Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: şehit hattaptan bana ders.  (Okunma Sayısı 909 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 30

« : 13 Kasım 2006, 18:18:15 »

20. asrın kahraman mücahidlerinden,yiğitşehit,vefakar,cefakar,sebatkar,hayatı cihad meydanında geçen,bu uğurda ailesinden sevdiklerinden vazgeçen,kafirlere karşı şiddetli müminlere şefkatli ayetini bana hatırlatan o ayeti canlandıran bu güzel şehidin cd sini seyrederken,daldım daldım.....ve bilmemize rağmen,şu hakikat tekrar kafama vurdu,işte bu hissiyatımı siz kardeşlerimle paylaşmak istedim.

şehid 15 yıl boyunca tanklar,silahlar,bombalar,savaş uçakları arasında mücadele etti.afganistanda,tacikistanda,çeçenistanda belki hergün onlarca defa şehadete tebessüm etti.mermiler etrafında sıyrılıp gitti,bomba parçaları vucudunu deldi,parmaklarını kopardı ama KADER vakti tamam olmadığı için şehadet gelmiyordu.
koskoca bir onbeş yılın sonunda,şehadet kurşunlarla değilde bir hainin hiyanetiyle zehirli bir mektupla geldi.
işte bize hep derlerya,şunu yapma ,bunlara takılırsan şüyle veya büyle olur,hayat tehlikeye girer.
işte şehidin hayatındanda anladıkki,kader gelmezse bombaların arasında uyusak,mermilerle sarmaş dolaş olsak,savaş uçakları özerimizden sinek kadar yakın geçse bile bize birşey olmaz.kader gelmişse savaş meydanında,sıcak yatağımdada beni yakalar.korkmak çekinmek ömrümüzü uzatmadığı gibi,cesarette ömrümüzü kısaltmaz.
işte büyle kardeşler bir an aklımdan geçenleri sizle paylaşmak istedim,hakkınızı helal edin.

selam,hattap gibi korkmadan,çekinmeden,cihada gönül verip,herşeyden vazgeçip,ilayıkelimetullah uğruna,cihad sancağını dalgalandıran,yüzünü ekşitmeden şehadete koşan,kahraman yiğitlerin ve siz kardeşlerimin özerine olsun.
selam sana ey şehit hattap,rabbim şehadetini kabul etsin..........amin

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
şuara
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 63

« Yanıtla #1 : 13 Kasım 2006, 18:51:25 »

ŞEHİD HATTABI BENDE CESARET VE YİĞİTLİĞİ KONUSUNDA HEP TAKDİR EDİP ÖRNEK ŞAHSİYET LİSTEME EKLEMİŞİM....

NE MUTLU O İNSANLARA Kİ YAPTIKLARI ANLAŞMAYA SADIK KALMIŞ VE RABLERİNE ŞEHİD OLARAK VARMIŞ, İMAN AĞAÇLARINI KANLARIYLA SULAYIP, İSLAM SANCAĞININ DALGALANMASINA VESİLE OLMUŞLAR

NE YAZIK BİZLERE Kİ ONLARDAN SONRA GAFLETE, AYRILIĞA,TEFRİKAYA,MENFAATÇİLİĞE, HİZİPÇİLİĞE VE BENCİLLİĞE DEMİR ATMIŞ İSLAMIN İZZET SANCAĞININ DALGALANMASININ SAVAŞIMINI BIRAKMIŞ,
ENANİYETİMİZİN ,BENCİLLİĞİMİZİN BİLİNMESİ VE ÖN PLANA ÇIKMASININ SAVAŞINA ÇIKMIŞ KENDİ KARDEŞLERİMİZİ BİLE SİLİP SÜPÜRMEYİ ONLARI BİRAZ DAHA DÜNYLIĞA ULAŞMAK İÇİN FEDA ETMİŞ GÖZDEN ÇIKARMIŞIZ!!!!!

BU GÜZEL DUYGULARA KATILIYORUM VE

ŞEHİD HATTABA RABBİMDEN RAHMET DİLİYOR AYNI ŞEREFE ULAŞMAK VE İSLAM İÇİN,

İSLAMIN İZZET MÜCADELESİ İÇİN
RABBİMDEN DUADA BULUNUYORUM.......

AŞKIN ATEŞİNDENDİ YAPTIĞIM GEMİ
ATTIM İÇİNE GÖNÜLDEN ÖRDÜĞÜM PERÇEMİ
DUVAĞIMI,ETEĞİMİ VE HAYA'DAN ÖRDÜĞÜM PEÇEMİ!
SIRTIMDAKİ TÜRKÜLERİN HEYBESİNİ
DİLİMDEKİ SÖZCÜKLERİN GÜZESİNİ
NAMLUMDAKİ MERMİLERİN DİZESİNİ
ERDEMİ!
BİRTEK SEN YOKTUN O KUTSALLARIMI TAŞIYAN GEMİDE
SEN EY ÖLÜMÜNE KUMSALA DİZ ÇÜKEN ABİDE
GEMİ DEMİR ALIP GİTSİN AL YANINA BENİD
кıяıℓ кαℓєм
σиυя üуєѕι

çєкмєктєи ѕıкıℓмα∂ıgıм єи güzєℓ ∂єя∂ιмѕιи,

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 48

« Yanıtla #2 : 13 Kasım 2006, 21:00:53 »

RABBİM sizlerden razı olsun.................

RABBİM sizleri şehadetiyle şereflendirsin inşaallah'u teala...........

кıяıк кαℓєм
çєкмєктєи ѕıкıℓмα∂ıgıм єи güzєℓ ∂єя∂ιмѕιи,
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #3 : 14 Kasım 2006, 10:34:33 »

ALLAHcc razı olsun kardeşlerim,bu güzel dua ve temennileriniz için.

selam ve dua ile

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Kanrevan
üѕтα∂

evımden,işimden,şirin,bebegimde...

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 15

« Yanıtla #4 : 16 Kasım 2006, 11:28:24 »

RABBİM sizlerden razı olsun.................

RABBİM sizleri şehadetiyle şereflendirsin inşaallah'u teala...........

can dedim canan dedi
dost dedım dostum dedı
kal dedım kalmam dedı
yar dedım yaren dedı
sev dedım sevmem dedı
gul dedım gulmem dedı
sözünde bir dertli türkü  gözlerinde hüzün
bir dost geldi gurbet elden özünde özünnnnnnnnnnnnn
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4

« Yanıtla #5 : 16 Kasım 2006, 15:44:02 »

Evet abi...Düşüncelerinize katılmamak elde değil...Kürtçe bir söz var siz daha iyi bilirsiniz: ''Ağacın çürümesine sebeb kendi kurd'udur yokza ZEVALİ yoktur....''

Tarih boyunca islam devletleri ve müslümanların dağılmasına, mağlubiyetine sebeb olanlar hep münafık ve ard niyetlilerdir....Kendilerini birer DAVA adamı misali gösterenler, birçok islami ve ilmi konuda şaşılacak kadar bilgi sahibi olanlar ve çoğu sefer kendilerini tehlike anında en öne atmada teredüt geçirmeyen insanlar!

İnsanının düşmanını tanıması ve ona göre önlem alması kolaydır..Yalnız en güçlü devler ve cemaatler bile kendi içlerindeki problemler ve bu şekil riyakarlıklar sonucu ağır darbeler almışlar ve hatta yıkılmaya yüz tutmuşlardır..Rabbimiz bizi bu tür oyunlara karşı uyanık kılsın...ALLAH razı olsun Müsavi abi...

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #6 : 17 Kasım 2006, 10:39:26 »

Evet abi...Düşüncelerinize katılmamak elde değil...Kürtçe bir söz var siz daha iyi bilirsiniz: ''Ağacın çürümesine sebeb kendi kurd'udur yokza ZEVALİ yoktur....''

Tarih boyunca islam devletleri ve müslümanların dağılmasına, mağlubiyetine sebeb olanlar hep münafık ve ard niyetlilerdir....Kendilerini birer DAVA adamı misali gösterenler, birçok islami ve ilmi konuda şaşılacak kadar bilgi sahibi olanlar ve çoğu sefer kendilerini tehlike anında en öne atmada teredüt geçirmeyen insanlar!

İnsanının düşmanını tanıması ve ona göre önlem alması kolaydır..Yalnız en güçlü devler ve cemaatler bile kendi içlerindeki problemler ve bu şekil riyakarlıklar sonucu ağır darbeler almışlar ve hatta yıkılmaya yüz tutmuşlardır..Rabbimiz bizi bu tür oyunlara karşı uyanık kılsın...ALLAH razı olsun Müsavi abi...

ALLAH cc razı olsun kardeşim.tespitlerinizde gayet haklısınız.

selam ve dua ile.

acun-i islam
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 36

« Yanıtla #7 : 17 Kasım 2006, 16:26:50 »

EBU CENDEL AMEDİ
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5033

« Yanıtla #8 : 08 Aralık 2011, 21:22:05 »

ALLAH şehadetini kabul etsin.
baya eski bir konu çok içten yazılmış
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #9 : 08 Aralık 2011, 22:26:28 »

ALLAH razi olsun Yahya abi..

Ewt ne  cesurluk ne de korkaklık ömrümüze bir saniye bile fazla katamaz..

[/img]
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 702

« Yanıtla #10 : 09 Aralık 2011, 09:15:42 »

işte bize hep derlerya,şunu yapma ,bunlara takılırsan şüyle veya büyle olur,hayat tehlikeye girer.
işte şehidin hayatındanda anladıkki,kader gelmezse bombaların arasında uyusak,mermilerle sarmaş dolaş olsak,savaş uçakları özerimizden sinek kadar yakın geçse bile bize birşey olmaz.kader gelmişse savaş meydanında,sıcak yatağımdada beni yakalar.korkmak çekinmek ömrümüzü uzatmadığı gibi,cesarette ömrümüzü kısaltmaz.

ALLAH u teala razı olsun kekom...

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #11 : 09 Aralık 2011, 09:23:42 »

Rabbim sizdende razı olsun kardeşlerim...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: