Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ŞEHİDLERE ÖZLEM...  (Okunma Sayısı 2808 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4830

« Yanıtla #40 : 21 Haziran 2010, 12:12:56 »

''ŞEHADETİNİZ MÜBAREK OLSUN''

فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ

''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ
ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 30

« Yanıtla #41 : 25 Haziran 2010, 09:56:59 »

Hoş bulduk ALLAH razi olsun yahya kardeşim siz değerli davet yolu ailesini gercek ten özlemiştim inşALLAH bundan sonra sizlerle beraberiz

inşaALLAH keko...bizde sizin o güzel yazılarınızdan istifade etmeyi ve faydalanmayı umuyoruz kekom...

selametle..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 30

« Yanıtla #42 : 24 Eylül 2011, 15:35:40 »

<a href="http://www.dailymotion.com/swf/video/xj14xm" target="_blank">http://www.dailymotion.com/swf/video/xj14xm</a>

Taksim Meydanı Mavimarmara proğramı Grup özlem...

« Son Düzenleme: 24 Eylül 2011, 15:39:03 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi » Logged

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: