nuseybini
υѕтα üує

Üye ID: 4836
 |
« Yanıtla #20 : 07 Eylül 2011, 11:31:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #21 : 07 Eylül 2011, 11:39:30 » |
|
 |
|
 |
 |

ALLAHcc senden razı olsun kardeşim,benide tebessüme boğdunuz...on bin değil on milyon mesaj yazsam galiba bu törkçeyi tam yazma işini üğrenemeyeceğim..bildim bileli böyleyim,şiir yazarım yine büyle oluyor,sonra sizin gibi dostlar takılır bana,şiir yazıyor ama daha ö ü lerin yerini bilmiyor derler haklı olarak.. 
ALLAHcc sizden razı olsun tekrardan,bende sizi seviyorum kardeşim,yorumlarınızı zevkle okur ve istifade ederim,bunuda cidden söylüyorum,üyle iş olsun diyede demiyorum haberin olsun..
ayrıca takılmaktan yana serbestsin kardeşim,büyle muhabbetleri yanlış anlayacak ne varki..niyet samimi olduktan sonra gerisi teferruattır,bende sizdeki niyetin samimiyetten geldiğini iyi biliyorum kardeşim...
siz dikkatle incelemeye devam edin..halbuki okula türkçem iyiydi,ama şu öü lerin yerini bir türlü öğrenemedim veya dikkate almadım,sonrada peşimden bu hataları bırakıyorum,ne diyem,idare edin,göz çapağı abdesti bozmaz...  selametle |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
nuseybini
υѕтα üує

Üye ID: 4836
 |
« Yanıtla #23 : 07 Eylül 2011, 16:42:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #24 : 12 Eylül 2011, 14:25:49 » |
|
 |
|
 |
 |
Keko seni o kadar uyardım bu ü-ö'ler konusunda. Bak sonunda nasıl yakalandın forum içinde  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #25 : 12 Eylül 2011, 14:34:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #27 : 12 Eylül 2011, 14:53:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
|