Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: üye ve ziyaretçi kardeşlerim...  (Okunma Sayısı 2961 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 30

« : 23 Nisan 2010, 19:10:38 »

üye ve ziyaretçi kardeşlerim...    
dikkat eden kardeşler belki bazen şahid oluyorlardır,site içerisinde bazen gezip eski hatta özerinden bir kaç yıl geçmiş konulara mesaj atıp güncelliyorum,sebebine gelince...sitemiz hakketen çok zengin bir içeriğe sahip konularla doludur,özerinden zaman geçsede o müthiş  ,beyin fırtınalarının örünü olan  konuların geride kalmasını istemiyorum bu vesileyle yeni gelen kardeşlerinde katılım sağlamasını veya okuyup faydalanmasını istiyorum,bakın ve gezin göreceksinizki geride harika ve bir o kadarda faydalı ve güzel paylaşımlar mevcuttur...tozlu raflardan indirip bakmak lazım,faydalanıp yararlanmak lazım...illa yeni konu açacağız veya eski konulara bakılmaz diye bir anlayışımız olmamalı,yorumda bulunmasanız bile gezip bakmanızı ve okumanızı şahsen istediğim o kadar çok konu varki...ve gezdikçe,baktıkça sitemizde ne kadar güzelliğin var olduğunu yeni yeni anlamaya başlıyorum...bu bahçeyi gezince mis gibi kokular ve faydalı bitkilerin olduğunu göreceksiniz  ...zaman zaman denemenizi tavsiye ederim kardeşlerim...şahsen gezince çok lezzet aldığımı itiraf etmeliyim,zaten onun için bazen güncelleme yapıyorum...

biraz eski ama eskimeyen konulara bakmaya ne dersiniz....

selametle..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
katre
σиυя üуєѕι

RABBİM SANADIR ŞÜKÜR.ayırma yolundan beni.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 78

« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2010, 20:02:50 »

aynen dediğiniz üzere kardeşim....

Uzayıp giden bir sızı halini alınca bu sessizlik bir çocuk ağlamaya başlar buğulanmış kalplerde. Kırılgan zamanların yitik merhametiyle yüreklerde büyüttüğü bir yerdir o çocuk.
Adı: Zulümdür... Adı: Gözyaşı... Adı: Çaresizlik...
Seyyid-e Kerbela
мιя üує

Mesajim Var Dünya'ya Alicilar Bozulmus Ulasilmiyor

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2139

« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2010, 03:51:14 »

Yahya abi yine is basindasin MasALlah. Inan aynisini bende uyguluyorum su lafin cok hosuma giddi
Alıntı
..tozlu raflardan indirip bakmak lazım

evet gercekdende tozlu raflardan indirip bakmak lazim forumun o eski sayflarini karistirinca kendimi kütüphanede his ediyorum o kütphanedeki kitablarin kokualri nasilki insana bakarak BENI OKU BENI OKU diye feryad eder ya iste öyle bir duyguyla insanin okuyasi geliyor.

Sakın terk-i edebden, kûy-i mahbûb-i Hudâ'dır bu!
Nazargâh-i ilâhîdir Makam-ı Mustafâ’dır bu..!
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2010, 09:36:57 »

ALLAHcc sizlerden razı olsun kardeşlerim...evet seyyide kerbela kardeşim,dediğin gibi bazı konular beni oku diye adeta bağırıyor...

selametle..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
KERVAN2727
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4292

« Yanıtla #4 : 26 Haziran 2010, 20:26:11 »

EWET DOGRU  KARDESİM KONU ACIP  GİTMEK FORMU  DOLDURMAK İŞ DEYİL  YAPİLAN KONULARADAN FAYDALANMAK

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2010, 20:14:32 »

EWET DOGRU  KARDESİM KONU ACIP  GİTMEK FORMU  DOLDURMAK İŞ DEYİL  YAPİLAN KONULARADAN FAYDALANMAK

öyleyse eski konulara göz atıp istifade edelim....

*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 138

« Yanıtla #6 : 05 Ağustos 2010, 10:53:16 »

çok faydalı bir uygulama rabbim razı olsun abim

zalimler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini görecekler
Satır Arası Hüzün
υѕтα üує

``Uykum Var !Ölsem ,Geçer mi Dersiniz ``

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5005

Nerden: Çünkü Biz Hiç Taş Atmadık Ve taş atan çocukların Yüreğini Hiç Paylaşmadık.

« Yanıtla #7 : 27 Ekim 2010, 11:38:15 »

Tebrik Ediyorum Sizi Başlığınıza Sonuna Kadar Katıldığımı Dillendirerek[ ,

Bu Minval ÜZre İlerleyeceğimden Hiç Şüphe Etmeyiniz Sayın Musavi kardeş,

Rabbim Hayrımızı Versin

Esenlikler/color]

Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.
Üç taş, üç cam olmalıydı hayat.
En büyük kavgamız gazoz kapağından çıkmalıydı
ve en büyük acımız
öğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı.
... Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #8 : 27 Ekim 2010, 12:39:29 »

ALLAH cc razı olsun kardeşim..bu minvalle hareket ederseniz çok güzel güzellikleri ortaya çıkaracaksınız kardeşim..

*ŞURA*
σиυя üуєѕι

Bitecek Olandan Geçtim.Hiç Ölmeyen Bir Yar Seçtim.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 708

« Yanıtla #9 : 27 Ekim 2010, 12:47:35 »

aslında benimde dikkatimi çekmedi değil 2007 nin msjları bile vardı bu açıklamanız bence gayet yerinde ve güzel olmuş..

teşekkürler...

VeRmesin bana gönüL kimse!!..NikahLıyım ben öLüme....MehRim ise Şehadet...
Sözüm vardıR Rabbime...Ey kuRşunlar haydi nişan aLın yüReğime!!!......

Ne mutlu senin gönlüne düşene!
Ne mutlu gönlüne sen düşene!

Yâ Raûf! Ne mutlu Sen'in kalbine düşene, ne mutlu kalbine Sen düşene!!!
*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 28 Ekim 2010, 10:40:11 »

evet yahya abi gerçektende eskide kalmış ama çok değerli ve faydalı konular var bende bu konuda bir çalışmaya yapmaya çalışıyorum   okunuları yeniden eklemektense eski konuları canlandırmak  daha faydalı olur  o dönemde  cevap yazan kardeşlerimizinde yorumlarından faydalanırız

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #11 : 28 Ekim 2010, 11:07:06 »

evet yahya abi gerçektende eskide kalmış ama çok değerli ve faydalı konular var bende bu konuda bir çalışmaya yapmaya çalışıyorum   okunuları yeniden eklemektense eski konuları canlandırmak  daha faydalı olur  o dönemde  cevap yazan kardeşlerimizinde yorumlarından faydalanırız

çok isabetli bir karart kardeşim...
ALLAHcc razı olsun...
selametle..

Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4

« Yanıtla #12 : 28 Ekim 2010, 11:54:02 »

Evet güzel bir çalışma olur gerçekten...

Eskiden paylaşılmış, zamanında katılımlarda bulunup görüşlerimizi ifade etttiğimiz o kadar güzel konu var ki..

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #13 : 17 Şubat 2011, 18:49:54 »

Evet güzel bir çalışma olur gerçekten...

Eskiden paylaşılmış, zamanında katılımlarda bulunup görüşlerimizi ifade etttiğimiz o kadar güzel konu var ki..

hakılısın keko.. ok.

*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 17 Şubat 2011, 20:04:17 »

bende elimden  geldğince bu konuya   yöneleceğim inşALLAH

DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2011, 21:33:43 »

arada bende yapıyorum değerli abim...inşALLAH ara ara yine gezdikçe bazı konuları güncellemeye devam ederi..zira ilim hiç bir zaman eskimez..aradan yıllar geçer bir kısmı aklımızda kalır tekrar okumakla tekrar canlandırırız...

*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 18 Şubat 2011, 10:03:40 »

davam şehadet kardeşe katılıyorum

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #17 : 18 Şubat 2011, 11:04:45 »

ALLAHcc sizden razı olsun kardeşlerim..

DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #18 : 18 Şubat 2011, 13:27:53 »

ecmain olsun abem...özellikle risale bölümüne çok çok az katılım var...inşALLAH eğer fırsat bulursam oraya yönelmeyi düşünüyorum abem...okul açılıyo bu hafta çok yoğun olmazsam bu düşüncemi gerçekleştireceğim biizniallah...

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #19 : 10 Mart 2011, 19:03:43 »

3 VEYA 4 YIL ÖNCEKİ YORUMLARIMA BAKIP,TARTIYORUM...NE DEĞİŞTİ VEYA BENDE  NE GİBİ BİR DEĞİŞİM OLDU DİYE...bakış açımda ne gibi yenilikler oldu diye arada bir bakıyorum...
hakketen zamanla insan bazı bakış açılarında değişiyormuş....kendini daha iyi tahlil etmeye sebep oluyor bu durum...

selametle..

Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: