Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: üye olacakların dikkatine...  (Okunma Sayısı 1471 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 30

« : 13 Aralık 2008, 18:29:59 »

son zamanlarda sitemize anlamsız isimlerle üye olanlar bulunmaktadır,genelde bu tip isimlerde üye olanlar siteye uygun olmayan konular açıp kirletmeye çalışmaktadırlar,bundan büyle kullanıcı ismini,saçma sapan ve anlamsız isimlerle kaydettirip üye olanların hepsini engelleyip sileceğiz,bu konuda hakkı geçen ve öyle bir niyeti olmadığı halde bu şekildeki isimlerle üye olan kardeşlerimiz olursa şimdiden hakkını helal etsinler,sitedeki diğer kardeşlerin hakkını korumak gerektiğinide unutmayalım inş.....

audifications,aphroditochkas,abnobeOptople,DopyJemyPep,flexwriters,masategad,pekjeoseReada,wivalasmigaso,zoccadrarkape

yukardaki silinen isimler sadece bir örnektir,,,

selam ve dua ile kardeşlerim
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2008, 09:46:08 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi » Logged

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2009, 14:18:32 »

siteye üye olacakların yukardaki yazıyı tekrardan okumalarını tavsiye ediyoruz,bu şekilde isimlerle halen üye olanlar bulunmaktadır ve  isimlerini silmek zorunda kalıyoruz..isimleri silinenler yukardaki ölçülere uygun isimlerle üye olmadıkları için isimleri silinmiştir...

hatırlatmakta fayda vardır....

selam ve dua ile

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Besimus
σиυя üуєѕι

YİNE bir KERBELA YİNE bir HUSEYN........

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 12

« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2009, 00:50:28 »

Abim ,yanılmıyorsam bu nicklerle üye olanlar şahıs değilller...

Anti-Tağut
тє¢яüвєℓι üує
**

AHH TAĞUT AHH

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2063

« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2009, 15:34:35 »

Abim ,yanılmıyorsam bu nicklerle üye olanlar şahıs değilller...

Evet Allahualem, bunlar bot ya googleden yada yahoodan gelen botlardır, bir zararları olmaması gerekiyor, ama yinede zararlı olabilirler, bence üyeliği admin onaylı yapın, tedbir için , tabi yinede siz bilirsiniz...

İslam Türkiyede Hakim Olmadığı Müddetçe, Bize Rahat Yoktur, Eğer Rahat Görunsekte Aldanmayın, Çünku Biz Asla İslam'ın Hakim Olmadığı Bir Beldede Rahat Değiliz!!!                       
                                                                            Anti-Tağut
Besimus
σиυя üуєѕι

YİNE bir KERBELA YİNE bir HUSEYN........

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 12

« Yanıtla #4 : 27 Şubat 2009, 18:29:19 »

Evet Allahualem, bunlar bot ya googleden yada yahoodan gelen botlardır, bir zararları olmaması gerekiyor, ama yinede zararlı olabilirler, bence üyeliği admin onaylı yapın, tedbir için , tabi yinede siz bilirsiniz...

Zaten üyelik sistemi şu anda admin onaylı....Yinede önerin için ALLAH razı olsun
Selam ve dua ile

Anti-Tağut
тє¢яüвєℓι üує
**

AHH TAĞUT AHH

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2063

« Yanıtla #5 : 27 Şubat 2009, 23:06:17 »

Zaten üyelik sistemi şu anda admin onaylı....Yinede önerin için ALLAH razı olsun
Selam ve dua ile

Aslında admin onaylı değil üyelik, ama üye olan kişi e-mailden üyeliğini aktif etmesi gerekiyor (aslında buda iyi).. Neyse ALLAH s.w.t sizdende razi olsun...selametle...

İslam Türkiyede Hakim Olmadığı Müddetçe, Bize Rahat Yoktur, Eğer Rahat Görunsekte Aldanmayın, Çünku Biz Asla İslam'ın Hakim Olmadığı Bir Beldede Rahat Değiliz!!!                       
                                                                            Anti-Tağut
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #6 : 28 Ekim 2010, 18:48:40 »

sitemizin anlayışına uymayan,ne anlama geldiği belli olmayan yabancı isim ve işaretlerle üye olan birkaç kişinin üyeliği silinmiştir ve bu şekilde üye olanların isimleri silinmeye devam edecektir...üye olacakların bunu dikkate almasını rica ediyoruz...
selam ve dua ile...

Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 702

« Yanıtla #7 : 28 Ekim 2010, 18:52:18 »

ben de destekliyorum sizleri bu konuda...

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #8 : 28 Ekim 2010, 19:19:57 »

Bir ara başımız böyle bot üyelerle epey bir dertdeydi.. Nasıl olduysa üyelik kayıt kısmındaki girilmesi gereken harfleri karmaşık hale getirmeyi denedik..

O zamandan beri çok şükür piyasada yoktular alkış

Geldikleri gibi giderler inşALLAH...)

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2011, 14:57:20 »

anlamsız ve ne manaya geldiği belli olmayan isimlerle veya işaretlerle üye olan bir kaç kişi silinmiştir,üye olacak kardeşlerimiz kendilerine uygun ve sitedeki kardeşlerin isimlenirmekte zorlanmayacağı isimler seçerlerse seviniriz,aksi halde sileceğimizi belirtiriz,şimdiden bizi mazur görsünler...

selametle..

-_-GöKaN-_-
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5307

« Yanıtla #10 : 29 Mayıs 2011, 09:29:41 »

sizin yazınızı aldım hoşumagıttı hakkınızı helaledın
selamun aleykum

İslam Türkiyede Hakim Olmadığı Müddetçe, Bize Rahat Yoktur, Eğer Rahat Görunsekte Aldanmayın, Çünku Biz Asla İslam'ın Hakim Olmadığı Bir Beldede Rahat Değiliz
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: