Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: www.canlaleler.net  (Okunma Sayısı 6269 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yüsra
Ziyaretçi
« Yanıtla #160 : 05 Aralık 2011, 12:41:09 »

Eğer gerçekten Medreseli bacım bu sözlerime kırılmışsa binlerce defa özür diliyorum hakkını helal etsin.. diğer abileriminde dediği gibi ona karşı olan kardeşlik muhabbetimden dolayı kırılacağını düşünmeden yazmıştım, büyük hata etmişim ALLAH beni affetsin ...

Asıl sen hakkını helal et..Böyle bir münazaranın meydana gelmesine ben sebep oldum. Sad

Siz birbirinize yetersiniz Allahualem..

Elh.......
la tahzen
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1900

« Yanıtla #161 : 23 Aralık 2011, 17:46:27 »

Selamun Aleykum Kardeşlerim.

MaşALLAH bakıyorum canlalelerin yokluğunun herkes farkında. Canlaleler sunucu ücretinin ödenmemesi nedeniyle kapandı. Sunucu ücreti ödenirse açılacak.

Daha önce sitenin herşeyiyle ben ilgileniyordum sonradan melal adminimize devredildi. Eski kurucu üyelerinden Bargiran kardeşimizin ısrarı nedeniyle site kendisine devredildi. Fakat sitenin yayın süresinin bitmesine az bi zaman kala sitenin taşınma durumu meydana geldi fakat taşınmadı ve ücret de ödenmediği için şaun itibari ile kapalı durumda ve ücret ödendiğinde tekrar yayına başlayacak.

Yönetimde olan kardeşlerimiz bu durumdan bihaber değiller zaten. Yapılması gereken zaten biliniyor. Yapılması gereken yapılırsa inşALLAH hepimiz tekrar evimize kavuşmuş olacağız.

Siz kardeşlerime duyurulur.

Rabbim razı olsun hepinizden

Selam ve dua ile..

ne kadar ödenmesi gerekir hepimiz bir el atalım beraberce açalım  ÇAĞRINIZI BEKLİYORUZ SAYIN ADMİNLERİM..

gül gül gül gül gül gül gül gül gül gül gül gül
İntizâr!
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 16840

« Yanıtla #162 : 24 Mart 2012, 20:15:15 »

Bu arada canlaleler 24 veyada 48 saat içinde açılıcak inşALLAH.
İlgililere duyrulur. Wink

Ne güzel olurdu dimi..?

El-İntizar Eşeddü Mine'n-Nâr
muhammedi_sevda
уєиι üує
*

....Başını dik tut bacım, sen ayet taşıyorsun....

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 5032

« Yanıtla #163 : 25 Mart 2012, 01:32:17 »

insaAllah artik acilsada, melal bacim peki herkes yeniden kayd etmesimi gerekiyor?

'' BaşımDaki başörtüsü DeğiL , Kur'an-ı Kerim'Dir..! ELLerini uzatanLar biLsin ki AZABI ÇETİNDİR..! ''

Tayfun
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2919

« Yanıtla #164 : 29 Mart 2012, 20:20:34 »

A.meydani abinin deyimiyle  son durum neSmiley

Azadi vuslattadır vuslat yolu mavera
sakın boynunu bükme hırslanma umutlara
Dik dur ki kuvvet gelsin sıkılan yuımruklara
yolun cenetten geçer Filistinli Küçüğüm..
muhammedi_sevda
уєиι üує
*

....Başını dik tut bacım, sen ayet taşıyorsun....

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 5032

« Yanıtla #165 : 29 Mart 2012, 21:56:58 »

son durum kimseden ses yok Smiley

'' BaşımDaki başörtüsü DeğiL , Kur'an-ı Kerim'Dir..! ELLerini uzatanLar biLsin ki AZABI ÇETİNDİR..! ''

Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4830

« Yanıtla #166 : 29 Mart 2012, 23:01:25 »

Mustazaf adminim son durumu söylemişti bende tekrar edeyim inşALLAH...
Kısaca not düşmek gerekirse...
Mustazaf adminim bazı özel durumlardan dolayı siteyle ilgilenemeyince sitenin bana devrinden sonra Bargiran kardeşimiz okulunun bittiğini ve tekrardan sitenin hertürlü teknik işiyle ilgilenebileceğini söylemesi üzerine site Bargiran kardeşimize devredilmişti...Ama ne varki host süremiz dolmak üzere idi kendisini bilgilendirmiştik...
Bargiran kardeşimiz gerekli şifreleri almış canlaleleri başka bir host'a taşıycaktı...Bize söylediği son söz buydu...Tabi bu zaman içinde site kapandı...Ve o gündür bu gündür kendisinden hiçbir haber alamıyoruz...
Durum bundan ibaret...

ne kadar ödenmesi gerekir hepimiz bir el atalım beraberce açalım  ÇAĞRINIZI BEKLİYORUZ SAYIN ADMİNLERİM..

Hakkını helal edesin kardeşim...
Sitenin açılma durumuyla ilgili suskunluğum, bu konulardaki yetkinin Bargiran kardeşimize verilmesinden dolayıdır...Benlik bir durum söz konusu olsaydı canlaleler çoktaan açılmıştı...Hatta hiç kapanmamıştı... sal.

insaAllah artik acilsada, melal bacim peki herkes yeniden kayd etmesimi gerekiyor?

Son güne kadar site yedeğinin alındığını biliyorum kardeşim...Açıldığı takdirde yeniden üyelik durumu söz konusu değil inşALLAH... Smiley

فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ

''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ
ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 3387

« Yanıtla #167 : 29 Mart 2012, 23:22:59 »

Geçengün mustazaf kardeşle telden görüştük kısa bir hasbihalımız olmuşdu. ALLAH kardeşimin yar ve yardımcısı olsun.. ümmetiz.bizi o tasarlamış bize çok emeği geçmişdi..canlalelerde oldukça değer verdiğimiz hasbi kardeşimizdir.Rabbim onu en güzel nimetlerle rızıklandırısn inşALLAH..canlaleler en kısa zamanda açılır inşALLAH kardeşlerim.

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4836

« Yanıtla #168 : 30 Mart 2012, 09:13:08 »

inşaAllah bir el atılırda açılır.. zira bu saatten sonra misafirliğimiz tehlike alarmları veriyor..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 30

« Yanıtla #169 : 30 Mart 2012, 10:13:34 »

inşaAllah bir el atılırda açılır.. zira bu saatten sonra misafirliğimiz tehlike alarmları veriyor..

gitmek için bahane arayor gibisin kekocan.. Smiley
de söyle biz bişeymi dedik?misafirperverliğimizden tehlikeye sezmeye başlamışsın.. aklım karıştı Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #170 : 30 Mart 2012, 10:53:27 »

yok abisi onun canı dayak istyor..ebu ömer abisiyle buluştugunda açık alanda buluşsun..Güreş tutacağız nuseybiniyle...Nuseybini sende yahya gıbı iriysen o zaman heme geri çekileyim ağam..

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4836

« Yanıtla #171 : 30 Mart 2012, 15:57:10 »

yok abisi onun canı dayak istyor..ebu ömer abisiyle buluştugunda açık alanda buluşsun..Güreş tutacağız nuseybiniyle...Nuseybini sende yahya gıbı iriysen o zaman heme geri çekileyim ağam..

yok üstadım ne iriyim nede güraştan anlarım ama karşılaşmak ve tanışmak istediğimi 3. kere oldu dile getiriyorum.. görmeden tanımadan muhabbetiniz doğmuş içime...

yahya abe bir antiburusk istedik gene satırarası ablamız kapıyı kapadı ne diyelim ne düşünelim sen söyle..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #172 : 30 Mart 2012, 16:01:20 »

ben bilmiyorum abe,en iyisi tayfun ağaya sorun,o daha iyi biliyor bu durumda ne yapılacağını...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Satır Arası Hüzün
υѕтα üує

``Uykum Var !Ölsem ,Geçer mi Dersiniz ``

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5005

Nerden: Çünkü Biz Hiç Taş Atmadık Ve taş atan çocukların Yüreğini Hiç Paylaşmadık.

« Yanıtla #173 : 30 Mart 2012, 16:07:56 »

Sayın Nuseybini kardeş ,İnanın Teknik işler Bana Uzaktır ,Keza Yoğunluktanda Fırsatımız Olmuyor.
Bu Arada Yeni Popüler Konunuz Bu Oldu Reyting Düştükçe Popüleritenizi Artırıcak Bişiler Buluyonuz Nasılsa

Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.
Üç taş, üç cam olmalıydı hayat.
En büyük kavgamız gazoz kapağından çıkmalıydı
ve en büyük acımız
öğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı.
... Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.

EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #174 : 30 Mart 2012, 16:15:11 »

nusaybını, tayfun ve mikail kardeşlerim...açık adres verin hemen buluşalım inşALLAH..ALLAH için kardeşim bende buluşmak isterim. tayfun işyerının reklamını yap işte mubarek.Burda açık adres ver saat ver gelelim.hatta yahya izin verirse mağazanın resminide at. :)nuseybini ne işle meşguluz kardeşim..kardeşim sana ummetiz-biz@hotmail.com msn adresini verelim. Bu sitemizin ortak adresidir...Buyur burda sneı beklıyoruz...yahyadan hayır çıkmıyacak..o şimdi kimbilir neyi satarımın derdinde.
« Son Düzenleme: 30 Mart 2012, 16:17:38 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi » Logged

!!!
ebu ömer
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #175 : 30 Mart 2012, 16:23:02 »

ummetiz-biz@hotmail.com
yahu hacım bune,denemeye çalıştım gönderemedim...telefonla mesaj göndermek daha rahat... Smiley

EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #176 : 30 Mart 2012, 16:34:09 »

ben dıyorumda sen yok dıyorsun..aslanım işde gundisin kabul et daaa.

!!!
ebu ömer
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #177 : 30 Mart 2012, 16:35:58 »

ben dıyorumda sen yok dıyorsun..aslanım işde gundisin kabul et daaa.

gündi olmak,senin gibi bırçi olmaktan daha iyidir... sal.

EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #178 : 30 Mart 2012, 16:39:31 »

heheheh

he bırçiyim ne olacak..Ebu muaz da bırçi ha..Abbası heç sorma.O tam bırçi..eve gıdıyor akşam peynır ve yumuranın gözüne vuruyor...Vah abbasım vah..kazandı kazandıda yıyemeden gıdecek garıbım.. Smiley

!!!
ebu ömer
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #179 : 30 Mart 2012, 16:41:51 »

Ebu turist yine keyfin yerinde...ALLAH hayrını versin.. Smiley

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: