Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« : 13 Aralık 2008, 18:29:59 » |
|
 |
|
 |
 |
son zamanlarda sitemize anlamsız isimlerle üye olanlar bulunmaktadır,genelde bu tip isimlerde üye olanlar siteye uygun olmayan konular açıp kirletmeye çalışmaktadırlar,bundan büyle kullanıcı ismini,saçma sapan ve anlamsız isimlerle kaydettirip üye olanların hepsini engelleyip sileceğiz,bu konuda hakkı geçen ve öyle bir niyeti olmadığı halde bu şekildeki isimlerle üye olan kardeşlerimiz olursa şimdiden hakkını helal etsinler,sitedeki diğer kardeşlerin hakkını korumak gerektiğinide unutmayalım inş.....
audifications,aphroditochkas,abnobeOptople,DopyJemyPep,flexwriters,masategad,pekjeoseReada,wivalasmigaso,zoccadrarkape
yukardaki silinen isimler sadece bir örnektir,,,
selam ve dua ile kardeşlerim |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2008, 09:46:08 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi »
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2009, 14:18:32 » |
|
 |
|
 |
 |
siteye üye olacakların yukardaki yazıyı tekrardan okumalarını tavsiye ediyoruz,bu şekilde isimlerle halen üye olanlar bulunmaktadır ve isimlerini silmek zorunda kalıyoruz..isimleri silinenler yukardaki ölçülere uygun isimlerle üye olmadıkları için isimleri silinmiştir...
hatırlatmakta fayda vardır....
selam ve dua ile |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Anti-Tağut
тє¢яüвєℓι üує

AHH TAĞUT AHH
Üye ID: 2063
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2009, 15:34:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
İslam Türkiyede Hakim Olmadığı Müddetçe, Bize Rahat Yoktur, Eğer Rahat Görunsekte Aldanmayın, Çünku Biz Asla İslam'ın Hakim Olmadığı Bir Beldede Rahat Değiliz!!! Anti-Tağut
|
|
|
Besimus
σиυя üуєѕι

YİNE bir KERBELA YİNE bir HUSEYN........
Üye ID: 12
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Şubat 2009, 18:29:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anti-Tağut
тє¢яüвєℓι üує

AHH TAĞUT AHH
Üye ID: 2063
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Şubat 2009, 23:06:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
İslam Türkiyede Hakim Olmadığı Müddetçe, Bize Rahat Yoktur, Eğer Rahat Görunsekte Aldanmayın, Çünku Biz Asla İslam'ın Hakim Olmadığı Bir Beldede Rahat Değiliz!!! Anti-Tağut
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #6 : 28 Ekim 2010, 18:48:40 » |
|
 |
|
 |
 |
sitemizin anlayışına uymayan,ne anlama geldiği belli olmayan yabancı isim ve işaretlerle üye olan birkaç kişinin üyeliği silinmiştir ve bu şekilde üye olanların isimleri silinmeye devam edecektir...üye olacakların bunu dikkate almasını rica ediyoruz... selam ve dua ile... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #8 : 28 Ekim 2010, 19:19:57 » |
|
 |
|
 |
 |
Bir ara başımız böyle bot üyelerle epey bir dertdeydi.. Nasıl olduysa üyelik kayıt kısmındaki girilmesi gereken harfleri karmaşık hale getirmeyi denedik..
O zamandan beri çok şükür piyasada yoktular 
Geldikleri gibi giderler inşALLAH...) |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2011, 14:57:20 » |
|
 |
|
 |
 |
anlamsız ve ne manaya geldiği belli olmayan isimlerle veya işaretlerle üye olan bir kaç kişi silinmiştir,üye olacak kardeşlerimiz kendilerine uygun ve sitedeki kardeşlerin isimlenirmekte zorlanmayacağı isimler seçerlerse seviniriz,aksi halde sileceğimizi belirtiriz,şimdiden bizi mazur görsünler...
selametle.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-_-GöKaN-_-
уєиι üує
Üye ID: 5307
 |
« Yanıtla #10 : 29 Mayıs 2011, 09:29:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
İslam Türkiyede Hakim Olmadığı Müddetçe, Bize Rahat Yoktur, Eğer Rahat Görunsekte Aldanmayın, Çünku Biz Asla İslam'ın Hakim Olmadığı Bir Beldede Rahat Değiliz
|
|
|
|