Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İŞTE HOŞGÖRÜ ESERİNİZ?!?!  (Okunma Sayısı 549 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« : 17 Ağustos 2010, 09:51:27 »

Hoşgörüye Bak Sen Bugünkü manşetinde büyük bir fotoğraf yayınlayan Takvim Gazetesi "Takvim Hoşgörünün Fotoğrafını Çekti" notuyla meşru göstermeye çalıştığı bir rezaleti farkında olmadan gözler önüne serdi

Bodrum'da çekilmiş bir fotoğrafı manşetinden yayınlayan Takvim Gazetesi, Cuma Namazı kulan insanlarla yanıbaşlarında sahili et pazarına çevirmiş çırılçıplak ya da yarıçıplak güneşlenen kadınları bir arada fotoğrafladı

İLK CUMA manşetini gazeteye layık gören sayfa sekreterleri Fotoğrafı " Takvim hoşgörünün fotoğrafını çekti" arabaşlığı ile okura pazarlamayı tercih ettiler

BÜYÜK BİR İFŞAAT!

Takvim Gazetesi meşru ve güzelmişcesine göstermeye çalıştığı bu durumu manşetine taşırken aslında müslümanlar ve ülke adına göz yaşartan bir skandalı gözler önüne serdi

Cuma Namazı kılan insanların hemen yanında çırılçıplak güneşlenmekten namaz saatinde bile vazgeçmeyen, hatta önlerinden geçmekten çekinmeyen kadınları hoşgörü ile izah etmeye çalışan TAKVİM GAZETESİ, esasında İslam ve Müslümanlara karşı uygulanan "çıplak zulmün" fotoğrafını çekti

KUR'AN'I DA ÖYLE DİNLİYORLAR!

Ayrıca Tarihi Necip Nalbant Camisi'nde Cuma Namazı sırasında istiflerini bozmadan sereserpe caminin 1 metre yakınında durmaya devam eden çıplaklar, bu tavırlarından dolayı Cuma sırasında okunan Kur'an-ı Kerim'i de o halde dinliyorlar

M FATİH GEDİMAN / TİMETÜRK

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2010, 09:56:39 »

biz müslümanların ne hale düştüğünü gösteren acıklı bir foto...
sağa selam veriyoruz zina yapanı,sola selam verince içki ve tuğyanı görüyoruz ,ama hiç bir şey olmamış gibi namazı huşuyla kılıyoruz öylemi....hoş görü adı altında daha ne kadar itikadımızdan taviz vereceğiz bilemiyorum ama taviz vere vere bizde bişey kalmayacak bu gidişle.....
biraz daha hoşgörülü olmaya devam edelim müslümanlar,nede olsa islam çiçek ve böcekler ve acayip bir hoşgörü dinidir...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2010, 11:33:40 »

sağa selam veriyoruz zina yapanı,sola selam verince içki ve tuğyanı görüyoruz ,ama hiç bir şey olmamış gibi namazı huşuyla kılıyoruz

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
can nurani
σиυя üуєѕι

**EM XUUNA WE Jİ BİR NAKİİİNN**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2210

« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2010, 02:51:23 »

tamam o çıplakları bi yerde anlıyorum da
orada göz göre göre namaz kılanlara ne demei?
plajın varlığından haberdarlar.bi o cuma yoktu ya o millet.başka bi camide kılınamaz mıydı?
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2010, 03:15:10 Gönderen: can nurani » Logged

ŞEHİT UBEYDULLAHİN ŞEHADETİ MÜBAREK OLSUN KÜFÜR BİLSİNKİ HEPİMİZ ŞEHİT UBEYDULLAHİN YOLUNDAYİZ WE KARDEŞLERİYİZ KÜFÜR BİLSİNKİ BİZLERE YAPİLANLARİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYİZ
http://beykozyolcusu.tr.gg/hizbullah-ana-davasi-saniklarindan-cemal-tutarin-mahkemeye-verdigi-savunma-metni-1.htm.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2010, 09:40:24 »

her iki tarafta birbirinden razı ve memnun....namaz kılmaya gelenler niçin namaz kıldığının farkında olmayacak kadar gafil ve bilinçsiz...dolayısıyla artık şaşmıyorum bu işe,çünkü sistemin istediği müslüman işte bu müslüman tipidir,robot gibi ruhsuz ve ilgisiz bir müslüman...sadece namazın şeklini yapan ama içeriği boş bir namaz...eyleme akmayan bir namaz...
dolayısıyla  o plajda o çıplaklların arasında namaz kılıp rahatsız olmayanların hayvandan ne farkı var...
işte bizi bu tablo haline getirmeye çalışıyorlar....
aslında bu istenilen müslüman tablosudur.....

tek seni.....
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4988

« Yanıtla #5 : 16 Ekim 2010, 00:26:49 »

o namazda ınanıyorum kı oradakı olanı qormeyen nıce ınsan var....ne mutlu o sekılde namazı kılan kısıye....seytan ne kadar durtmeye calıssa da ınanıyorum kı bu durumda seytana uymayan nıce ınsan var ..namaz bıtıp qozunu kapatıp kalkan ınanıyorum kı dualarında bu ınsanlar( demek ne kadar doqru ..? ) ıcın nasıplenmeyı dılemıs olabılır.

okuduqum bır yazı qeldı aklıma ; daha doqrusu yazının baslıqı ...qıyınık medenıyet ....zıra  yeryuzunde hayvanların dahı kurkle kapanmıs olması .... ınsan ve hayvan burdan ayrılır....
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: