Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« : 23 Nisan 2010, 19:10:38 » |
|
 |
|
 |
 |
üye ve ziyaretçi kardeşlerim... dikkat eden kardeşler belki bazen şahid oluyorlardır,site içerisinde bazen gezip eski hatta özerinden bir kaç yıl geçmiş konulara mesaj atıp güncelliyorum,sebebine gelince...sitemiz hakketen çok zengin bir içeriğe sahip konularla doludur,özerinden zaman geçsede o müthiş ,beyin fırtınalarının örünü olan konuların geride kalmasını istemiyorum bu vesileyle yeni gelen kardeşlerinde katılım sağlamasını veya okuyup faydalanmasını istiyorum,bakın ve gezin göreceksinizki geride harika ve bir o kadarda faydalı ve güzel paylaşımlar mevcuttur...tozlu raflardan indirip bakmak lazım,faydalanıp yararlanmak lazım...illa yeni konu açacağız veya eski konulara bakılmaz diye bir anlayışımız olmamalı,yorumda bulunmasanız bile gezip bakmanızı ve okumanızı şahsen istediğim o kadar çok konu varki...ve gezdikçe,baktıkça sitemizde ne kadar güzelliğin var olduğunu yeni yeni anlamaya başlıyorum...bu bahçeyi gezince mis gibi kokular ve faydalı bitkilerin olduğunu göreceksiniz ...zaman zaman denemenizi tavsiye ederim kardeşlerim...şahsen gezince çok lezzet aldığımı itiraf etmeliyim,zaten onun için bazen güncelleme yapıyorum...
biraz eski ama eskimeyen konulara bakmaya ne dersiniz....
selametle.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Seyyid-e Kerbela
мιя üує

Mesajim Var Dünya'ya Alicilar Bozulmus Ulasilmiyor
Üye ID: 2139
 |
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2010, 03:51:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sakın terk-i edebden, kûy-i mahbûb-i Hudâ'dır bu! Nazargâh-i ilâhîdir Makam-ı Mustafâ’dır bu..!
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2010, 09:36:57 » |
|
 |
|
 |
 |
ALLAHcc sizlerden razı olsun kardeşlerim...evet seyyide kerbela kardeşim,dediğin gibi bazı konular beni oku diye adeta bağırıyor...
selametle.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2010, 20:14:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #11 : 28 Ekim 2010, 11:07:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #12 : 28 Ekim 2010, 11:54:02 » |
|
 |
|
 |
 |
Evet güzel bir çalışma olur gerçekten...
Eskiden paylaşılmış, zamanında katılımlarda bulunup görüşlerimizi ifade etttiğimiz o kadar güzel konu var ki.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #13 : 17 Şubat 2011, 18:49:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #19 : 10 Mart 2011, 19:03:43 » |
|
 |
|
 |
 |
3 VEYA 4 YIL ÖNCEKİ YORUMLARIMA BAKIP,TARTIYORUM...NE DEĞİŞTİ VEYA BENDE NE GİBİ BİR DEĞİŞİM OLDU DİYE...bakış açımda ne gibi yenilikler oldu diye arada bir bakıyorum... hakketen zamanla insan bazı bakış açılarında değişiyormuş....kendini daha iyi tahlil etmeye sebep oluyor bu durum...
selametle.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|