|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2011, 00:58:03 » |
|
 |
|
 |
 |
Her şeyi de yöneticilerden beklemeyin ama.. 
SEvgili kardeşim üyeler birbirine msj gönderemiyor ama herhangi bir durumda yönetim olarak üyelere ulaşma adına özel msj atabiliyoruz.. Yani oralar dolabilir...) |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2011, 18:37:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deniz
уєиι üує
Üye ID: 5250
 |
« Yanıtla #11 : 22 Nisan 2011, 09:40:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #14 : 22 Nisan 2011, 10:17:00 » |
|
 |
|
 |
 |
weda kardeşim,iyi niyetli ve güzel bir katkı niyetiyle hazırladığınız bu logodan dolayı Rabbim sizden razı olsun,inşaALLAH EMRULLAH KARDEŞİM GELDİĞİNDE BU ÖNERİNİZİ DEĞERLENDİRİRİZ...
SELAMETLE..
bu arada hoşgeldiniz aziz kardeşim.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #17 : 22 Nisan 2011, 21:54:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deniz
уєиι üує
Üye ID: 5250
 |
« Yanıtla #19 : 22 Nisan 2011, 23:38:33 » |
|
|