Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yahya keko hayırlı olsun.  (Okunma Sayısı 1603 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4836

« Yanıtla #20 : 07 Eylül 2011, 11:31:00 »

konu çok güzel bir hasbihale dönüşmüş..

bende buradan yahya kardeşimizi tebrik ediyorum..şeriat zahire bakar. batınında zahirin gibi güzel ve sevimli olsun inşaAllah..birbirimizi reelde görmemiş olsakta sanaldan kardeş olduk sevgi besledik ve bu muhabbetimiz inşaAllah u teala ALLAH rızası içindir.. Rabbim daim eylesin kardeşim..

samimiyetine ve muhabbetimize dayanarak dokundurayım sana latifedir inş. yanlış anlaşılmalara sebep olmaz..alıntı yaptığım cümlene bir yorum:

Alıntı
Bazen yıllar önce bir konuda yaptığımız yorumlara bakıyorumda o zaman ne kadar basit düşündüğümüzü anlıyoruz,ama zamanla bu hatalardan koptuğumuzuda görüyorum,en azından bendeki durum büyledir,

yaw yahya kardeş mesay sayısı 10.000 i geçti yorumlar dahada gelişti bu tırkçen gelişmedi hala ö ile ü yü yanlış yerde kullanıyorsun ne iş??

dediğim gibi seni seviyorum ve sevgime sığınarak takılıyorum inşaAllah yanlış anlaşılmaz.. ama inan ki bÜyle hataları görünce seviniyor, gülümsüyorum
inşaAllah hayatındaki en büyük hata bu olur sen hatanı devam ettir zira sayende tebessüm ediyoruz..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #21 : 07 Eylül 2011, 11:39:30 »

sal.

ALLAHcc senden razı olsun kardeşim,benide tebessüme boğdunuz...on bin değil on milyon mesaj yazsam galiba bu törkçeyi tam yazma işini üğrenemeyeceğim..bildim bileli böyleyim,şiir yazarım yine büyle oluyor,sonra sizin gibi dostlar takılır bana,şiir yazıyor ama daha ö ü lerin yerini bilmiyor derler haklı olarak.. Smiley

ALLAHcc sizden razı olsun tekrardan,bende sizi seviyorum kardeşim,yorumlarınızı zevkle okur ve istifade ederim,bunuda cidden söylüyorum,üyle iş olsun diyede demiyorum haberin olsun..

ayrıca takılmaktan yana serbestsin kardeşim,büyle muhabbetleri yanlış anlayacak ne varki..niyet samimi olduktan sonra gerisi teferruattır,bende sizdeki niyetin samimiyetten geldiğini iyi biliyorum kardeşim...

siz dikkatle incelemeye devam edin..halbuki okula türkçem iyiydi,ama şu öü lerin yerini bir türlü öğrenemedim veya dikkate almadım,sonrada peşimden bu hataları bırakıyorum,ne diyem,idare edin,göz çapağı abdesti bozmaz... ok.
selametle

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #22 : 07 Eylül 2011, 15:11:27 »

Smiley Smiley

[/img]
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4836

« Yanıtla #23 : 07 Eylül 2011, 16:42:14 »

Smiley

Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4

« Yanıtla #24 : 12 Eylül 2011, 14:25:49 »

Keko seni o kadar uyardım bu ü-ö'ler konusunda. Bak sonunda nasıl yakalandın forum içinde alkış

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : 12 Eylül 2011, 14:34:35 »

ühö öhü... Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #26 : 12 Eylül 2011, 14:47:13 »

Smiley Smiley

[/img]
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4

« Yanıtla #27 : 12 Eylül 2011, 14:53:10 »

ühö öhü... Smiley

Bak gene.... asabi

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
waşta erva!!
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5367

« Yanıtla #28 : 12 Eylül 2011, 16:02:14 »

Değerli birikimlerini hıç sıkılmadan,emek vererek insanlara aktaran değerlerin artması temennisiyle.ALLAH razı olsun sizden,hakkı ve sabrı tavsiye eden daha nice güzel paylaşımlarınızı yayınlamayı rahman nasib etsin inşALLAH.Çok konuşmaktan öteye geçilemeyen bu çağda boş konuşmayı hayatlarından çıkarıp hayırları yaşatmaya çalışan siz gibi değerlerin çoğalması duasıyla.Güzellikleri haykıran yüreğinize sağlık,onları bizlere aktaran parmaklarınıza sağlık ve bunca güzelliği sizlere ve biz cümle müslümanlara bahşeden Rahman ne güzel bir yaratıcıdır,Şükürler olsun bizleri noksansız yaratan Rahman'a.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : 11 Ekim 2011, 12:39:26 »

Rahmanın Rahmeti sizi kuşatsın kardeşim.Rabbim hakkımızdaki hüsnü zannınıza bizleri layık eylesin...

selam ve dua ile

Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: