|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2011, 08:50:54 » |
|
 |
|
 |
 |
Değerli kardeşim,öncelikle hoş geldiniz,alimirac kardeşimiz en son 06 Mayıs 2009 tarihinde siteye uğramış,daha sonra uğramamıştır,yaklaşık iki buçuk yıldır bu kardeşimizden haberimniz yoktur.
selam ve dua ile.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #3 : 14 Aralık 2011, 13:04:25 » |
|
 |
|
 |
 |
Rabbim,en kısa zamanda alimirac kardeşimizle buluşmanızı nasib eylesin kardeşim.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2011, 13:29:44 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi »
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #4 : 14 Aralık 2011, 17:46:39 » |
|
 |
|
 |
 |
Sevgili kardeşim Yahya abinin dediği üzere ilgili kardeşimiz çok uzun zamandır aktif değil. Biz yine de mesajınızı iletelim, olur ki foruma uğrar veya başka bir şekilde mesajı görür. Selametle... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2011, 10:37:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #9 : 16 Aralık 2011, 11:11:33 » |
|
 |
|
 |
 |
çay hazır,tüm misafirleri çaya davet ediyorum kardeşim...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #11 : 16 Aralık 2011, 14:49:02 » |
|
 |
|
 |
 |
bu çayı ısmarlamakla misafirliğinizin bittiğini resmileştirdiniz kardeşim,çünkü, adettendir ev sahibi misafire ikram eder,çayıda ev sahibi sunar,sizde çayı ısmarladığınıza göre,misafir olmadığınızı artık ev sahibi olduğunu göstermiş oldunuz,nerde görülmüş misafirin ev sahiblerine çay ısmarladığı..  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hürseda
Ayın Altın üyesi
Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!
Üye ID: 5181
 |
« Yanıtla #12 : 16 Aralık 2011, 14:57:24 » |
|
 |
|
 |
 |
valla yahya abi haklı nusybini abi artık amellerle bunu gösterdiniz |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!
Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #15 : 17 Aralık 2011, 18:49:57 » |
|
 |
|
 |
 |
bir kere ben çayı misafire ikram ettim..
ikincisi siz çay ısmarlamakta gecikince bende misafir olarak açığınıızı kapatmak için bir koşu yandaki çaycıdan aldım..
kötü mü ettim..
ben hala misafirem..
yahu madem misafirsen koşup niye çay getirdin,misafir umduğunu değil,bulduğunu içer, bir koşu gidip çay aldığına göre,siz bu misafirlik halini çoooktan özerinizden atmışsınız demek,de haydi inkar etmeyin ve artık misafirliğinizin bittiğini resmen siteden ilan edinde bu işkence ve boşuna direniş bitsin..gerçi sende direniş ruhu var,çünkü direniş ehli olan bir memlekettensin,işim zor biliyem ama yinede sabır ehli bir memleketten geldiğim için sabredip,direnişini hayrla kırmak umudundayım..bende bu sabır,sende bu direniş ruhu olduğu sürecede iş uzar farkındayım,lakin yinede devamından yanayım..  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #16 : 17 Aralık 2011, 18:52:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hürseda
Ayın Altın üyesi
Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!
Üye ID: 5181
 |
« Yanıtla #17 : 17 Aralık 2011, 21:07:53 » |
|
 |
|
 |
 |
yahu madem misafirsen koşup niye çay getirdin,misafir umduğunu değil,bulduğunu içer,  bir koşu gidip çay aldığına göre,siz bu misafirlik halini çoooktan özerinizden atmışsınız demek,de haydi inkar etmeyin ve artık misafirliğinizin bittiğini resmen siteden ilan edinde bu işkence ve boşuna direniş bitsin..gerçi sende direniş ruhu var,çünkü direniş ehli olan bir memlekettensin,işim zor biliyem ama yinede sabır ehli bir memleketten geldiğim için sabredip,direnişini hayrla kırmak umudundayım..bende bu sabır,sende bu direniş ruhu olduğu sürecede iş uzar farkındayım,lakin yinede devamından yanayım..  valla doğruya doğru  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!
Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
|
|
|
nuseybini
υѕтα üує

Üye ID: 4836
 |
« Yanıtla #18 : 19 Aralık 2011, 10:06:57 » |
|
 |
|
 |
 |
valla doğruya doğru  yazık oldu emeklerime..
halbuki seni ayın altın üyesi yapmak için sana oyumu bile vermiştim..
şimdi oyumu senden geri alsam altın üyeliğinde düşer...altınların hepsi intifadaya kalır..bu son hatan olsun haa bana karşı.. yoksa sana vermiş olduğum oy umu geri isterim..
sevgili nuseybini, yahya bey ile olan yazışmalarınız beni gülümsetti. ikramlarınız için teşekkür ederim. ayrıca böyle ikramlar oldukça bende kalır, yazılanları seve seve okurum. fakat bir daha ki sefere yeşil çay olursa iyi olur. şaka bir yana misafir bereketmiş ... misafir olarak kalıp siteyi bereketlendirmek de fena bir hizmet değil  valla siyah çayı zor buldum zaten MİSAFİREM ben yeşil çayı nerden bulayım.. sen en iyisi yönetimden iste çayın yeşilini..ama iyidir yeşil çay.. Çindeki yememiz içmemiz odur..
yahu madem misafirsen koşup niye çay getirdin,misafir umduğunu değil,bulduğunu içer,  bir koşu gidip çay aldığına göre,siz bu misafirlik halini çoooktan özerinizden atmışsınız demek,de haydi inkar etmeyin ve artık misafirliğinizin bittiğini resmen siteden ilan edinde bu işkence ve boşuna direniş bitsin..gerçi sende direniş ruhu var,çünkü direniş ehli olan bir memlekettensin,işim zor biliyem ama yinede sabır ehli bir memleketten geldiğim için sabredip,direnişini hayrla kırmak umudundayım..bende bu sabır,sende bu direniş ruhu olduğu sürecede iş uzar farkındayım,lakin yinede devamından yanayım..  BEn MİSAFİREM bu böyle biline tayyibin deyimiyle..
benim misafirliğimle uğraşacağınıza yeni misafire yeşil çay getirin...
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|