|
yüsra
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #160 : 05 Aralık 2011, 12:41:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la tahzen
уєиι üує
Üye ID: 1900
 |
« Yanıtla #161 : 23 Aralık 2011, 17:46:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhammedi_sevda
уєиι üує
....Başını dik tut bacım, sen ayet taşıyorsun....
Üye ID: 5032
 |
« Yanıtla #163 : 25 Mart 2012, 01:32:17 » |
|
 |
|
 |
 |
insaAllah artik acilsada, melal bacim peki herkes yeniden kayd etmesimi gerekiyor? |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
'' BaşımDaki başörtüsü DeğiL , Kur'an-ı Kerim'Dir..! ELLerini uzatanLar biLsin ki AZABI ÇETİNDİR..! ''
|
|
|
Tayfun
тє¢яüвєℓι üує

Üye ID: 2919
 |
« Yanıtla #164 : 29 Mart 2012, 20:20:34 » |
|
 |
|
 |
 |
A.meydani abinin deyimiyle son durum ne ?  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Azadi vuslattadır vuslat yolu mavera sakın boynunu bükme hırslanma umutlara Dik dur ki kuvvet gelsin sıkılan yuımruklara yolun cenetten geçer Filistinli Küçüğüm.. 
|
|
|
|
|
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''
Üye ID: 4830
 |
« Yanıtla #166 : 29 Mart 2012, 23:01:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ ''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #169 : 30 Mart 2012, 10:13:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
nuseybini
υѕтα üує

Üye ID: 4836
 |
« Yanıtla #171 : 30 Mart 2012, 15:57:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #172 : 30 Mart 2012, 16:01:20 » |
|
 |
|
 |
 |
ben bilmiyorum abe,en iyisi tayfun ağaya sorun,o daha iyi biliyor bu durumda ne yapılacağını... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #175 : 30 Mart 2012, 16:23:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #177 : 30 Mart 2012, 16:35:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|