Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: yahya abi bi bakar mısınız?  (Okunma Sayısı 1985 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #40 : 25 Aralık 2010, 14:03:46 »

Huh? yaf abi imesh diye bi proğram indirdim sizin gönderdiğiniz linkten
anlamadığım için proğram indi yaf pc ye acaip acaip mesajlar geliyo birilerinden ingilizce birşeyler de yazıyolar kafayı yiyecektim  :)proğram kaldırdan giriyorum bela proğram kalkmıyo allaha şükürler deepfreeze varmış pc kapanınca gitti bende kurtuldum Smiley
kardeşlerim dikkatli olsunlar hele benim gibi acemilerse öğrenmeden proğram indirmesinler   Smiley

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #41 : 25 Aralık 2010, 14:13:18 »

deepfreeze iyidir,bende kullanıyorum,çok faydalıdır...bilgisayarı kapayıp açınca  her şey normale dönüyor...sizde bilmediğinizi kurmayın keko..ma suç benimmi? ben size linkten bir çeşit yemek siparişi verdim,sizde kalkmışsınız değişik menülerdende sipariş vermişsiniz,tabiki bilgisayarın kafası karışır  Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #42 : 25 Aralık 2010, 14:16:28 »

Smiley haklısınız abem işte acemilik başa bela ne eylersinnn

Ebu Muaz
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1112

« Yanıtla #43 : 25 Aralık 2010, 20:51:15 »

Estagfirullah abi... Bir an öyle düşünüp üzülmüştüm... Ama yanlış anlamışım siz de helal edin inşaallah...
est kardeş.. tekrar özür dilerim. bazan haddimi aşıyorum, dua edin benim için..

"Ey islam davetçileri: Ölüm tutkunu olunuz ki size hayat bağışlansın... Okuduğunuz kitaplar, devam ettiğiniz nafileler sakın sizi aldatmasın !"                                             ŞEHİD ABDULLAH AZZAM

http://www.yurtfm.net/pencere/player.php
http://www.hikmetfm.net/pencere/player.php
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: