Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yahya keko hayırlı olsun.  (Okunma Sayısı 1603 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4

« : 27 Ağustos 2011, 22:27:21 »

Davetyolunun gelmiş geçmiş en kıymetli ve faydalı kardeşlerinden Yahya abi,
Bu hafta itibariyle 10000. (on bin) mesajını yazarak ilk defa beş basamaklı sayılara ulaşan kardeşimiz oldu alkış

Sırf mesaj olsun veya öylesine yazılmış yazılardan ziyade; değerli görüş ve yorumları, şiir ve makaleleri içeren ve gerçek anlamda istifade ettiğimiz çalışmaların sahibi Yahya Abbas Müsavi abiye davetyolu forumu olarak çok teşekkür ediyor, selam ve sevgilerimizi yolluyoruz...

Not: Keko fazla havaya girip maaşına zam istemeyesen ha, ona göre sal.
ALLAH senden razı olsun inş.
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2011, 22:30:27 Gönderen: Emrullah CAN » Logged

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
EBU CENDEL AMEDİ
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5033

« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2011, 22:29:36 »

sal. alkış
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4830

« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2011, 23:01:03 »

Rabbim kendisinden razı olsun ve kat be kat ecirler versin...Ve dahi emekleri zayi olmasın (olmuyor, olmayacakta) inşALLAH...
E, adminim bu durumda sizcede Yahya abemiz beş haneli teşekkürü haketmiş olmuyormu?.. Smiley

فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ

''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ
ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2011, 23:13:07 »

ilk görünce hayrdır dedim,okuyunca anladım,doğrusu mesajımdanda haberim yoktu,ama demekki bu kadar olmuş  Smiley.

Rabbim sizlerden ve değerli davetyolu ailesinden razı olsun kardeşim.Davetyolu hayatımıza ve hayatıma çok şey kattı keko,sanaldır deyip geçiyoruz ama aslında öyle değil,hakketen ilk buraya yazdığım zaman ile şimdiki arasında bir değerlendirme yaptığım zaman,bana çok şey kaandırdığını farkediyorum.fikirlerde ve düşüncelerimde,olaylara bakış ve değerlendirmelerimde,tahlillerde zamanla ilerleme kaydedildiğini farkediyorum,tüm eksik ve kusurlarımıza rağmen,hata ve yanlışlarımıza rağmen davetyolu hakketen benim için bir sanaldan öte durumdadır.kardeşlerle hasbihal etmek,meselelere yorumla katkıda bulunmak ve değerli davetyolunun üyelerinden istifade etmek ap ayrı bir güzelliktir.gerçektende kardeşlerimden istifade ediyorum,bazen yapılan yorumlar ve atılan konular insanın ufkunu genişletiyor,bu manada siteden cidden istifade ettiğimi,kardeşlerden faydalandığımı sevinerek belirtmek istiyorum.zaten burada var oluş amacımızda bu değilmi,birbirimize doğruları aktarmak ve hatalardan arınmaya çalışmak değilmidir,yanlış düşüncelerden ve fikirlerden arınıp dosdoğrusunu bulmaya çalışmaktır gayemiz ve gayemiz bu olmalıdır.Bazen yıllar önce bir konuda yaptığımız yorumlara bakıyorumda o zaman ne kadar basit düşündüğümüzü anlıyoruz,ama zamanla bu hatalardan koptuğumuzuda görüyorum,en azından bendeki durum büyledir,çünkü bu vesileyle yanlış bildiğim veya manasını anlamadığım çoğu konunun zamanla bakıyoruzki olması gerektiği gibi rayına oturduğunu görüyoruz.
elbette eksiklerimiz çoktur ve halen telafi edemediğimiz nice kusurlarımız vardır,zamanla Rabbim bunlarıda düzeltme imkanı sağlayacak inşaALLAH.

DAHA NİCE HAYRLI ZAMANLARDA BİR ARADA OLMAYI VE BİRBİRİMİZDEN İSTİFADE ETMEYİ RABBİİM BİZE NASİB EYLESİN.

eğer ciddi manada buradan istifade etme niyetiyle buralardaisek emin olun,zamanla insan istifade ettiğini anlıyacaktır.bilmediğimiz ve vakıf olmadığımız o kadar çok mesele varki...

Rabbim hüsnü niyetinize layık eylesin kardeşim.Rabbim sizdende razı olsun kekocan,burada bir aile gibi olduk ve inşaALLAH hepte öyle kalacağız.site sahibi olmanıza rağmen bunca yıldır asla sizden zerre kadar incinmedim,aksine tüm imkanları bize teslim ettiniz.sizi herkesin nazarında fazla övmek istemiyorum,ama Rabbimde biliyorki sizi ALLAH için seviyorum kardeşim.
herkee selam ve hürmetlerimi sunarım..

zama gelince,bize kazandırdığınız bu güzellikten sonra fazla bişey istemek nankörlük olur,ama yinede fazla zam göz çıkarmaz derler.. ok.

selam ve dua ile..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2011, 23:23:59 »

Başlığı görünce bir çocugu daha oldu sandım Smiley

Hayirli olsun yahya abi...
Mesajlariniz gerçekten boş değil,çoğunlukla istifade edilecek konular...
ALLAH razi olsun abi !!

Selametle

[/img]
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2011, 23:25:44 »

eppey gülümsettiniz kardeşim...

Rabbim sizdende razı olsun...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
maide
мιя üує

ALLAH azze ve celle

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 5050

« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2011, 23:37:56 »

Smiley   Smiley
Satır Arası Hüzün
υѕтα üує

``Uykum Var !Ölsem ,Geçer mi Dersiniz ``

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5005

Nerden: Çünkü Biz Hiç Taş Atmadık Ve taş atan çocukların Yüreğini Hiç Paylaşmadık.

« Yanıtla #7 : 28 Ağustos 2011, 00:00:03 »

Darısı Benim  Başıma Diyelim Artık.

Siz Bu işin Pirisiniz Zaten Şuandan İtibaren Tescillenmiş Durumda,Esasında Daha Önceden Belliydi Ama naparsınız Bürokrası Ağır işliyor Ülkemizde.

Şaşırtıcı Bir Durum Olmamakla Beraber İnsanın Aklına Hemen İçi dolu Konulara İmza atanların Başında Olan Sizden Başka Kim olabilirdiki.

Nice Kapsamlı,Nitelikli,Faideli Konulara Dyelim Sayın Sevgili İllegal Kardeşim.

Sevindim sizin Adınıza,Tebessümle Kalınız.

Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.
Üç taş, üç cam olmalıydı hayat.
En büyük kavgamız gazoz kapağından çıkmalıydı
ve en büyük acımız
öğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı.
... Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.

Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4

« Yanıtla #8 : 28 Ağustos 2011, 00:15:20 »

Öyle bir gelişme olursa onun da konusu hazır inş. ALLAH hayırlısıyla nasip etsin. alkış

Güzel düşünceleriniz için ben de size teşekkür ederim abi. Sağolun.
Davetyolu denilince akla gelen ilk isimlerden birisi olmayı başarmanız, kardeşilk ve vahdet konusundaki örnek duruşunuz takdire şayandır doğrusu.

Şüphesizki bizler hiç bir zaman yönetici olmanın konum ve imkanlarını kendi arzu ve zevklerimiz uğruna kullanmamaya çalıştık. Sıradan bir üye gibi mümkün mertebe konular paylaşma, atılan konulara yetişmeye, kardeşlerimize ilgi göstermeye çalıştık.
Şimdiye kadar birçok kardeşimiz moderatör olarak bizlerle ayrıca beraber oldu. Yapacağımız yenilikler, problemli konular, aldığımız kararlarda vs her zaman istişare ile ve ortaya çıkan genel görüşe uymaya çabaladık. Hiç bir kardeşimizi kırmamaya azami özen gösterdik.

Bu süreçte elbette zaman zaman genel veya şahsi hatalarımız, eksiklerimiz oldu. Bunca zaman bu kadar kardeşin çeşitli hatalarımıza rağmen bu çatıda devam etmesi muhakak layık olmadığımız ilgi ve teveccühündendir. Rabbim kalplerimizi birbirine ısındırsın, muhabbetimizi daim kılsın.

Bu güzel ortamda; davetyolcusu, canlaleler, ümmetizbiz ve vuslat sevdasından bir çok değerli kardeşimiz sağolsunlar bizi yalnız bırakmıyorlar. Belki gereğince karşılık vermesek de hem bu güzide forum yönetici dostlarımıza hem ilgilerini esirgemeyen değerli üyelerine bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum...

ALLAH cümlenizden razı olsun...

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 28 Ağustos 2011, 13:00:09 »

Darısı Benim  Başıma Diyelim Artık.

Siz Bu işin Pirisiniz Zaten Şuandan İtibaren Tescillenmiş Durumda,Esasında Daha Önceden Belliydi Ama naparsınız Bürokrası Ağır işliyor Ülkemizde.

Şaşırtıcı Bir Durum Olmamakla Beraber İnsanın Aklına Hemen İçi dolu Konulara İmza atanların Başında Olan Sizden Başka Kim olabilirdiki.

Nice Kapsamlı,Nitelikli,Faideli Konulara Dyelim Sayın Sevgili İllegal Kardeşim.

Sevindim sizin Adınıza,Tebessümle Kalınız.

Rabbim sizden razı olsun kardeşim,Rabbim hüsnü zannınıza bizi layık eylesin..en kısa zamanda sizleride 10000 lerde görmek istiyoruz.. Smiley

selametle..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 28 Ağustos 2011, 13:01:19 »

Öyle bir gelişme olursa onun da konusu hazır inş. ALLAH hayırlısıyla nasip etsin. alkış

Güzel düşünceleriniz için ben de size teşekkür ederim abi. Sağolun.
Davetyolu denilince akla gelen ilk isimlerden birisi olmayı başarmanız, kardeşilk ve vahdet konusundaki örnek duruşunuz takdire şayandır doğrusu.

Şüphesizki bizler hiç bir zaman yönetici olmanın konum ve imkanlarını kendi arzu ve zevklerimiz uğruna kullanmamaya çalıştık. Sıradan bir üye gibi mümkün mertebe konular paylaşma, atılan konulara yetişmeye, kardeşlerimize ilgi göstermeye çalıştık.
Şimdiye kadar birçok kardeşimiz moderatör olarak bizlerle ayrıca beraber oldu. Yapacağımız yenilikler, problemli konular, aldığımız kararlarda vs her zaman istişare ile ve ortaya çıkan genel görüşe uymaya çabaladık. Hiç bir kardeşimizi kırmamaya azami özen gösterdik.

Bu süreçte elbette zaman zaman genel veya şahsi hatalarımız, eksiklerimiz oldu. Bunca zaman bu kadar kardeşin çeşitli hatalarımıza rağmen bu çatıda devam etmesi muhakak layık olmadığımız ilgi ve teveccühündendir. Rabbim kalplerimizi birbirine ısındırsın, muhabbetimizi daim kılsın.

Bu güzel ortamda; davetyolcusu, canlaleler, ümmetizbiz ve vuslat sevdasından bir çok değerli kardeşimiz sağolsunlar bizi yalnız bırakmıyorlar. Belki gereğince karşılık vermesek de hem bu güzide forum yönetici dostlarımıza hem ilgilerini esirgemeyen değerli üyelerine bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum...

ALLAH cümlenizden razı olsun...

ALLAHcc razı olsun kardeşim...

ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #11 : 28 Ağustos 2011, 15:42:44 »

eppey gülümsettiniz kardeşim...

Rabbim sizdende razı olsun...
Cheesy Cheesy

[/img]
katre
σиυя üуєѕι

RABBİM SANADIR ŞÜKÜR.ayırma yolundan beni.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 78

« Yanıtla #12 : 05 Eylül 2011, 17:38:25 »

Sırf mesaj olsun veya öylesine yazılmış yazılardan ziyade; değerli görüş ve yorumları, şiir ve makaleleri içeren ve gerçek anlamda istifade ettiğimiz çalışmaların sahibi Yahya Abbas Müsavi abiye davetyolu forumu olarak çok teşekkür ediyor, selam ve sevgilerimizi yolluyoruz...

Uzayıp giden bir sızı halini alınca bu sessizlik bir çocuk ağlamaya başlar buğulanmış kalplerde. Kırılgan zamanların yitik merhametiyle yüreklerde büyüttüğü bir yerdir o çocuk.
Adı: Zulümdür... Adı: Gözyaşı... Adı: Çaresizlik...
hürseda
Ayın Altın üyesi
*

Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 5181

« Yanıtla #13 : 05 Eylül 2011, 19:59:06 »

ALLAH razı o0lsun yahya abim gerçekten de hiç boş mesaj yazdığınızı görmedim isminizi duyunca hep güleryüzlü babacan biri aklıma geliyor nedense
geçenlerde yusufi medrese ile oturuyorduk ne var ne yok dedi davet yolunda sizin isminizi duyunca öyle bir sevindiki hepimiz sizi ALLAH için seviyoruz ALLAH ta sizi her daim sevsin peygamberimize komşu eylesin abim uzun süre aramızda olun inşALLAH

Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!

Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 06 Eylül 2011, 09:53:29 »

katre kardeşim,Rabbim sizden razı olsun,doğrusu alıntıladığınız kısım,en çokta size uyuyor,çünkü yıllardır paylaşımlarınızdan faydalanıyoruz,sitenin emektarlarındansınız ve yıllardır hep hayrlı konular ve paylaşımlarla bizlere örnek oldunuz.Rabbim sizden razı olsun kardeşim,Rabbim sizlerin eksikliğini vermesin...

selametle..

.....................................................

ALLAH razı o0lsun yahya abim gerçekten de hiç boş mesaj yazdığınızı görmedim isminizi duyunca hep güleryüzlü babacan biri aklıma geliyor nedense
geçenlerde yusufi medrese ile oturuyorduk ne var ne yok dedi davet yolunda sizin isminizi duyunca öyle bir sevindiki hepimiz sizi ALLAH için seviyoruz ALLAH ta sizi her daim sevsin peygamberimize komşu eylesin abim uzun süre aramızda olun inşALLAH

hakkımızdaki hüsnü niyetiniz,sizin doğru ve güzel bakışınızın eseridir.kardeşlik anlayışınızdan gelen bu muhabbette Rabbim bizi layık eylesin.ALLAH için müslüman kardeşimizi sevmenin önemi çok büyüktür,sevabıda çok yücedir.Bu muhabbet ve sevgiye layık olamama endişesini taşıyorum,duanızla inşaALLAH Rabbim bizi bu sevgiye layık kullardan eyler inşaALLAH..
yusufi medrese kardeşimize selamlar ederim,umarım iyidir kardeşimiz.Rabbim cümlemizi kevser havzında peygamberin yanında olup,o havzda kana kana içen kullarından eylesin..

selam ve dua ile...

Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #15 : 06 Eylül 2011, 11:20:33 »

MaşALLAH kekom çok güzel işlere imza atıyor. Bu güzelliğin ölçütü  çokluk olmamakla birlikte, kaliteyle dolu bu çokluk güzelliğe bir başka güzellik katmıştır.

yahya abemiz reeldeki samimiyet ve sıcaklığını sanala da taşıyan ender kardeşlerden biridir. Rabbim kendisinden ebeden razı olsun.

s.a

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
hürseda
Ayın Altın üyesi
*

Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 5181

« Yanıtla #16 : 06 Eylül 2011, 16:29:02 »

duanıza canı gönülden amin diyorum abem
yusufi elhamdülillah iyi

Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!

Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
DiRiLiŞ
мιя üує

Derin yürek, derin Aşk ve derin İnsan..

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4853

« Yanıtla #17 : 06 Eylül 2011, 20:59:08 »

MaşaAllah Yahya Abbas abimize. Smiley

Değerli yorumlarından daha çok istifade etmek dileği ile.

Madem ölüm tek bir defa gelecek,

O da neden ALLAH için olmasın ..
can nurani
σиυя üуєѕι

**EM XUUNA WE Jİ BİR NAKİİİNN**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2210

« Yanıtla #18 : 07 Eylül 2011, 00:30:11 »

ALLAH kendisinden razi olsun gerçekten yazilarinda vahdet kardeşlik kokan güzeliklerle dolu yazilari vardir sitede en çok faydalandiğim yazilar ve konularr  mor

Sizler Namazda Eli Acikmi Eli kapalimi kilalim diye tartisirken!Kàfirler ise o elleri Nasil keseceklerini planliyorlar imam humeyni
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 07 Eylül 2011, 10:09:17 »

MaşaAllah Yahya Abbas abimize. Smiley

Değerli yorumlarından daha çok istifade etmek dileği ile.

Rabbim sizden razı olsun kardeşim,birbirimizden istifade ediyoruz inşaALLAH...

ALLAH kendisinden razi olsun gerçekten yazilarinda vahdet kardeşlik kokan güzeliklerle dolu yazilari vardir sitede en çok faydalandiğim yazilar ve konularr  mor

Bilmenizi isterimki aynı hazzı ve istifadeyi bende sizden alıyorum kardeşim...

selametle kardeşim..

Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: