Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: sevgili site yönetimi yardım edin  (Okunma Sayısı 1089 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
feriha
уєиι üує
*

hazan lalem...

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 13678

« : 13 Aralık 2011, 15:31:46 »

değerli site yetkilileri , benim için çok değerli olan büyüğüm ali mirac beyefendiye ulaşmaya çalışıyorum. sitenizde üyeliği bulunan bu değerli büyüğüme benim iletişim adresimi bildirirseniz çok memnun olurum. lütfen iletişim adresi sizde kayıtlı ise ona adresimi iletin. sevgi ve saygılarımla ...  hizmetlerinizde başarılar dilerim.  Allah razı olsun
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2011, 08:50:54 »

Değerli kardeşim,öncelikle hoş geldiniz,alimirac kardeşimiz en son 06 Mayıs 2009 tarihinde siteye uğramış,daha sonra uğramamıştır,yaklaşık iki buçuk yıldır bu kardeşimizden haberimniz yoktur.

selam ve dua ile..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
feriha
уєиι üує
*

hazan lalem...

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2011, 12:40:18 »

hoş buldum:) yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.kendisi eğitimci ve  değer verdiğim bir büyüğümdü. dolaylıda olsa sizlerle tanışmama vesile oldu.  Allah razı olsun
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #3 : 14 Aralık 2011, 13:04:25 »

Rabbim,en kısa zamanda alimirac kardeşimizle buluşmanızı nasib eylesin kardeşim..
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2011, 13:29:44 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi » Logged

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4

« Yanıtla #4 : 14 Aralık 2011, 17:46:39 »

Sevgili kardeşim Yahya abinin dediği üzere ilgili kardeşimiz çok uzun zamandır aktif değil. Biz yine de mesajınızı iletelim, olur ki foruma uğrar veya başka bir şekilde mesajı görür.
Selametle...

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
feriha
уєиι üує
*

hazan lalem...

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 14 Aralık 2011, 18:50:46 »

Bu isteğim karşısında bu kadar duyarlı olmanıza inanın çok sevindimv. bir şekilde ulaşabilirsek ne mutlu bana. zira kocaman bir özür ve vefa borcum var büyüğüme. sizde kayıtlı olan iletişim adresine bir mesaj gönderirseniz belki bakar ve döner.
 sevgi ve saygılarımla  Allah razı olsun
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4836

« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2011, 11:22:02 »

tamam kardeş sen buralardan ayrılma.. yönetici kardeşler gerekli mesajı atacaklar inşaAllah..cevap gelene kadar sizde burda durun.. geldiğinde sizi bilgilendirmek için.. ha bu arada sıkılmamanız için diğer konularada bakabilir. fikrini beyan edebilir eleştiri veya desteğinizi belirtebilirsiniz..

yahya bae bu arada size bir çayda ısmarlar.. burası misafir perverdir.. ben bile çook uzun zamandır misafir olarak durduğum halde daha kovmamışlar.. bend eyavaş yavaş ısınıyorum sanki buraya..
hoş geldiniz.. hayırlı ve güzel paylaşımlarınızı bekleriz inş..selametle..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2011, 10:37:32 »

Smiley

nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 16 Aralık 2011, 10:56:07 »

Daha çay ısmarlamadın mı yahya abe...??

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #9 : 16 Aralık 2011, 11:11:33 »

çay hazır,tüm misafirleri çaya davet ediyorum kardeşim... Smiley

nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 16 Aralık 2011, 14:34:07 »

misafiriniz nerde önce  onun işini halledin.. mesaj atmışsanız mesaj attığınızı burada beyan edin ki.. haberdar olsun.. ki beklesin.. tabi bu arada çayıda verirsiniz.. yanında kurabiye,kek türü şeyler olursa makbule geçer.. gerçi melal adminimiz olsaydı şimdi sanalda olsa kek i vermişti.. bende çayı vereyim bari.. daha önce melal hocamız ikram etmişti..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #11 : 16 Aralık 2011, 14:49:02 »

bu çayı ısmarlamakla misafirliğinizin bittiğini resmileştirdiniz kardeşim,çünkü, adettendir ev sahibi misafire ikram eder,çayıda ev sahibi sunar,sizde çayı ısmarladığınıza göre,misafir olmadığınızı artık ev sahibi olduğunu göstermiş oldunuz,nerde görülmüş misafirin ev sahiblerine çay ısmarladığı.. Smiley

hürseda
Ayın Altın üyesi
*

Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 5181

« Yanıtla #12 : 16 Aralık 2011, 14:57:24 »

valla yahya abi haklı nusybini abi artık amellerle bunu gösterdiniz

Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!

Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 16 Aralık 2011, 15:40:00 »

bir kere ben çayı misafire ikram ettim..

ikincisi siz çay ısmarlamakta gecikince bende misafir olarak açığınıızı kapatmak için bir koşu yandaki çaycıdan aldım..

kötü mü ettim..

ben hala misafirem..

feriha
уєиι üує
*

hazan lalem...

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 17 Aralık 2011, 18:06:39 »

sevgili nuseybini, yahya bey ile olan yazışmalarınız beni gülümsetti. ikramlarınız için teşekkür ederim. ayrıca böyle ikramlar oldukça bende kalır, yazılanları seve seve okurum. fakat bir daha ki sefere yeşil çay olursa iyi olur.
   şaka bir yana misafir bereketmiş ...
misafir olarak kalıp siteyi bereketlendirmek de fena bir hizmet değil sal.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #15 : 17 Aralık 2011, 18:49:57 »

bir kere ben çayı misafire ikram ettim..

ikincisi siz çay ısmarlamakta gecikince bende misafir olarak açığınıızı kapatmak için bir koşu yandaki çaycıdan aldım..

kötü mü ettim..

ben hala misafirem..

yahu madem misafirsen koşup niye çay getirdin,misafir umduğunu değil,bulduğunu içer, Smiley bir koşu gidip çay aldığına göre,siz bu misafirlik halini çoooktan özerinizden atmışsınız demek,de haydi inkar etmeyin ve artık misafirliğinizin bittiğini resmen siteden ilan edinde bu işkence ve boşuna direniş bitsin..gerçi sende direniş ruhu var,çünkü direniş ehli olan bir memlekettensin,işim zor biliyem ama yinede sabır ehli bir memleketten geldiğim için sabredip,direnişini hayrla kırmak umudundayım..bende bu sabır,sende bu direniş ruhu olduğu sürecede iş uzar farkındayım,lakin yinede devamından yanayım.. ok.

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #16 : 17 Aralık 2011, 18:52:28 »

sevgili nuseybini, yahya bey ile olan yazışmalarınız beni gülümsetti. ikramlarınız için teşekkür ederim. ayrıca böyle ikramlar oldukça bende kalır, yazılanları seve seve okurum. fakat bir daha ki sefere yeşil çay olursa iyi olur.
kardeşimizi gülümsetmişsek ne mutlu bize...umarım sizin misafirliğiniz,nuseybini abeninkine benzemez  Smiley  mübarek kardeşim,usta üye oldu halen misafirem diyor,herhalde pir üye oluncada misafirem der,siz sakın bu yönünü örnek almayın,örnek alınacak çok daha güzel yönleri var...

selametle..

hürseda
Ayın Altın üyesi
*

Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 5181

« Yanıtla #17 : 17 Aralık 2011, 21:07:53 »

yahu madem misafirsen koşup niye çay getirdin,misafir umduğunu değil,bulduğunu içer, Smiley bir koşu gidip çay aldığına göre,siz bu misafirlik halini çoooktan özerinizden atmışsınız demek,de haydi inkar etmeyin ve artık misafirliğinizin bittiğini resmen siteden ilan edinde bu işkence ve boşuna direniş bitsin..gerçi sende direniş ruhu var,çünkü direniş ehli olan bir memlekettensin,işim zor biliyem ama yinede sabır ehli bir memleketten geldiğim için sabredip,direnişini hayrla kırmak umudundayım..bende bu sabır,sende bu direniş ruhu olduğu sürecede iş uzar farkındayım,lakin yinede devamından yanayım.. ok.
valla doğruya doğru  Wink

Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!

Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : 19 Aralık 2011, 10:06:57 »

valla doğruya doğru  Wink
yazık oldu emeklerime..

halbuki seni ayın altın üyesi yapmak için sana oyumu bile vermiştim..

şimdi oyumu senden geri alsam altın üyeliğinde düşer...altınların hepsi intifadaya kalır..bu son hatan olsun haa bana karşı.. yoksa sana vermiş olduğum oy  umu geri isterim..

valla siyah çayı zor buldum zaten MİSAFİREM ben yeşil çayı nerden bulayım.. sen en iyisi yönetimden iste çayın yeşilini..ama iyidir yeşil çay.. Çindeki yememiz içmemiz odur..Smiley

BEn MİSAFİREM bu böyle biline tayyibin deyimiyle..

benim misafirliğimle uğraşacağınıza yeni misafire yeşil çay getirin...

ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #19 : 19 Aralık 2011, 12:13:03 »

İlk defa yeşil çay demledim..umarım olmuştur Cheesy Ben siz gelene kdr dolduruyorum..acele edin soyumasın.. Smiley

Büyüklerim siz ne içersiniz? Nuseybini abi,Yahya abi..

[/img]
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: