Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeter ki Sen Üzülme!  (Okunma Sayısı 3141 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ebu Muaz
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1112

« Yanıtla #40 : 19 Ekim 2010, 01:40:21 »

sen gönder gradaş faturanı ALLAHın ıznıyle gönder abıne....benımkılerın yanında bırıksınler gardaş gardaşa takılırlar en azından...
Bende göndereyim mi )gülümseSmiley:

Demek ofste bekliyon, alime jilet atıyordun eskiden, şimdi ofiste kalimlikteki kalemleri sayıyorsun Smiley... 
Yahya abi, kualisyon yapıyorsunuz sanırım ama,    bence  bu 38 lik delikanlıya fazla güvenme, dizleride  ağrıyor zaten, saçlar desen üstüne kar yağmış.  gidimce ekmeğini suyunu çorbasını aşını vereyim Smiley

"Ey islam davetçileri: Ölüm tutkunu olunuz ki size hayat bağışlansın... Okuduğunuz kitaplar, devam ettiğiniz nafileler sakın sizi aldatmasın !"                                             ŞEHİD ABDULLAH AZZAM

http://www.yurtfm.net/pencere/player.php
http://www.hikmetfm.net/pencere/player.php
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #41 : 19 Ekim 2010, 08:30:41 »

Demek ofste bekliyon, alime jilet atıyordun eskiden, şimdi ofiste kalimlikteki kalemleri sayıyorsun Smiley... 
Yahya abi, kualisyon yapıyorsunuz sanırım ama,    bence  bu 38 lik delikanlıya fazla güvenme, dizleride  ağrıyor zaten, saçlar desen üstüne kar yağmış.  gidimce ekmeğini suyunu çorbasını aşını vereyim Smiley

dizleri ağrıyor diye, saçları ağarmış diye zannediyorsunuz ebu ömer abi hemen çökecek.. asabi   benim dizlerim çökmedikçe ben ebu ömer abimizin dizlerine bağ olurum.ne sandın hemen sevinmeye başladın garipçim biraz rahatsız diye Smiley

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #42 : 19 Ekim 2010, 09:55:27 »

bakma ebu ömer abemin dizlerinin bağının çözülmesine....onun ruhu 19 luk delikanlılar gibi genç ve diri... Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 3387

« Yanıtla #43 : 19 Ekim 2010, 14:34:08 »

heyt tutmayın beni sakın. Ben bu motiveyle istanbuldan girer diyarbekirden çıkarım...ALLAH hayrınızı versin dedeyizde hepden değil emiceler yav.
abbas, yahya ALLAH razı olsun şu uşağa cevap verdiniz ya..emiceler.Oda benim kafa işte gel git..bir gidiyor 3 ay sonra esiyor gelıyor hemen..diyorum ya bu siteden ayrılmak için galiba mapus damlarına yada kabire düşmek gerek.

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4

« Yanıtla #44 : 19 Ekim 2010, 15:59:16 »

ALLAH gecinden versin abican.. alkış

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #45 : 19 Ekim 2010, 16:20:49 »

heyt tutmayın beni sakın. Ben bu motiveyle istanbuldan girer diyarbekirden çıkarım...ALLAH hayrınızı versin dedeyizde hepden değil emiceler yav.
abbas, yahya ALLAH razı olsun şu uşağa cevap verdiniz ya..emiceler.Oda benim kafa işte gel git..bir gidiyor 3 ay sonra esiyor gelıyor hemen..diyorum ya bu siteden ayrılmak için galiba mapus damlarına yada kabire düşmek gerek.

sen her ikisinede düşme keko,bize lazımsın...  Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #46 : 19 Ekim 2010, 17:03:07 »

kürtçe yazamam ama kürtçenin türkçe versiyonu....hudaşterazibe...

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #47 : 19 Ekim 2010, 17:14:45 »

kürtçe yazamam ama kürtçenin türkçe versiyonu....hudaşterazibe...

sağbi keko sağbi,gelek sıpasdıkım...xüda jı teji razibe,herdu çavımıni....

kalb-i mecruh
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4993

« Yanıtla #48 : 28 Aralık 2010, 17:48:09 »

Derdiyle dertlendiklerimize ithaf olunur......

~~TıKLaYıN~~

Bugün sana anlatmıyacağım ortadoğunun ezilmiş halklarını, yoksul kamplarını,fellucenin çocuklarını.
Anlatmıyacağım umudunu yetirmiş suratları ve elleri kirlenmiş sokak çocuklarını.Bugün sana ezberci, sloganik içi ruhsuz kreşeleşmiş sözlerden sözcükler göndermiyeceğim. Doğudan- batıdan, kuyudan-yusufdan bahs etmiyeceğim. Zindannın dilini, eyyübün sabrını, yunusun zikrini anlatmıyacağım. Biliyorum şunu iyi biliyorum ki bu anlatılanları sende çoğu defa okudun ve okuttun.

Bugün sadece ve sadece seni sana anlatacağım ey can!

Dinle beni ve avuçlarını aç semaya kalbine nur akana kadar akıt içindekilerini..

Biliyorum çok mahzunsun. İçin kan ağlıyor. Bedenin bitap düşmüş. Kavramların, okudukların, ezberlerin arık ruh alemine işlemiyor. Hayallerin,ideallerin satır aralarında gizli.

O güzelim pembe düşlerin, eşiğinden geçerken diktiğin mor menekşelerin, bakmaya bile kıyamadığın avuçlarında büyütüp göz pınarlarından boşalan yaşlarla suladığın o menekşelerin belki bugün kurudu. Halbuki o menekşelere nice emekler, nice bahar dolu yarınlar biçmiştin. Nasılda kıydılar morfin yemiş suratlar.Sen üzülme ve mahzun olma Ey Can!

Gündüzleri kavga verirken sıralarda, gece hayata yorgun bakışla gene mi? kavga var bugün. Gene mi? savaştayız. Umud ellerimde kayboluyor, kayboluyor yarınlarım ve dertli kalemim diyorsan.

Hayata karşı iki katır yük taşırda, iki satır kelamla derdini yazamassan sakın ha üzülme!

Riyakar bakışlar, bol süslü sözler senin etrafında belki uçuyor. Halbuki o kadar da ihtiyacın var ki hak ve hakkaniyet adına. Yalın ve mütevazi ama çözüme bir adım daha yakınlaştıracak nasihate.

Ey Can!

Dertlerin ibadetlerine mi? yansıdı. Göz yaşlarınla yosunlaştırdığın seccadenin püskülleri ilmik ilmik çürürken bedeninle birlikte çürüdüğünü mü? hissediyorsun. Toprak sana daha mı yakın geliyor ey can!

Sevdiklerin senden birer birer uzaklaşırken kendini o kadar yanlız mı? hissediyorsun.İşte dur can! Rabbin' den sana bir kelam. Umudun ve mumun sönmeden.

“Ancak tevbe eden, inanıp yararlı iş işleyenlerin, işte ALLAH onların kötülüklerini iyiliklere çevirir. ALLAH bağışlar ve merhamet eder.(Furkân 70)

İşte bunca olumsuz şartlara, yorgun düşmüş umudlarına karşılık Tevbe edip günahlarına af diliyorsan ne mutlu kardeşim sana! Afuv ve tevvab olana sığınabiliyorsan,sana yapılan bunca eziyete karşı ona sığınıyorsan ne mutlu sana!

Yalnız kardeşim sen üzülme! sana mahsus dertlerin,''hayatın her sillesine dayanırım. Yeter ki sevenlerim yanımda olsun.Vurmaktanda vurulmaktanda korkmam yeter ki sırtımdan vuran canlar olmasın! deyip hayıflandığın, yapamayacağını zannettiklerin ama yaptıkların… ağlamaktan sızlandıkların belki kafanı duvarlara vurdukların için sakın ha! sakın; dertlen ama derdinde boğulma!

Hüzünlen ama hüznünde kaybolma!

Her yere düştüğünde direnmek ve var olduğunun idrakine varmak için hayata merhaba de. Merhaba de doğan güneşe ve sabahın ilk ışıklarına.

Üzülme kardeşim! ve üşenme direnmekten. Ne kadarda düştüğünü hissetsende...

Düşüşlerin yolda oluşunun alameti…

Düşe kalka yürüyüşlerin insan oluşunun alametidir kardeşim… Düşmekten korkma! o halde.

Korkacaksan direnip, ayağa kalkamamaktan kork! Düşersen, ayağa kalkmaktan korkma! Düş, ama her defasından direncini ve onurunu dik tut! ayağa kalk!

Günahların da senin, tevbelerin de. Umudlarında senin, yarınlarında. Düşüşlerinle erdemli olacak ve kemale ereceksin unutma!  

Yanlışlarınla, hatalarınla, yetersizliklerinle kemale erecek ve bizlere faydan olacak.Etrafına örülmüş onca duvara,çembere, prangalara rağmen sen bizlerlesin.Bizlerin arasında hep direncinle var olacak, ümmete örnek olacaksın.

Kardeşlerini, çevreni, dostlarını bağışla. Sana yapılanı, saldıranı ve sırtından vuranı bağışlaki bağışlanasın.

Sözün özü bağışlamadıkça, bağışlanamazsın.

O zaman işte hiç gücenme ve darılma. Ümitsizliğe kapılma...

Düştüğünde ayağa kalk! emi kardeşim.....

İMZA:Kardeşin.

Bugün bu yazıyı üzerime alınıyorum...   sağlık sağlık İnşaallah ayağa kalkanlardan oluruz.... sağlık sağlık

Sana vahyolunana uy ve ALLAH hükmünü verinceye kadar sabret. O, hükmedenlerin en hayırlısıdır. Yunus/109
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #49 : 28 Aralık 2010, 18:23:05 »

ALLAH razı olsun abim....
derdiyle dertlenmedikten sonra kardeşimin neye yarar kardeşliğim....

EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #50 : 28 Aralık 2010, 19:42:39 »

ALLAH razı olsun kardeşlerim..Olsun be kardeşim sakın ha üzülme ve mahsun olma..Hayat bir gariptir ve mü'minlerde gariptir. Ne mutlu bu yolun gariplerine..Düştüğünde ayağa kalkmasını bil emi....

!!!
ebu ömer
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #51 : 29 Aralık 2010, 00:40:55 »

her düşüş bir kalkışı öğretir ne düşüş biter ne de kalkış can abim....
eyvallah bin düşeriz bin kalkarız evelallah
beş para etmez dünyada biz kardeşliğimizi yapalımda varsın başkaları yapmasın,ibrahime su taşıyan karınca misali bu yolda olmamamız yeterli diyebilmek bile kafi....

hila_571
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4922

« Yanıtla #52 : 30 Aralık 2010, 00:19:00 »

Sakın düşme, düşmeki kalkmak için boşuna emek, efor, enerji (her ne derseniz) harcamayasın.Harcayacak bir enerjin gücün, kuvvetin varsa düşmemek için harcamalısın.

Dayan be gönlüm!!! Bîçare değilsin Yaradan sana yar.. Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var! Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var... HZ.MEVLANA (k.s)
*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 138

« Yanıtla #53 : 30 Aralık 2010, 11:19:08 »

MaşALLAH... ALLAH razı olsun abican...

zalimler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini görecekler
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #54 : 30 Aralık 2010, 15:56:29 »

Rabbım szilerdende razı kalsın abımcanlar.

!!!
ebu ömer
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: