|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #22 : 11 Mart 2011, 09:23:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #23 : 09 Haziran 2011, 13:19:10 » |
|
 |
|
 |
 |
z2lan3gh14,madawaki09,deebyprepsy,liuyan99et18,loverboy_35,AADoony,beeseeT
bu isimle üye olanların üyelikleri silinmiştir. nedeni ise,konu içerisinde verilmiştir..
selametle.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #24 : 09 Haziran 2011, 14:28:04 » |
|
 |
|
 |
 |
Robot mu bot üye mi ne deniliyor herhalde onlardır keko... Bir ara çok daha fazlaydılar, üyelik kaydı ayarlarına görsel ekleyince azalmışlardı. Yeni ve daha güçlü versiyonları çıktı herhalde...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #25 : 09 Haziran 2011, 14:48:15 » |
|
 |
|
 |
 |
güçlü versiyon çıktıysa,güçlü silme araçlarımızda var keko,merak etmesinler buradayız...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''
Üye ID: 4830
 |
« Yanıtla #26 : 09 Haziran 2011, 16:20:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ ''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
|
|
|
la tahzen
уєиι üує
Üye ID: 1900
 |
« Yanıtla #27 : 10 Haziran 2011, 11:55:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #28 : 10 Haziran 2011, 17:06:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #30 : 20 Haziran 2011, 20:15:13 » |
|
 |
|
 |
 |
Bu robot üyeler ne güçlenmiş öyle. İsimleri yabancı diye hemen sildğimizden yeni bir taktik geliştirmiş uyanıklar. 
Bakın son üyeler listesinde de görebileceğiniz www.davetyolu.com nickli şu üyenin mail adresi ne:
ivymichaeliww@gmail.com |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #31 : 13 Ağustos 2011, 21:17:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #32 : 15 Ağustos 2011, 23:19:22 » |
|
 |
|
 |
 |
İman ve azim karşısında hiç bir güç duaramaz inş Keko. Eline sağlık. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|