Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Daavet yolcuları "Nostalji"  (Okunma Sayısı 4796 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yüsra
Ziyaretçi
« Yanıtla #80 : 27 Temmuz 2011, 18:23:53 »

Bakalım daha neler çıkacak.. ok.
Ebu Muaz
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1112

« Yanıtla #81 : 28 Temmuz 2011, 23:33:48 »

:)ALLAH sizden razı olsun inş.. kardeşler.  yahya abi arkiologlar sewni bulduğunda, en değerli hazinelereden birini bulduklarını farkederler sanmırım Smiley

emrullah kardeş bu sayfa benimdi, bende kendimi yazmam bu saatten sonra ama bir gün seni yazabilirim inş... Smiley can kardeşim

zamara kardeş inş. hayrla yadedilenlerden olursunuz...

zehra kardeşim, bu görmediklerinizden, arada bir eski dosyaları karıştırmanızı tavsiye ederim.

"Ey islam davetçileri: Ölüm tutkunu olunuz ki size hayat bağışlansın... Okuduğunuz kitaplar, devam ettiğiniz nafileler sakın sizi aldatmasın !"                                             ŞEHİD ABDULLAH AZZAM

http://www.yurtfm.net/pencere/player.php
http://www.hikmetfm.net/pencere/player.php
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #82 : 29 Temmuz 2011, 11:38:30 »

:)ALLAH sizden razı olsun inş.. kardeşler.  yahya abi arkiologlar sewni bulduğunda, en değerli hazinelereden birini bulduklarını farkederler sanmırım Smiley
.

en iyisi arkeoloğumuz sen ol,emin ellerde olduğumu bilirim o zaman.
Beni müslüman arkeologlara emanet ediniz.yahya abbas müsavi  Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Ebu Muaz
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1112

« Yanıtla #83 : 29 Temmuz 2011, 22:35:12 »

alkış

"Ey islam davetçileri: Ölüm tutkunu olunuz ki size hayat bağışlansın... Okuduğunuz kitaplar, devam ettiğiniz nafileler sakın sizi aldatmasın !"                                             ŞEHİD ABDULLAH AZZAM

http://www.yurtfm.net/pencere/player.php
http://www.hikmetfm.net/pencere/player.php
waşta erva!!
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5367

« Yanıtla #84 : 30 Temmuz 2011, 08:35:33 »

ohooo abim bizde "yenilerdeniz"yaaa  ne zaman nostalji olacaz acep...

evindar kardeş nostaljik olmak için pek bir gönüllüymüş maşALLAH:)Smiley

oysa ben hep yeni kalmak isterim.Arkeolog'lar kendi işine baksın lütfen.Zaten tek işleri güçleri nostalji yapmak:):)tarihi eşelemeye çok meraklı olurlar nedense.:)hele bir sorun bakalım biz nostaljik olmak istiyormuyuz,istemiyormuyuz?::)ben hiç eskimeyen yeni olarak kalmak istiyorum nasıl olacaksa artık?Çünkü bilirim ki eskiyecek ki bazı şeyler,onun yerini yeniler alsın ve arkeologlara da gün doğsun:)Smiley
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #85 : 30 Temmuz 2011, 09:26:34 »

Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
gulab
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 7750

« Yanıtla #86 : 11 Ağustos 2011, 20:30:55 »

selamun aleykum siteye yeni katıldım ama siteyi anlamak kolay olmayacak galiba.Yardımcı olursanız sevinirim.

BİR NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR BOYUN EĞMe...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #87 : 11 Ağustos 2011, 20:37:38 »

we aleykümes selam kardeşim,hoşgeldiniz,sitemiz aslında çok karmaşık değil,bizleri tanımak istiyorsanız yönetim duyurularından genel bakış açılarımızı öğrenebilirsiniz kardeşim,ayrıca konulara bakarak kardeşlerinizi tanıyabilirsiniz,samimi ve muhabbet bağları güçlü olan kardeşlerimizi bağrında barındırıyor sitemiz.tanışmak içinde yeni davetyolcuları bölümüne konu açabilirsiniz kardeşim,ayrıca aklınıza gelen ve öğrenmek istediğiniz her konuda biliyorsak size yardımcı olmaya çalışırız kardeşim.

selam ve dua ile

gulab
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #88 : 11 Ağustos 2011, 20:41:37 »

hoş bulduk site güzel ama yeni üye olduğum için olsa gerek bana karışık geldi.zamanla sizlerin yardımı ilede çözerim inşa...

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #89 : 11 Ağustos 2011, 20:43:30 »

inşaALLAH kardeşim...buyrun misafirimizsiniz,gezin,bakın,inceleyin...takıldığınız yerde mesajınızı yazın,elimizden geldiğince yardımcı olacağız inşaALLAH..

SELAMETLE..

Satır Arası Hüzün
υѕтα üує

``Uykum Var !Ölsem ,Geçer mi Dersiniz ``

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5005

Nerden: Çünkü Biz Hiç Taş Atmadık Ve taş atan çocukların Yüreğini Hiç Paylaşmadık.

« Yanıtla #90 : 11 Ağustos 2011, 21:13:57 »

Hoşgeldiniz ,Katılımınız Bize Katacakları İle  Değer Bulur İnşALLAH

Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.
Üç taş, üç cam olmalıydı hayat.
En büyük kavgamız gazoz kapağından çıkmalıydı
ve en büyük acımız
öğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı.
... Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.

gulab
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #91 : 11 Ağustos 2011, 21:24:38 »

Hoşgeldiniz ,Katılımınız Bize Katacakları İle  Değer Bulur İnşALLAH

hoş bulduk sağolun yanlız şunu öğrenmek isterim herhangi bir yazı paylaşmak istediğimde nerden açabilirm konuyu.

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #92 : 11 Ağustos 2011, 21:34:26 »

hoş bulduk sağolun yanlız şunu öğrenmek isterim herhangi bir yazı paylaşmak istediğimde nerden açabilirm konuyu.

açacağınız konu ile ilgili bölüm hangisi ise oraya tıklayın(mesela haberleri haberler bölümüne atıyorsunuz)tıkladığınız zaman bölümde yeni konu aç diye bir şık var,oraya tıklıyorsunuz ve atacağınız konuyu o boşluğa atıyorsunuz,konu başlığıda yazıyorsunuz ve göndere basıyorsunuz.siz deneyin biz yanlışsa düzeltir ve sizi yönlendiririz kardeşim,merak etmeyin yanlış yapsanız bile size niye diyen olmaz,abırla yavaş yavaş öğrenirsiniz...
selametle..

ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #93 : 11 Ağustos 2011, 21:54:41 »

Hoşgeldiniz..sefalar getirdiniz..
eminim 24 saate davetyoluna hemen alışırsınız..bende öyle olmuştu sal.

Selam ve DUA ile..

[/img]
gulab
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #94 : 12 Ağustos 2011, 20:39:33 »

Hoşgeldiniz..sefalar getirdiniz..
eminim 24 saate davetyoluna hemen alışırsınız..bende öyle olmuştu sal.

Selam ve DUA ile..
hoş bulduk bende öyle umuyorum.inşa.yanlız iman bölümü bulamadım ana sayfada
yardımcı olur musunuz?

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #95 : 12 Ağustos 2011, 20:56:41 »

akaid bölümü iman konusunu barındırır kardeşim..

http://www.davetyolu.com/forum/akaid-b12.0/

gulab
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #96 : 12 Ağustos 2011, 20:57:39 »

teşekkür ediyorum.

şehadet21
уєиι üує
*

Zalimlerin yaptıklarından ALLAH'ı asla gafil sanma

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 10397

« Yanıtla #97 : 18 Ekim 2011, 10:46:38 »

al.selam ben yeni geldim admin acaba mp4 nasıl ilahi yükleyebilirm beni bu konu hakkında bilgilendirseniz Allah razı olsun

Ne olursan ol, nefsinin öğretmeni vicdaninin öğrencisi ol.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #98 : 18 Ekim 2011, 11:01:14 »

WE ALEYKÜMES SELAM KARDEŞİM.
yanılmıyorsam daha önceki bu sorunuza,melal kardeşim cevab vermişti,bildiğim kadarıyla ilahileri indirip bilgisayarınızdan mp4 e çevirebilirsiniz.
indirmek için idman programı gayet güzeldir,mp4e çevirmek içinde total video converter programı gayet güzeldir.bu programları indirip kurarsanız daha kalıcı ve güzel vede kolay olur...

selametle..

hazenhü
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 7426

« Yanıtla #99 : 27 Ekim 2011, 13:51:19 »

yeni gelenler hoş geldiniz   mor

ALLAHÜMME SALLİ ALA RASÜLÜNE MUHAMMED
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: