizler vurulmuşuz yürekten bir kere..Ne dünyanın elitleri,nede münzevi kullar anlar...ALLAH şahiddir,melekler şahiddir,kıyamete gebe olan yeryüzü şahiddir...Önümüze gelen katran olsa içmeye hazırız.Yeterki muhammedi kıyam yeryüzüne meşale olup yansın..

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 22 Haziran 2010, 15:48:44 »

ALLAH için yüreğimin taaaaaa derinlerinden geliyor hissediyormusun can dost...hissediyormusun yoksa elini kabime koy...Bak devrimin o ateşli rüzgarından başka bir şey esmeyecektir.Hayallerimiz var yarına dair.ulaşamasakta hayallerimiz var bizlerin.Her an onunla yatar onunla kalkarız.Değil 25 yıl beklemek bir asırda olsa bekleriz.Çünkü bizler vurulmuşuz yürekten bir kere..Ne dünyanın elitleri,nede münzevi kullar anlar...ALLAH şahiddir,melekler şahiddir,kıyamete gebe olan yeryüzü şahiddir...Önümüze gelen katran olsa içmeye hazırız.Yeterki muhammedi kıyam yeryüzüne meşale olup yansın..

dostum benim...kurban olayım seni yaratan Rabbime...benide sana kardeş kılan Rabbime...

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 22 Haziran 2010, 15:58:18 »

Neden Davetyolundayız?

evet ne oldu kardeşim,devamını bekliyoruz,ebu ömer abeyeye alıştık ama sizin devamı sonra yazınıza alışmadık,onun için bizi bekletmeyin kardeşim...
ikinci bölüm başlamıştır... Smiley

......................
MaşALLAH her konuda devamını bekleriz olduk alkış

İki değerli abimizin yorumları da dikkate şayan...İnşALLAH bekliyoruz devamını:)

yöneticide büyle yaparsa,tabiki diğer kardeşlerde yapar...onun için ilk sizin yazmanız gerekir kardeşim,hemde arkası yarın olmadan yazın kekom,yönetici olmanız hasebiyle sizin yazacak ve süyleyecekleriniz çoktur,şimdiden yazmaya başlayın kekocan....
sabırla(tersini anla keko) Smiley başlamanı bekliyoruz......

...................................
İlk siz başlattınız ama sayın abim Smiley

malesef büyle bir hata yaptım,ama siz bu hatamı devam ettirmeyerek,hemen yazmışsınız kekocan...Rabbim sizden razı olsun kardeşim... Smiley

..........................................

Neyse bende yazıyım birkaçkelam sonuna kadar ama ..Smiley

İlk Zehra Cankardeşimin tavsiyesiyle burada bulundum ki benim düşüncelerimi savunan, savunduğum fikirleri tasdik eden bir sitenin açlığını çekiyordum.Taki o anlarda kardeşimin önerisi üzerine geldi.
Üye olduğumdan beri aktif olmaya, konuları canlı tutmaya çalışıyoruz. Öyle bir süre gelmem gibi bir sorunum oılmadı..
Öyle işte..
Rabbim bu güzel siteyi hazırlayanlardan, yapanlardan, tavsiye edenden razı olsun..
Emeğinize sağlık..

amin...sitemizin savunduğunuz fikirleri savunması demek,savunduğunuz fikirlerin güzelliğindendir,Rabbim cümlemizi o güzel fikirden sapmadan yürüyen kullarından eylesin....

.........................
neden burda olmam gerektiği bilincinde olduğum için burdayım.inşALLAH.beni buraya çeken temel şey de budur aslında...

bu siteden ümmetin yetim evladının kokusu geliyor.bu yetimi sahipsiz bırakmamak için burdayım.gerektiği zaman başından okşayıp, ALLAH ın rızasını kazanmak için burda olmaya çalıştım.evet davetyolunu bana cazip kılan öyle bir görüştü...

diğer taraftan çok samimi bir kaç kardeşim burayı cazip hale geteirdi.dillen değil.kalben gerçekten çok samimi, hakiki manada samimi kardeşlerim olduğu için caziptir bana..
vesselam...

sitenin bu kadar güzelleşmesine sebep olanlarından birisi olan abbas kardeşimi muhabbetle selamlıyorum...Rabbim şahid seni seviyorum kekocan...

selametle..

EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 22 Haziran 2010, 16:13:15 »

Daha sonra sesime ses veren koca bir adam çıktı.Bana dediki ''ey dost ve can ''....
Aldı bizleri sıcvak bir iklim çünkü ortam sanal ama eller sanal değil,yürek sanal değil.Görmesekde bilmesekde sarılmasakda gardaş dedik ya o işşte bitiriyor bizleri..

Daha sonra baktımki gereksiz yere tafrika yazılarla siteleri sıkıntıya koyan o grup ortadan çıkmış ve banlanmış.Alan rahatlamış ,dillerini kılıç yapanların yerine ellerine gül deste serenler gelmiş.
Ne doğu, ne batı...şeria şeria...ses verdik verilen ses bizde varız deik bu alanda...Daha sonra abbas ve can dost emrullah,ebu muaz sıcak karşılama derken birde baktımkı tamam oğlum ebu ömer bunlarda senden..alllah ayarlamış tüm delileri bir merkezde toplamış.
Çünkü sanaldan bıkmıştım..Sitelere yazardık ''ya kardeşler ALLAH için birşeyler yazın ama sizden yazın.Edebıyat olmasın ama yüreğinizden olsun derdik.''Baktım burdaki uşaklar hem halden hemde kavgadan anlıyorlar...

Kapıldık bir sele..Bakalım nereye kadar...Daha sonra ebu muaz dostumla şehidlerin cenazesinde ve eylemelrde görüştük onunla muhabbet devam ediyor.ALLAH için sizlerle sürekli görüşşüyoruz..Hepiniz birbirnizden kıymetli insanlarsınız.suni ve yapmacık değil.Neyse o sunuz.Adam gibi adam olanlara selam olsun..

!!!
ebu ömer
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #15 : 22 Haziran 2010, 16:48:32 »

CANIMSINIZ SİZ BENİM BİRİCİK ABİLERİM.BAŞIMIZIN TAÇLARISINIZ.

YAHYA ABEM BANA BESLEDİĞİN SEVGİN KARŞILIKSIZ POLİTONİK DEĞİL BİLESİN.BENCE BEN SENİ DAHA ÇOK SEVİYORUM Smiley

BAKIN AHA BURDA DİYORUM:sanal diye geçmeyin ,eğer bilinçli olunursa çok farklı yerlere gelecek.başta dünya islam abimle reelde görüştüm.daha sonra ebu muazla.sonra yahya abimle yüzyüze hasbihal ettik.kimi sevgi seli oldu.kimi hüzün.ama kazançlı çıkan inşALLAH bizler olduk.bakalım reelde bu kaynaşıklık nereye varacak...sırada yüzyüze ziyaret listesinde , cedah abim, ebu ömer abim...bakalım nereye varacak.ama inanıyorum sevgi seli olacak.o sel bizi efendimize ALLAH a götürecek inş...

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 22 Haziran 2010, 19:28:48 »

MaşALLAH.. Davet tiryakileri bir bir dökülüyor meydanlara.. Yahya abi artık bu konunun gidişatına paralel davetyolu adına bir şiir bekliyoruz senden, haberin ola ok.

Yahya Abbas, Emrullah Can, Hattap72 üclüsü Roll Eyes
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2010, 19:32:41 Gönderen: Emrullah CAN » Logged

hattab_72
σиυя üуєѕι

Leşkere Hüseyni

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1697

« Yanıtla #17 : 22 Haziran 2010, 19:43:53 »

MaşALLAH.. Davet tiryakileri bir bir dökülüyor meydanlara.. Yahya abi artık bu konunun gidişatına paralel davetyolu adına bir şiir bekliyoruz senden, haberin ola ok.

Yahya Abbas, Emrullah Can, Hattap72 üclüsü Roll Eyes

Smiley Wink

devamı sonra inşALLAH alkış

Aşk, görme engelli bir coşku, görmezlikten kaynaklanan bir bağdır.

Oysa sevgi, bilinçlice bir bağ; apaçık, duru bir görmenin sonucudur

Aşk genellikle içgüdüden su içer, içgüdüden kaynaklanmayan başka bütün olgular değersizdir.
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

''O GÜN GELECEK BİLİYORUM! :)''

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4830

« Yanıtla #18 : 23 Haziran 2010, 03:03:57 »

Neden Davetyolundayız?
Kaideyi bozan ben olmamak için ikinci bölümü ikinci mesaja bırakıyorum... Wink

Daha sonra Mustazaf kardeşime başsağlığı dilemek için canlalelere emir isimli bir üye geldi. (anladığım kadarıyla kendileri Emrullah Can hocam oluyorlar) Smiley Kardeşimizin taziye sayfasına vermiş olduğu linki tıkladığım gibi kendimi burda buldum. Roll Eyes
Ama gelin görünki artık Davetyolu ziyaretçi kabul etmiyordu,başka seçenek bulamayınca çaresiz üye oldum.Üye oldum ama açıkçası kalmayada hiçmi hiç niyetim yoktu, farklı bir isimle üye olmuştum kimselere görünmeden çekip gidicektim.
Peki neden gitmedin derseniz? yada,
Neden davetyolundasın derseniz? ki asıl mevzumuzda bu!
Bunun cevabıda üçüncü mesajımda inşALLAH... Smiley

فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ

''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ
ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 23 Haziran 2010, 08:19:29 »

Daha sonra Mustazaf kardeşime başsağlığı dilemek için canlalelere emir isimli bir üye geldi. (anladığım kadarıyla kendileri Emrullah Can hocam oluyorlar) Smiley Kardeşimizin taziye sayfasına vermiş olduğu linki tıkladığım gibi kendimi burda buldum. Roll Eyes
Ama gelin görünki artık Davetyolu ziyaretçi kabul etmiyordu,başka seçenek bulamayınca çaresiz üye oldum.Üye oldum ama açıkçası kalmayada hiçmi hiç niyetim yoktu, farklı bir isimle üye olmuştum kimselere görünmeden çekip gidicektim.
Peki neden gitmedin derseniz? yada,
Neden davetyolundasın derseniz? ki asıl mevzumuzda bu!
Bunun cevabıda üçüncü mesajımda inşALLAH... Smiley

o zaman asıl mevzuya gelelim kardeşim..madem çaktırmadan gelip gitme niyetindeydiniz bakalım sizi buraya çeken ne olmuş,sabırla(siz tersini anlayın kardeşim)devamını bekliyoruz...dördüncü bölüme bırakırsanız,diğer kardeşlerede yol açmış olursunuz,emrullah ve hattab kardeşim on bölüme yayarlarsa yandık... Smiley

selametle kardeşim...

Sayfa: [1] 2 3 ... 10   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: