Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« : 25 Mayıs 2011, 13:53:04 » |
|
 |
|
 |
 |
YETİMLERE-YETİM DER(e)İTHAFTIR. 
 Okşa yetimin başını,sil mazlumun güzyaşını Huzur bulacak yüreğin,al yetimin duasını Yetimderle kenetlenip,paylaşalım sevdasını Yetimlerin duasıyla,silelim gönül pasını

Evladların baba diyor,peki yetim ne yapıyor Baba özlemi çekiyor,şefkatli yüzler bekliyor Belkide açlık çekiyor,yollara mahzun bakıyor Anne nerde babam deyip,ciğerlerini yakıyor

Yetimliğin acısını efendimizde çekmişti Yetim hakkını koruyun,diyerek emir vermişti Bu çağrıya uyanlara,hep beraberiz demişti Yetimlerin babasıydı,yetimler onu sevmişti

Bir yetimi sevindirmek,tüm dünyalara bedeldir Yaralı bu gönüllere,derman olmak ne güzeldir Hiç düşündünmü müslüman,yetimlerin ne haldedir Sen evladınla gezerken,boynu bükükler nerdedir

Hani onlar emanetti,neden sahip çıkmıyorsun Bu gaflet yetmezmi sana,niçin kucak açmıyorsun Hiç aklına gelmiyormu,gece güzel yatıyorsun Dalmışsın nefsin peşine,kendini kandırıyorsun

Bir ses ver sende yetime,git yetimder derneğine Şefkat ellerini uzat,misafir ol evlerine Sevindir yetim evini,tebessüm et yüzlerine Eğer geride kalırsan,vuracaksın dizlerine

Ey müslüman duy bu sesi,kulak ver sen çağrımıza Yetimlere uzanalım,bastıralım bağrımıza Müslüman merhametlidir,örnek olun asrımıza Merhamet et,merhamet bul,bu yakışır şanımıza
 Yahya abbas müsavi çarşamba....05.25.2011.. saat 13.45 |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2011, 13:09:54 Gönderen: Melâl »
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2011, 14:07:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''
Üye ID: 4830
 |
« Yanıtla #3 : 25 Mayıs 2011, 15:12:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ ''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #5 : 25 Mayıs 2011, 16:58:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leşkere_Azadi
υѕтα üує

Özgürlüge sevdalandik delice..
Üye ID: 5008
|
 |
« Yanıtla #7 : 25 Mayıs 2011, 20:58:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ey özgürlük! Kırık kanatlı güzel kuşum! Keşke seni vahşet bekçilerinden,duvarları,sınırları,kaleleri ve zindanları yapanlardan kurtarabilseydim. Keşke kafesini kırıp seni sabahın temiz,bulutsuz ve tozsuz havasında uçurabilseydim. Fakat... Benim de ellerimi kırmışlar, dilimi kesmişler. Ayaklarıma zincir vurmuşlar ve gözlerimi bağlamışlar...
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #10 : 26 Mayıs 2011, 13:35:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #11 : 26 Mayıs 2011, 16:10:46 » |
|
 |
|
 |
 |
Yetim Der'den Anlamlı Kampanya
Yaptığı yardımlarla yetim ve öksüzlerin umudu haline gelen Yetim Der Yüksekova'da düzenlenen saldırıda katledilen Ubeydullah Durna'nın ailesi ile tüm yetim ve öksüzler için yeni bir yardım kampanyası başlattı.

DİYARBAKIR - Merkezi Diyarbakır'da bulunan Yetim-Öksüz ve Mağdurlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yetim- Der), başta Yüksekova Mustazaf Der Şubesine düzenlenen saldırıda katledilen Ubeydullah Durna'nın ailesi olmak üzere tüm yetim ve öksüzler için yeni bir yardım kampanyası başlattı.
Yardım kampanyasını başlatmaktaki amaçlarının yetim, öksüz ve mağdur olmuş aileleri sahiplenmek olduğunu belirten Dernek Başkanı Fikri Karavil, "Doğrusu şehid Ubeydullah Durna'nın ailesini ziyaret ettiğimizde bulundukları evlerin durumunu görünce özelde şehit kardeşimizin ailesi, genelde tüm unutulmuş ve mağdur kalmış aileleri için böyle bir kampanya başlatmaya karar verdik" dedi.
Yardım kampanyasını Türkiye genelinde başlattıklarını fakat kampanya çerçevesinde yurtdışından gelecek yardımları da kabul ettiklerini ifade eden Karavil, bugün başlayan kampanyanın 6 ay süreceğini ve 24 Aralıkta sona ereceğini söyledi.
Yetimlere sahip çıkmak tüm Müslümanların görevidir Yardım faaliyetlerini çok şeffaf olarak yürüttüklerini belirten Karavil, "Merak eden kardeşlerimiz www.yetim-der.com adresinden yaptığımız çalışmaları görebilirler. Ayrıca orada da yine hesap numaramız bulunmaktadır. Kampanyaya ait özel bir hesap numarası açmış bulunmaktayız. Yetimlere sahip çıkmak tüm ümmete farz olan bir görevdir. Bugün şehit Ubeydullah kardeşimizin yerinde bizler de olabilirdik. Bu kampanyaya hayırsever Müslüman kardeşlerimizin çok duyarlı olacağını düşünüyoruz. Hem böylelikle kardeşlerimizin çocuklarına da sahip çıkmış olacağız" diye konuştu.
Onlar ALLAH'a verdikleri sözde durdular biz de onların emanetlerine sahip çıkalım "Onlara rahat bir gelecek hazırlamak için kendi çocuklarımız için neleri düşünüyorsak neler yapmamız gerekiyorsa Yetim Der olarak hedefimiz inşALLAH bu olacaktır" diyen Karavil, "Tüm kardeşlerimizden bu duyarlılığı bekliyoruz. Şehit olan kardeşlerimiz ALLAH'a verdikleri sözde sadık kalıp sözlerini tuttular şimdi sıra bizlerde. Bizler de elimizden geleni yaparak şehit kardeşlerimizin çocuklarına sahip çıkarak onlara yetimliklerini unutturalım. Yetim ve öksüzlere yardımda bulunmak hem dünya saadeti hem de ahret saadetidir. Yardımlarınız için şimdiden ALLAH hepinizden razı olsun" şeklinde konuştu.
Yardımda bulunmak isteyenlerin kampanyaları için postane ve Kuvettürk ile Albaraktürk'te açtıkları hesaplarla yardımlarını kendilerine ulaştırabileceğini dile getiren Karavil, tüm hayırseverleri yetimlere sahip çıkmaya davet etti.
Yardımların ulaştırılabileceği hesap numaraları:
KUVEYTTÜRK
IBAN
TL Tr :10 0020 5000 0062 1745 7000 02 USD Tr :96 0020 5000 0062 1745 7001 03 EUROTr : 69 0020 5000 0062 1745 7001 04
ALBARAKATÜRK
IBAN TL : tr 82 0020 3000 0113 8708 0000 02 EURO : tr 28 0020 3000 0113 8708 0000 04 USD : tr 55 0020 3000 0113 8708 0000 03
PTT : 872 67 73
(Mehmet Çiftçi - İLKHA)

|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #13 : 28 Mayıs 2011, 00:19:07 » |
|
 |
|
 |
 |
Yüreğine sağlık abi. Samimi, içten söylenen dizeler yetimlerin durumuna gerçekten tercüman olmuş.
ALLAH razı olsun inş... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #15 : 13 Ağustos 2011, 21:32:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''
Üye ID: 4830
 |
« Yanıtla #16 : 14 Ağustos 2011, 18:31:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ ''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
|
|
|
|
|
hürseda
Ayın Altın üyesi
Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!
Üye ID: 5181
 |
« Yanıtla #18 : 15 Ağustos 2011, 12:44:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!
Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
|
|
|
|
|
|