Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: yardımcı olurmusunuz yönetici abi ablalarım  (Okunma Sayısı 554 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maide
мιя üує

ALLAH azze ve celle

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 5050

« : 23 Temmuz 2011, 13:12:20 »

Yeni gönderilen iletileri göster

bu bölüme bakamıyorum ancak İletilerime yazılan yeni yanıtları göster. bölümünde bugünün cevapları görünüyor  
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2011, 13:14:27 »

bizde bir sorun gözükmüyor,yinede bir bakayım kardeşim,halledebileceğim bir durumsa yaparım,yoksa hacker emrullah kardeşi bekleriz.. Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2011, 13:16:05 »

baktım,her şey gayet normal gözüküyor... aklım karıştı

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
maide
мιя üує

ALLAH azze ve celle

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 5050

« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2011, 14:51:29 »

baktım,her şey gayet normal gözüküyor... aklım karıştı

maalesef normal değildir abi iki gündür yoktum şuan (Son ziyaretinizden beri yeni ileti gönderilmemiştir. Tüm yeni iletileri görüntülemek için tıklayın.) deniliyor nasıl oluyorsa...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: