Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Selamun Aleykum Abeler... Www.Sunnetullah.Com  (Okunma Sayısı 1329 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sunnetullah
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 3610

« : 07 Ağustos 2009, 20:51:01 »

Www.Sunnetullah.Com

Selamun Aleykum, Sitenizin Yeni Üyesiyim... İnşaallah Hayırlı Olur... Sizleri Başka Bir İslami Siteye Davet Ediyoruz, İnşeallah İştirak Edersiniz... Bütün Müsluman Kardeşleri Davet Ediyorum İnşaallah İslami Siteleri Yalnız Bırakmazyız... Site (Allahualem) Hiçbir Parti Veya Cemaat'e Bağlı Değil, Ehli Sünnet Bir Forum'dur, Onun İçin Üye Olup Kardeşlerime İletmek İstedim... Davet Benden İcabet Sizden... Selametle Kalın Göruşuruz Selamun Aleykum...

Www.Sunnetullah.Com
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4

« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2009, 15:18:00 »

Aleykum selam kardeşim..Hoş gelmişsiniz.....

ALLAH rızası yolunda açılmış olan siteniz hayırlı olsun...Rabbim muvaffak etsin...

Selamlarımızla...

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 138

« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2009, 14:37:08 »

kardeşim bu kardeşlik diyarına hoş geldin  alkış

zalimler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini görecekler
gulumse_kaderine
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 13126

« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2011, 22:05:15 »

Es-Selamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuh

Sitenin üyesimisiniz bilmiyorum ancak site içinde başka bir sitenin reklamını linkini yayınaldığınız için teşekküre derim.ALLAH razı olsun
Önceden yaklaşık oalrak 1,5 sene kadar facebook da dini içerik üzerine bir grup kurmuştum ve bütün paylaşımlarımı ordan yapıyordum mesaj yolu ile.Ancak son gödnerdiğim kişisel yorum,bazı kişi yada kişilere biraz ağır geldiği için grup şikayet üzerine kapatıldı.

Arkasından birkaç ay sonra başka bir grup açtım.ancak bu seferde paylaşımlarımı beğeniyorlar ancak ne beğendiğini bilmeyen beyinsizler okumadna beğendikleri için kendi kişisel web sayfamı açtım.Ve bütün paylaşımlarım artık ordan yapıyorum.

Yaptığım bütün paylaşımlar kaynak eserlerden (hakkımızda bölümünde kaynaklar belirtilmişti) aktarılmaktadır.Kişisel yorumlar bölümünde ise tamamen kendi edindiğim bilgi ve belgeler ve notlar sayesinde,ayrıca kişisel görüşler eklenerek Kişisel Yorumlar başlığı altında toplanmaktadır.

Herhangi bir cemaat,tarikat,kurum yada kuruluşa bir üyeliğimiz yoktur.Tamamen ALLAH rızası gözetielrek hazırlanmıştır
İsmail_Ekinci
www.sunnetullah.com ADMİNİ
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4

« Yanıtla #4 : 03 Aralık 2011, 22:11:04 »

ALLAH rızası yolunda açılmış olan siteniz hayırlı olsun...Rabbim muvaffak etsin...

Selamlarımızla...

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 30

« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2011, 13:09:11 »

Rabbim hayrlara vesile kılsın kardeşim..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
yüsra
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2011, 13:44:55 »

Ziyaretçi girişi yok sanırım..?
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 702

« Yanıtla #7 : 04 Aralık 2011, 14:07:35 »

Selamlarımızla...

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
eshedu_
уєиι üує
*

AŞIĞIM BEN İSLAMA, ŞEHADETE, GÖKTEKİ GÜVERCİNLERE.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 13195

« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2011, 12:59:44 »

Selamun aleykum. Sitenizin yeni üyesiyim. Kardeşiyim. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Site kurucularından emektarlarından ALLAH razı olsun inşaAllah.. Selam ve dua ile.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #9 : 05 Aralık 2011, 13:02:04 »

Selamun aleykum. Sitenizin yeni üyesiyim. Kardeşiyim. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Site kurucularından emektarlarından ALLAH razı olsun inşaAllah.. Selam ve dua ile.

we aleykümes selam,hoşgeldiniz kardeşim.Rabbim hayrlara vesile kılsın gelişinizi....

selametle..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
yüsra
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 05 Aralık 2011, 13:04:21 »

we aleykümes selam,hoşgeldiniz kardeşim.Rabbim hayrlara vesile kılsın gelişinizi....

selametle..
eshedu_
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2011, 13:09:33 »

Biraz karışık sanki ama anlamaya çalışıyorum inşaAllah. Selametle
yüsra
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2011, 13:15:35 »

Ben hala anlamış değilim.. Smiley Ama bende yeni sayılırım..ALLAH yardımcınız olsun..
eshedu_
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 05 Aralık 2011, 13:17:53 »

ALLAH razı olsun.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #14 : 05 Aralık 2011, 14:29:44 »

kardeşim,öğrenmek istediğiniz veya sormak istediğiniz bişey olursa hiç çekinmeden yazın,tüm kardeşlerimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyarlar,burası kardeşlik diyarıdır....

selametle..

hürseda
Ayın Altın üyesi
*

Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 5181

« Yanıtla #15 : 05 Aralık 2011, 15:12:58 »

kardeşim,öğrenmek istediğiniz veya sormak istediğiniz bişey olursa hiç çekinmeden yazın,tüm kardeşlerimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyarlar,burası kardeşlik diyarıdır....

selametle..
aynen  ok.

Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!

Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
gulumse_kaderine
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 13126

« Yanıtla #16 : 05 Aralık 2011, 15:27:18 »

Anlamadığım ben siteyi açtığım bir ay falan oldu ancak sitenin reklamı sekizinxci ayda yapılmış.Muhtemelen kapatılan bir siteyi aynı iismle ben açtım.İsabet oldu
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #17 : 05 Aralık 2011, 15:39:28 »

Smiley

MERYEMDUAA
σиυя üуєѕι

insan bir katre kan ve bin endişedir.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1850

« Yanıtla #18 : 05 Aralık 2011, 22:08:26 »

hitap abelere/erkeklere yönelik olduğuna göre sanırım ablalara izin yok Smiley
selametle.

İman ,ALLAH'la olan sözleşmedir. islam teslimiyettir. kalu bela Karakter andıdır.ve amel sözleşmenin gereğidir.
eshedu_
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 06 Aralık 2011, 02:46:40 »

Hitap abilere mi bilmiyorum ama bildiğim şuan için bu bölümde yazabiliyorum. Alışana kadar abilerim idare etsinler beni. Bana siteyi amacını özetle anlatacak abim ablam kardeşim varsa yazsın. Şehadet sevdalısı olan mezcubum. Daha doğrusu bu aşk içime doğalı çok zaman geçti, sonra unuttuk , dünyaya daldık. Şimdi sirkeleniyorum biiznillah. Grup genç dinlerken bu adres söylendi. Bende gönüllü üyesi oldum. Ama bana getirisi neler olacak bilmiyorum. Siteyi anlatan link veya bir kardeş istiyorum. Buraya yazsınlar. Hayır dolu gece!
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: