Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sayin Yönetime!!!  (Okunma Sayısı 1448 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hifa
тє¢яüвєℓι üує
**

FiRKâT, HiCReT, VuSLaT...Birde Arada Bir SeSSiZLiK

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2222

« : 29 Eylül 2008, 10:44:08 »

Selamun aleykum...

Degerli sayin yönetim sitenizde bir cok ugun olmayan nickler var,ayrica uygun olmayan ahlak disi konular ve linkler veriliyor.
Sitenizin yetkili sayisi cok az modlar eminim elinden geleni yapiyor,fakat sizden ricam yetki sayisini artirmaniz...
Sitede uzun süre online olan kardesler var onlarla görüsmeniz sanirim cok fayda olur...
Bunu sikayet olarak almayin lütfen hersey sitemizin iyiligi ve huzur icin,bu güzel sitede ahlak disi yazilari görmek insani üzüyor
umarim yanlis anlasilmadim : ( selametle
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 702

« Yanıtla #1 : 29 Eylül 2008, 11:21:35 »

aleykum selam kardeşim.yok yanşlış anlaşılmadın inşALLAH kardeşim.tam tersi kendi adıma konuşayım sevindim.tüm kardeşlerimin sevineceğine de inanıyorum...evet ahlak dışı şeyler ekleniliyor.hatta bildiğiniz den daha fazlası siliniyor...ama gözden kaçmış olanlar olabılır.ama ricam o yazıları özel mesajla mod kardeşlere bildirmeniz ,inşALLAH alınacak önlemler açısından daha faydalı olacaktır..güzel uyarınız için rabbim razı olsun...
selamun aleykum
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2008, 15:07:59 Gönderen: Abbas » Logged

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #2 : 29 Eylül 2008, 12:16:30 »

çirkin şeyler eklenmiş...bunu belli aralarda tekrarlıyorlar...tüm üye kardeşlerim lutfen bilmedikleri özellikle yabancı isimli kimselerin gönderdiği şeylere bakmasınlar rica olunur...burda olamadığımız anlar oluyor...ÖZELLİKLE YABANCI İSİMLİ KİMSELERİN GÖNDERDİĞİ MESAJLARDA ,NE OLDUĞU BILINMEYEN AÇIKLANMA YAPILMAYAN YABANCI YAZILI ŞEYLERE BAKMASINLAR...BİZ BURDA HER AN OLAMIYORUZ.ZATEN DAHA ÖNCE DEĞERLİ MOD KARDEŞLERİMİZ BU TUR ŞEYLERDEN ÇOK MESAJ SİLDİLER.AMA OLURDA KARDEŞLER BURDA OLMAZSA..LUTFEN DİKKAT ETSİNLER ÜYE KARDEŞLERİMİZ...

SELAMUN ALEYKUM
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2008, 15:09:20 Gönderen: Abbas » Logged

filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Besimus
σиυя üуєѕι

YİNE bir KERBELA YİNE bir HUSEYN........

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 12

« Yanıtla #3 : 29 Eylül 2008, 14:54:07 »

A.s
Değerli kardeşim hifa ugun olmayan nicklerden onlarcasını sildik birçoğunu engelledik buna rağmen bizim hazır bulunmadığımız zamanlardan faydalanarak uygunsuz şeyleri burda yayınlayabiliyorlar Abbas kardeşimin dediği gibi yabancı olan isim ve paylaşmılara bakmamak ve bizlere iletmeniz bu konuların zaman geçilmeden silinmesine vesile olunacaktır inş...
Bu tür  nick ve paylaşımları engelemeye yönelik bizde inş. elimizden geldiğince önlemleri artırmaya çalışacağız...
Selam ve dua ile

siyahsancaklı
мιя üує

^^HİZBULLAHİ MEKTEPTE İLİMLE CİHADDAYIM^^

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1682

« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2008, 17:42:43 »

ALLAH razı olsun ablam uyarınız için.bunun farkındayız ve yetkili kardeşlerimizde ellerinden geleni yapıyorlar inş.......diğer kardeşleriminde belirttiği gibi her an her saniye burada olamıyoruz bunu fırsat bilerek ahlak dışı paylaşımlar ve nickle kullanılabiliyor.......burda biz yetkililere görev düştüğü gibi değerli üye kardeşlerimize görev düşmektedir.bu tür durumlarda  bilinmeyen konulara bakılmaması bu durumun yöneticilere bildirilmesi gerekmektedir......hepimizin üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğimizden kuşkum yok inş.
rabbim bizleri fitne ve fesattan korusun inş......

!!!AşIğIm  isLaMa

BeN

ŞeHaDeTe!!!
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 30

« Yanıtla #5 : 29 Eylül 2008, 19:50:22 »

çok değerli kardeşim hifa öncelikle bu hassasiyetinizden dolayı Rabbim sizden razı olsun inş...dediğiniz gibi bu konu çoktandır bizi rahatsız ediyordu ve biz elimizden geldiğince bu tür iğrenç sıkıntıların olmaması için dikkat etmeye çalıuşıyorduk ki çoğu zaman engelliyerek veya silerek serbest bir ortamı onlara sağlamamaya çalıştık ve çelışıyoruz..ama bazen yokluğumuzdan istifade ederek buna cüret ettiklerini biliyoruz,şu andan itibaren uygunsuz,anlamsız,hiçbir anlam ifade etmiyen,inancımızla kimliğimizle örtüşmeyen isimlerle üye olanlar silinecektir,ayrıca yetkili tüm kardeşlerimiz bu tür isim ve konuları görür gürmez sileceklerdir inş,ayrıca yokluğumuzda bu tür durumlara karşı hemen müdahale edip silecek kardeşlerimiz olacak inş....
şunuda ekliyeyim,malumunuz her kesin başında bekliyemeyiz ve bu şahıslar islami isimlerlede üye olabilirler,bu bir kişilik yıpranmasıdır ve insan kişiliğini yitirdiği zaman çok iğrenç kisvelerede girebiliyor..biz bunu yapan şahısların ALLAHtan hidayetini diliyoruz eminizki yaptıklarının iğrençliğini bilselerdi yapmazlardı,inanıyorumki onlarında müslüman bir ismi ve müslüman bir ailesi var ve malesef islami bilinçten uzak yetiştirilen nesil bu şekil bozuk gayri ahlaki yollara sapabiliyor,sitemiz bunun için var,bu genç nesile ahlakı ve islami bir hayatın lezzetin sunmanın gayretindedir onun bazen malesef ve istemesekte bu tarz şeylerle karşılaşabiliriz ama bunu yapanlar bilmeliki bu ancak azmimize azim katar ve doğru yolda olduğumuzun bir işareti olacaktır.....eğer birilerinede rahatsızlık vermişsek bundan ancak iftiğar edebiliriz...

biz bize düşeni yapmaya çalışacağız,herkes kendisine yakışanı yapıyor,biz onlara ahlaklı bir insan ve kamil bir müslüman olmayı ve beraberce bu şerefe nail olmayı diliyoruz,onlar neyi diliyorlarsa bu onların bileceği bir iştir...

Rabbim haktan ayağımızı kaydırmasın ve bizi doğru yol özerinde birbirine kenetlenenlerden eylesin inş......

selam ve hürmetlerime....

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
hifa
тє¢яüвєℓι üує
**

FiRKâT, HiCReT, VuSLaT...Birde Arada Bir SeSSiZLiK

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2222

« Yanıtla #6 : 29 Eylül 2008, 20:41:22 »

Sizlerin ne kadar emek verdiklerinizi hepimiz cok iyi biliyoruz kardeslerim ALLAH c.c Razi olsun...
Belkide Ramazan ve bayram telasindanda kaynaklanmis olabilir sitedeki durgunluk.
Konu uzun süre kalinca belki durumu anlamayan kardesler linklere tiklayipta virus yerler diye yada kötü görüntülerle karsilasirlar diye
demistim ben.Anlayisiniz icin cok tesekkür ederim...

ALLAH c.c Razi olsun hepinizden ve yardimciniz olsun insAllah kardeslerim...selametle kaliniz
DÜNYA İSLAM
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1138

« Yanıtla #7 : 30 Eylül 2008, 00:44:57 »

S.A
YAZILARIMIN BİR KISMINI TEKRAR YAZMAK ZORUNDA KALIYORUM.YAZIYORUM YAZIM BUHAR OLMUŞ.CİDDİ MANADA MARKAJ VAR.ELHAMDÜLİLLAH DİYORUM.SAHABE KUR'AN OKUDUĞU ZAMAN
MÜŞRİKLER O KUR'AN SESİ DUYULMASIN DİYE SESLER VE GÜRÜLTÜLER ÇIKIRIYORLARDI.
ŞURDA BU SİTEDE DEMEKKİ ÇOK DEĞERLİ BİR FİKİR AKIMI VAR VEYA BİR FİKİR AKIMINA ÖNCÜLÜK EDİYOR VEYA YARDIMCI OLUYOR.BU NEDENLE FARKLI YÖNTEMLERLE SESLER ÇIKARIYORLAR...
AYNI KUR'ANIN DUYULMASINI İSTEMEYEN MÜŞRİKLER GİBİ

Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #8 : 30 Eylül 2008, 12:12:56 »

s.a

evet gürültü çıkarıyorladı abim.hz  ebu bekir kur'An ı kerim okuyordu...muşrikler dayanamadılar ...hz ebu bekirin okurken ağlayışı ve yüreğindeki feryat ve inilti hıçkırıklar ,evet katı da olsa muşrik kalplerine tesir ediyordu...dayanamadılar ve hz ebu bekir (r.a) i dört duvar arasına kapatmak istediler..ama dört duvar ,o iniltilere dayanmıyordu.ayetler duvarları parçalıyor ,evet duvarları aşan ayet kalbi sarmış gunah duvarlarını da aşardı.buna dayanamayan ebu cehiller ,ebu bekire kızıyor ve hakaret ediyorlardı...zaten yapğmaları gerekeni yapıyorlar .çünkü tağutun askerleri şeytanın yolunda.mu'minler de ALLAH yolunda savaşırlar...

dayanamıyordu nadr bin harisler. hz resulullah aleyhisselatu vesselam ,geçmiş kavimlerin başlarından geçen olayları anlatıyordu...nadr bin haris de şahların iran kısralarının destanlarını anlatıyordu...dayanamıyordu.halk resulullah aleyhisselatu vesselamı dinlemesin ,ve kendisini dinlesinler diye öyle yapıyordu...alkışlar  çalıyorlardı...zannediyorlardı ki alkışlar ,kur'an ın fesahatinin ve belağatının önüne geçecek..halbuki bilmiyorladı ki o alkışlar başkalarına ,kelamın güzellğinden dolayı taktir ve tebrikler gibi geliyordu....ve bundan dolayı daha çok halkın hoşuna gidiyor ve halkın daha çok merak edip ,ayetleri daha bir ilgi ve gönül coşkusuyla dinlemelerini sağlıyordu..bilselerdi yapmazlardı...

kim önüne çıkabilir ki bu davanın ,murazata mutahhari diyor ki :batıl şişirilmiş balon gibidir havasını alsan ondan hiç bir eser kalmaz...said nursi diyor ki:önüne mi geçmek istiyorsunuz bu davanın haydi kendinize güveniyorsanız çıkın bakayım...seyyid kutup diyor ki:feda edilmek gerekir bu davaya...şeyh said diyor ki :değersiz dallarda asılmaya pervam yoktur çünkü tüm mücadelem islam içindir...beheşti diyor ki:tedbirimiz bu dava uğruna feda olmaktır...şeriati der ki:şehitlerin kanları ile toplum yaşar...hz hüseyn der ki:gelsin üstüme kılıçlar ve mızraklar ALLAH yolunda...imam humeyni diyor ki:bu sıkıntılar ne ki ,biz midemiz için kıyam etmedik ki yılalım bu yolda,bu dava uğrunda hz muhammad aleyhisselatu vesselamın ve ashabının çektiğinin hiçbirini çekmedik daha ...abdullah bin cahş (r.a9 diyor ki:ya rabbi senin için savaşırken en sonunda kulaklarımı burnumu ve dudaklarımı kessinler ...ve senın huzuruna varınca ve sen bana sorunca .ben de ey yüce ALLAH ım günahkar olan azaları ı senin yolunda iken arkada bırakıp huzuruna geldim...diyeyim ...abdullah bin huzafe(r.a) diyor ki:ağlıyorum(evet ağlıyorum )çünkü içerisinde zeytin yağı kaynatılan bu bakır kazanlara bir kere düşeceğim ve bir kere rabbimin yolunda öleceğim...keşke (evet keşke) vücudumdaki kıllar kadar canım olsaydı ve onlar sayısınca ,ALLAH ın yolunda bu kazanlara atılsam...evet hz enes bin nadr der ki:cennetin kokusu nu alıyorum...resulullah gittiyse,onun ardından böyle durup da ne yapacaksınız.kalkın ve onun gibi yolunda ölün ...ve savaş sonunda bu sahabinin vucudu kesik izlerinden tanınmaz...sahabi  der ki:ya resulullah sen bize göster ve ilerle vallahi seninle denizlerin içine gireriz...ikrime bin ebu cehil(r.a) yermuk savaşında sıkıştırılır ve kendisi haykırır:ben bu gune kadar resulullah ile iken kaçmadım şimdi mi kaçacağım...(erkekseniz)gelin ölümüne ahidleşelim...abbas bin ubade der ki:siz resulullah a biat etmekle neye biat ettiğinizi biliyor musunuz?ona biat ederek insanların hepsine meydan okuyup savaşacağınıza (ve bu uğurda en değerlilerinizi ,eşlerinizi evlatlarınızı ve mallarınızı kaybetmek olsa da) söz verdiğinizi biliyor musunuz..eğer bunu yapamayacaksanız...bu işe kalkışmayın...ki eğer bunları göze alarak yaparsanız.bu sizin için daha hayırlıdır...hz RESULULLAH ALEYHİSSELATU VESSELAM DER Kİ:VALLAHİ GÜNEŞİ SAĞ ELİME ,AYI SOL ELİME KOYSANIZ YİNE DE BU DAVADAN VAZGEÇMEM...CANIMI BU UĞURDA FEDA ETMEK GEREKSE DE....VE YİNE  ve yine yine dava erleri der de derler..imam teymiye der ki:bana ne yapabilirler ki ,öldürülmem şehadet ,sürülmem seyahat,hapsedilmem halvettir...evet işte bu şekilde kendilerini bu davaya adamış olan kutlu erlerin takipçileri olan hiç bir dava erinin karşısında durulamaz.tağutun çalışmazı vız gelir ve geliyor da...keşke bizler  de yukardaki müslümanları hakkıyla takip edenlerden olsaydık...

işte yukarda sadece bir kaç söz yazdım.ama bu tür kimseler en buyuk vahşetlere uğramış ve buna mukabil olarak boyle demiş ve yılmamışlar ..ve muzaffer olmuşlardır...muzaffer olacaklar da .çünkü rabbim vaad etmiştir...rabbimin vaadinden dönmez hiç hem de hiç zerre ihtimal yok...resulullah aleyhisselatu vesselamın kur'an okuyuşunu çekemeye n ebu cehil ,namaz ustunde resulullah aleyhisselatu vesselam a saldırdı.ama cehennem çukuru ve buyuk bir buğur deve ile karşılaştı sararmış şekilde geri döndü...fahr i kainat efendimizin üzerine hayvan pisliği içkembesi döl yatağını attılar...taşladılar ama nafile...bırak dokusunlar ama nafile.neden mi dokunuyorladı?çünkü güzelliği elde edemeyen ,güzele çirkin der...tatlı üzümü elde demeyen ayı ,üzüme ekşi demiş...bunlarda o kadar muazzam öğretilerle aydınlık meşalelerle ,cahiliyet karanlığını yırtıyordu..bunu elde edemeyen ve bundan uzak olanlar ise dayanamayıp güzel öğretilere hakaret yağdırıyorlar ve yapmadıklarını bırakmıyorlardı..tabi  başka sebepler de var.. daha önce de dedim bu sitede kötü çirkin şeyler ahlak dışı şeyler ekleyenler ,güzelliği kabullenemeyen ve elde edemeyenlerdir....ama amaçlarına ulaşamayacaklar inşALLAH.çünkü dedeleri ulaşamadı ...biz yeter ki halis niyetli olalım..

yazımı düşman iskencelerine çirkefliğine uğramış hz resulullah aleyhisselatu vesselamın cümleleri ile bitirmek istiyorum:sizden önceki mu'minleri imanlarından vazgeçirmek için çukurlar açılırdı.ve içine gömülürlerdi..başlarından kör testere ile kesilirlerdi ve kör taraklarla etleri sinirleri ayrılırdı..ama yine de onlar bu davadan vazgeçmezler...ve unutmadan söyleyeyim bu cümle bu davadan vazgeçenlere karşı değil de.ya resulullah ALLAH a dua etsen bizi kurtarsa diyen habbab bin eret (r.a) a karşı söylenmiştir..yanı kuçuk bır yılgınlık belirtisine karşı belki söylenmiştir...bu da gösteriyor ki değil vazgeçmek bu dava uğrunda mucadelede zerre kadar yılmaya bile yer yoktur kalplerde......ki öyleydi de...çünkü öyle olması gerekiyordu...rabbim affetsin ve yardım eylesin bizlere...düşmanların şerrinden muhafaza eylesin..selamun aleykum

« Son Düzenleme: 03 Ekim 2008, 11:27:31 Gönderen: Abbas » Logged

tunc_ali
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1655

« Yanıtla #9 : 30 Eylül 2008, 15:56:29 »

Selamun aleykum...

Degerli sayin yönetim sitenizde bir cok ugun olmayan nickler var,ayrica uygun olmayan ahlak disi konular ve linkler veriliyor.
Sitenizin yetkili sayisi cok az modlar eminim elinden geleni yapiyor,fakat sizden ricam yetki sayisini artirmaniz...
Sitede uzun süre online olan kardesler var onlarla görüsmeniz sanirim cok fayda olur...
Bunu sikayet olarak almayin lütfen hersey sitemizin iyiligi ve huzur icin,bu güzel sitede ahlak disi yazilari görmek insani üzüyor
umarim yanlis anlasilmadim : ( selametle

Moderatöre Bildir    Logged 

HİÇ BİŞİ YOK...
Besimus
σиυя üуєѕι

YİNE bir KERBELA YİNE bir HUSEYN........

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 12

« Yanıtla #10 : 30 Eylül 2008, 16:40:50 »

Çok önemli noktalara  değindin....
                    ALLAH razı olsun Abbas abim...

Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #11 : 30 Eylül 2008, 17:55:52 »

ALLAH sizden de razı olsun abim...kusura bakmayın uzun olmuş.ama bu tür saldırıların geçmişte var olduğunu ve kıyamete kadar da var olacağını,ama halis bir şekilde korksusuzca bunlara göğüs gererek ve bunlara yılmadan meydan okuyarak ve rabbimize sırtımızı dayayarak ancak muzaffer olunacağını vurgulamak istedim..önemli olan yılmadan ve halisane bir şekilde yola devam etmektir...bunlar olacak şeylerdir .çünkü onlar kendi görevlerini yapıyorlar..biz de kendi görevimizi yaparak onlara fırsat vermemeye çalışacağız inşALLAH...çünkü tağutun neferleri şeytanın yolunda,mu'minler de ALLAH ın yolunda savaşır ve mücadele verir...

eğer özellikle bu dönemde tağut neferlerini rahatsız etmiyor vesaldırılarına uğramıyorsak bilin ki işte o zaman imanımızdan ve çalışmalarımızdan şüphe duymalıyız...çünkü etki tepki mevzusudur bu..ne şer hakkı kabul eder.ne de hak şerri..çekişme vardır...hayır arttıkça şeytan çıldırır ve rahatsız olur...normalolarak da neferleri de rahatsız olacaklar ve buna mukabil olarak da ya tırnaklarını kemireçekler ya da sağı solu tırmalayacaklar...bunlar ı daha o derecede çıldırtamadık...ama rahatsız etmeyi başardık rabbime şükürler olsun...

dediğim gibi kimse burda hakiki alim olmaya bilir...ama burda en az onlarca kitap okuyan kardeşler var..bu kardeşlerin hepsi burda yek vuct olarak tek bir kişiyi temsil ederler..yanı onlarca kitap da bir araya gelerek bir alim oluşur...yanı kısacası bu site bir alimdir..bu site de kımse tek başına bir alimolamaya bilir..ama hepimiz bir aradayken inşALLAH bu site alim şeklinde olur...bu darahatsız edecek onları.bize düşen yılmamaktır...

selamun aleykum

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: