Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« : 29 Kasım 2006, 20:02:08 » |
|
 |
|
 |
 |
Bu şiir memleket aşkını,özlemini içinde çeken tüm güzel dostlara hediye olsun. DİYARBEKİR
ZÜLÜM VE İSYANLARI İÇİNDE BARINDIRAN SEVDALI YİĞİTLERE ŞEHADETİ TATTIRAN HUSEYİNCE DİRENİP ZEYNEP GİBİ HAYKIRAN KERBELALAR DİYARI ÇİLEKEŞ DİYARBEKİR
ŞEHİT EDİLDİ ŞEYĞİM AMEDİMİN BAĞRINDA NİCE SAİTLER GEÇTİ İDAM SEHPALARINDA ZÜLME KARŞI KIYAM VAR AMED DİYARLARINDA İDAMLARA YÜRÜYEN KAHRAMAN MEMLEKETİM
KAFİRİN ÜSTÜNE,HAMZA GİBİ ATILMAYI ZALİMDEN,ALİ GİBİ,BİZLER HESAP SORMAYI EBU DÜCANE GİBİ,KÜFRE KARŞI DURMAYI BEDİRLERİNDE GÖRDÜK,ÖĞRENDİK CAN AMEDİM
HERGÜN ZÜLÜM İŞKENCE ŞEHADET HABERLERİ BUNCA EZİYET ÇİLE DELER BU YÜREKLERİ UNUTMAZ BUNU ASLA ALLAHIN ASKERLERİ İNTİKAM GÜNÜ GELİR SABIR EY MEMLEKETİM
BİZLER ŞANLI RESÜLÜN ŞEREFLİ ERLERİYİZ DAVASINI YÜKLENEN ÇİLEKEŞ ÜMMETİYİZ EZİLEN MAZLUMLARIN KURTULUŞ ÜMİDİYİZ PEYGAMBER SANCAĞINDAN KOPMA EY MEMLEKETİM
DİYARBAKIR AŞKINA AKAN GÖZYAŞLARIMA HASRETİYLE ZİNDANDA YANAN KARDAŞLARIMA KAVUŞTUR YA RAB BİZİ FETİHLE DİYARINA MECNUNUN LEYLASISIN SEVDAMSIN DİYARBAKIR.
SELAM VE DUA İLE
yahya abbas müsavi |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Mart 2012, 13:48:32 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi »
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
Sehitlerkervani
тє¢яüвєℓι üує

Sehitlere selam olsun...
Üye ID: 58
 |
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2006, 23:34:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
Huseyinlerin kanı akmasa yezidlerin zulmü bitmez... Yusuflar zindana girmese firavunların tahtı yıkılmaz...
|
|
|
|
|
|
|
zeynepmeydani
уєиι üує
ŞEHADET BİR ÇAĞRIDIR NESİLLERE ÇAĞLARA
Üye ID: 41
 |
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2006, 01:12:06 » |
|
 |
|
 |
 |
Yüreğine sağlık kardeşim.ALLAH razı olsun paylaşımın için. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
ALLAH'IM SENDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİ OLMAYAN BEN SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANLARIN HALİNE YANARIM
|
|
|
Deli mücahid
тє¢яüвєℓι üує

Üye ID: 40
 |
« Yanıtla #7 : 30 Kasım 2006, 05:12:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
Kanım dökülsün soğuk zindana deşilsin yüreğim Kur'an uğruna paramparça ulaşayım rahmana Yeter artık gel ey kutlu Şehadet...
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #8 : 30 Kasım 2006, 10:26:49 » |
|
 |
|
 |
 |
ALLAHcc heppinizden razı olsun kardeşlerim,medresei yusufiyenin kahraman erlerini dualarımızda eksik etmeyelim.............
selam ve dua ile |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #9 : 30 Kasım 2006, 10:32:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darusselam
мιя üує

Üye ID: 43
 |
« Yanıtla #12 : 30 Kasım 2006, 14:49:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
Gönlüm ne dertlidir ne de bahtiyar; Ne kendisine yâr, ne kimseye yâr, Bir rüya uğrunda ben diyâr diyâr, Gölgemin peşinden yürür giderim
|
|
|
mahmut313
тє¢яüвєℓι üує

Üye ID: 102
 |
« Yanıtla #13 : 30 Kasım 2006, 14:57:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #14 : 01 Aralık 2006, 00:28:09 » |
|
 |
|
 |
 |
Bildik birçok şair eserlerini hoş ve rahat ortamlar, güzel manzaralar ve geniş ufuklar karşısında yazarken; bu şiir, yer altı mahzenlerinden, birkaç metrekarelik bir odadan ve en deruni en saf duygularla yazılmış bir şiir....
İçeriği ve sözlerinden de bu samimiyet ve İHLAS kendisini hemen gösteriyor...Müsavi abinin güzel bir şiir yeteneği ve geniş bir arşivi var..İNŞALLAH bizlerle paylaşmaya devam eder....
YÜREĞİNE SAĞLIK ABİ... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
ankebut
υѕтα üує

Sevdam öyle bomboş değil ki..!
Üye ID: 35
 |
« Yanıtla #15 : 01 Aralık 2006, 01:19:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Başım gövdemden/Etim tırnağımdan.. Kalbim, bedenimden ayrılana dek..
Alamazlar alamazlar imanımı Perçinlemiş YARADAN!..
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #17 : 21 Nisan 2010, 18:17:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|