Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: yahya abi bi bakar mısınız?  (Okunma Sayısı 1985 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kalb-i mecruh
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4993

« : 22 Aralık 2010, 18:13:10 »

yahya abi bi ara sitede görmüştüm video indirmek için program. Siz konuyu paylaşmıştınız hatta ama bulamadım bi yardımcı olur musunuz?

Sana vahyolunana uy ve ALLAH hükmünü verinceye kadar sabret. O, hükmedenlerin en hayırlısıdır. Yunus/109
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2010, 18:17:24 »

bahsettiğiniz bu program olmalı kardeşim....selametle...

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=internet-download-manager&lid=1435

veya tıklayın...
http://mirror3.tonec.com/idman604.exe

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2010, 21:41:02 »

Smiley her video indirdiğimde yahya abime dua ediyorum çok iyi bir proğram...

kalb-i mecruh
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2010, 00:29:53 »

abi ALLAH razı olsun... Ama burda serial numarası istiyor  aklım karıştı

Sana vahyolunana uy ve ALLAH hükmünü verinceye kadar sabret. O, hükmedenlerin en hayırlısıdır. Yunus/109
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2010, 10:33:58 »

Smiley her video indirdiğimde yahya abime dua ediyorum çok iyi bir proğram...

eyvallah keko...beleşten duada alıyoruz haberimiz yok.... Smiley

abi ALLAH razı olsun... Ama burda serial numarası istiyor  aklım karıştı

kardeşim bizde öyle bir durum yok,şimdiye kadar istememiş,siz idman Internet Download Manager (IDM), başka bir yerde indirmeye bakın,googleden bakınca muhakkak bulup indirirsiniz..
http://www.freeindir.net/internet-download-manager-full-indir.html
burdan bi deneyin kardeşim..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 138

« Yanıtla #5 : 23 Aralık 2010, 10:59:59 »

yahya abi ben  programı indirdim ama indirdiğim videolarr oynatamıyorum bi bak hele nedendir

zalimler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini görecekler
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 23 Aralık 2010, 11:19:43 »

nasıl oynatamıyorsun keko...

http://www.tamindir.com/program/8548/Internet_Download_Manager.htm

http://www.inndir.com/-5418p.html

buradanda indirebilirsiniz keko...ben indirdim buradan ve hiç bir sorun yok...gayet güzel indiriyor,hemde hiç bir sorun yok..

HoseyN
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 179

« Yanıtla #7 : 23 Aralık 2010, 11:51:15 »

Keko can bunu daha önce indirmiş tim bir aylık süresi bittikten sonra kapandı
ve o programı sildim şimdi indiriyorum 2 aydır kayıt yapılmamış diyor bu konuda bilgilendirirmisin : )
Selmetle

*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 23 Aralık 2010, 12:31:49 »

nasıl oynatamıyorsun keko...

http://www.tamindir.com/program/8548/Internet_Download_Manager.htm

http://www.inndir.com/-5418p.html

buradanda indirebilirsiniz keko...ben indirdim buradan ve hiç bir sorun yok...gayet güzel indiriyor,hemde hiç bir sorun yok..
abi indirmede sorun yok  pc de izliyemiyorum

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 23 Aralık 2010, 13:28:51 »

abi indirmede sorun yok  pc de izliyemiyorum

keko,bu programla videolar kendiliğinden iniyor,belgelerim kısmında dowland sayfası oluşuyor,oradaki video bölümüne tıklıyıp izliyorsun,bu kadar zamandır kullanıyorum,hiç izleyememe sorunu yaşamadım,müzik te ha keza music bölümüne iniyor...

Keko can bunu daha önce indirmiş tim bir aylık süresi bittikten sonra kapandı
ve o programı sildim şimdi indiriyorum 2 aydır kayıt yapılmamış diyor bu konuda bilgilendirirmisin : )
Selmetle

keko,bunun bir aylık süresi var,süresi bitince kolaya kaçıp,bilgisayarıma format atıyorum ve yeniden kuruyorum,hep büyle yapıyorum,şu ana kadar hiç bir sorun nyaşamadım...
ayrıca ip numarasıda değişse yine oluyormuş,ama ben o yöntemi bilmiyorum ve hemen format atıp,programları kurup,yine başlıyorum bir aylık süreyi bitirmeye.... Wink

*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 23 Aralık 2010, 13:44:33 »

abi malesef bende yine olmadı indirdikten sonra media pleyde izliyemiyorum başka bir ayar lazımmı ben indirmeyi yapıyorum ama izliyemiyorum 

*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 23 Aralık 2010, 13:49:26 »

Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Player, dosya türünü veya dosyayı sıkıştırmak için kullanılan codec bileşenini desteklemiyor olabilir.

dinlemeye çalıştığımda bu  çıkıyor haberin olsun

Melâl
мσ∂єяαтöя
*

''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4830

« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2010, 13:57:55 »

Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Player, dosya türünü veya dosyayı sıkıştırmak için kullanılan codec bileşenini desteklemiyor olabilir.

dinlemeye çalıştığımda bu  çıkıyor haberin olsun

Abem tam olarak anlayamasamda birzamanlar bende aynı sorunu yaşamıştım.Bilgisayarınızda indirdiğiniz videoları izleyebilmek için gereken program yok galiba.Farklı programlar olması lazım fakat siz deneme amaçlı bunu indirebilirmisiniz?

http://www.tamindir.com/program/2944/VLC_Media_Player.htm

Yada varsa eğer birlikte aç deyip başka playerle açmayı deneyin.

فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ

''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ
ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 23 Aralık 2010, 14:00:19 »

http://www.inndir.com/program.php?id=23639................windows media player 10

kekocan,sen bu media playeri kullan,ben bunu kullanıyorum,hem güzel hemde hepsini açıyor...ayrıca bunda bir güzellik daha var,oda izlediğin şeyi karanlık seyretmek zorunda değilsin,kurduktan sonra geliştirmelerden ayarı var,oradan rengide güzelleştirip,görüntüsünüde güzelleştirebiliyorsun...sen bunu bir kur dene keko...

*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 23 Aralık 2010, 14:10:59 »

melal ve yahya abbas usavi rabbim sizleren azı olsun sorunu çözdüm vinapta sorunsuz çalışıyor sıkıntı bitti rabbim razı olsun

Narullah
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 5055

« Yanıtla #15 : 23 Aralık 2010, 16:00:04 »

doawnload menager...çok harika bi program..full versiyonuda var...ben kuralı nerdeyse 6 ay oldu hala bi sorun yok...Warezturkey.net die bi site var burada bütün programları full olarak bulabilirsiniz...
Cundullah abi...media player bir çok dosyayı yürütmüyo vinamp ta yetersim bu konuda...Media player classic veya kmplayer e yavsie ederim...selametle..bulamazsanız kendim upload edebilirim bende mevcut...selametle..

Nasılsın diye sorma FİLİSTİN gibiyim işte...Bir yanım işgal edildi, diğer yanım DİRENİŞTE...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 23 Aralık 2010, 16:35:25 »

melal ve yahya abbas usavi rabbim sizleren azı olsun sorunu çözdüm vinapta sorunsuz çalışıyor sıkıntı bitti rabbim razı olsun

eyvallah kekocan... Smiley

kalb-i mecruh
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 23 Aralık 2010, 18:34:04 »

ya ne programmış anlamadım gitti... Kuruyorum pc ye ama bi pencere açılıp IDM kapatılıyor diyor... Bi numara istiyor... Benim pc de mi bir sorun var bu programda mı anlamadım ki...

Ebu Muaz
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1112

« Yanıtla #18 : 23 Aralık 2010, 18:43:54 »

yahya abi, bu aralar biizm burda havalar pek iyi acaba nedendir ? Smiley

"Ey islam davetçileri: Ölüm tutkunu olunuz ki size hayat bağışlansın... Okuduğunuz kitaplar, devam ettiğiniz nafileler sakın sizi aldatmasın !"                                             ŞEHİD ABDULLAH AZZAM

http://www.yurtfm.net/pencere/player.php
http://www.hikmetfm.net/pencere/player.php
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 23 Aralık 2010, 18:55:55 »

yahya abi, bu aralar biizm burda havalar pek iyi acaba nedendir ? Smiley

iyi olunca nedendir,iyi olmayıncada nedendir...yağsa bi türlü,yağmasa bi türlü...ama ben senin derdini anladım keko,merak etme... Smiley

yanlız bu aralar sanada bir format atmak lazım.. sal.....atayımmı?

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: