Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: VAHDET AŞIĞI KARDEŞLERİME....  (Okunma Sayısı 1905 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 138

« Yanıtla #20 : 27 Nisan 2010, 09:16:18 »

rabbim razı olsun değerli abim gerçektende hepimizin  söylediklerinini iyice anlayıp  anlamamaız lazım
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2010, 09:19:55 Gönderen: *Cundullah* » Logged

zalimler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini görecekler
MERYEMDUAA
σиυя üуєѕι

insan bir katre kan ve bin endişedir.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1850

« Yanıtla #21 : 28 Nisan 2010, 18:26:26 »

çok güzel yazmışsınız abi.
güzel ahlak bize peygamberlerin en büyük emaneti, üsvesi, ve isteğidir.
kardeşlik ALLAHın hediyesidir.bu kadar değerli kavramların içini doldurmadan es geçmek kuran okuyucularına yakışmaz insana yakışmaz.inşaallah rikkat sahibi oluruz.güzel bir söz ve bağışlamayı (bakara 163) dert edinir gaye ediniriz.
ALLAH razı olsun abi.
selametle.

İman ,ALLAH'la olan sözleşmedir. islam teslimiyettir. kalu bela Karakter andıdır.ve amel sözleşmenin gereğidir.
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #22 : 06 Aralık 2010, 13:12:19 »

hay ALLAH razı olsun abi ya içimdekileri yazıya dökmüşsün gibi oldu bu Smiley
biz puan veremiyoz galiba yoksa şu sanal alemde siz değerli abimize verilebilecek en basit hediye o olacaktı,manevi olarak duamı kabul buyurursun inş.......
rabbim daimen her anında yanında olsun ,firdevs cennetinde efendimize komşu eylesin inş.benim için çok ama çok özel olan inş sizin içinde öyle olduğunu sandığım şehadeti nasip eylesin inş selametle.......

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 30

« Yanıtla #23 : 06 Aralık 2010, 13:21:52 »

hay ALLAH razı olsun abi ya içimdekileri yazıya dökmüşsün gibi oldu bu Smiley
biz puan veremiyoz galiba yoksa şu sanal alemde siz değerli abimize verilebilecek en basit hediye o olacaktı,manevi olarak duamı kabul buyurursun inş.......
rabbim daimen her anında yanında olsun ,firdevs cennetinde efendimize komşu eylesin inş.benim için çok ama çok özel olan inş sizin içinde öyle olduğunu sandığım şehadeti nasip eylesin inş selametle.......
şu ettiğiniz dua varya herşeyden,tüm hediyelerden daha güzel ve sevimli olanıdır,siz puanı değilde şu günahkar kardeşinize duanızı esirgemeyin kardeşim...bize puan verenlerin en hayırlısı olandan puanları almak duasıyla aziz kardeşim...
Rabbim sizi firdevste ağırlasın,bizide size komşu eylesin...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #24 : 06 Aralık 2010, 17:51:30 »

şu ettiğiniz dua varya herşeyden,tüm hediyelerden daha güzel ve sevimli olanıdır,siz puanı değilde şu günahkar kardeşinize duanızı esirgemeyin kardeşim...bize puan verenlerin en hayırlısı olandan puanları almak duasıyla aziz kardeşim...
Rabbim sizi firdevste ağırlasın,bizide size komşu eylesin...
inş bütün kardeşlerime her daim dua etmeye çalışırım ve inşALLAH hakedenlerden oluruz abi cenneti.........selametle

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 30

« Yanıtla #25 : 12 Mart 2012, 11:39:06 »

Rabbim sizdende razı olsun kardeşim....inşaALLAH bağışlamayı dert ve gaye edinenlerden oluruz....
selametle..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: