Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rabbim beni, benim karşıma çıkardı.  (Okunma Sayısı 558 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 3387

« : 22 Ocak 2011, 15:31:05 »

Can kardeşlerim biraz önce yaşadığım ve çok ama çok duygulandığım durumu siz dostlarla paylaşmak istedim.

Hamd olsun Rabbim lutfeyledi sancaktepe den bir ev aldık hayırlısıyla. Evimizin son işleri için ustayla geldik. Öğlen namazı için camiiye gelip namaz kılayım dedim...

Kaç gündür Rabbime dua ediyordum.Rabbim ne olur gittiğim beldeyi bana mubarek kıl.Bana yardım eyle.

Çünkü oturacağımız bölge malesef sıkıntılıymış. Hırsızlık vs.çok oluyormuş...Anlıyacağınız görevimiz büyük,işlenmemiş bir belde ve tam işlenmeye hazır alan.

Camiide namaz kılarken 18 yaşında bir genç kuran okurken gördüm ve hemen yanına yaklaşıp muhabbet edeyım dedim. Gençle tanışmaya başladığımızda ise...onun sözlerini olduğu gibi aktarıyorum sizlere....

Abi namaza başlayalı 2 gün oldu. 2 gün öncesinde sürekli ilahi dinliyordum ama rüyalar gördüm ve gördüğüm rüyaların etkisinde namaza başladım.Şimdi  Kuranın başından hiç kalkmıyor sürekli burda namaz kılıp tesbih çekiyorum. İstedimki babamda namaz kılsın.Onu sabah namazına çağırdım bana o kadar bağırdıki...sanane ulannnnn benım namazımdan. Cry  Cry   Cry   Cry   Cry  
Abi allaha o kadar dua ettimki kendimi toplayabilmek için seni karşıma çıkardı dedi....

Sizler ibrahim ethemin demirciyle olan konuşmasını bılıyormusunuz...Onuda anlatacam musaıt oloduğumda...inanın bu gencin ilk imanala tanışması ve hidayete ermesi...Bizimkiyle tıpatıp aynısı hemde tamamen kopyası...Aytnı hareketlerimiz ve aynıbabamızla mücadelemiz....oturup o anda gözlerımız öyle doldukı gençle birbirimize uzun zaman bakışıp dolduk...

HEY BENIM RABBİM SEN NE KUDRETLİSİ,N.SEWN NE ŞANI BÜYÜKSÜN..DEĞİL EBU ÖMERİN CANI..MİLYONLARCA EBU ÖMER OLSA HEPSİ SANA KURBANDIR RABBİM..NE OLUR SEN KURBANINI KABUL BUYUR....
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2011, 15:34:06 Gönderen: EBU ÖMER » Logged

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
ey_acı_senı_unutmadık
σиυя üуєѕι

şüphesiz en doğru söz ALLAHın kıtabıdır

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2090

« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2011, 18:56:16 »

rabbimize bağlanan ve yeniden filizlenen kardeşimize ALLAH bu yolda devamını nasib etsin ALLAH kolaylıklar güzellikler nasib etsin siz değerli abimize  selamtle

kur,an kardeşliği salih bir ameldir
     ümmet olmanın fidesi kur,an kardeşliğidir
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4

« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2011, 21:31:10 »

MaşALLAH..
Yeni aldığınız ev sizin ve aileniz adına hayırlı olsun abi. İnşALLAH sağ salim ve huzurlu bir şekilde oturursunuz...
Dua ile..

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2011, 23:41:42 »

Rabbim razı kalsın kardeşlerim inanın bu gencin yaşam tarzı bizi o kadar etkıledıkı anlatamam...Bir anda tüm geçmişim canlandı Ve bizim yaptığımız tüm hal ve tavırları onda bulduk..subhanallah.Rabbim dilerse işte böyle insanı ikiye bölermiş.....

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
maide
мιя üує

ALLAH azze ve celle

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5050

« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2011, 23:55:17 »

MaşALLAH..
Yeni aldığınız ev sizin ve aileniz adına hayırlı olsun abi. İnşALLAH sağ salim ve huzurlu bir şekilde oturursunuz...
Dua ile..

abi eviniz hayırlı olsun kazasız belasız içinde oturmayı rabbim nasip etsin inş

barınakları olmayanlarada rabbim nasip etsin inş
hila_571
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4922

« Yanıtla #5 : 23 Ocak 2011, 03:12:32 »

MaşALLAH..
Dua ile..

Dayan be gönlüm!!! Bîçare değilsin Yaradan sana yar.. Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var! Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var... HZ.MEVLANA (k.s)
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 23 Ocak 2011, 15:45:24 »

ALLAH razı olsun can kardeşlerim. Kıymetli kardeşler meramımım evden ziyade ordaki gencin kalitesiydi..Emrullah ALLAH senı af eylesin. Fakat can kardeşlerim ayrı bir güzellik ve nezaket göstererek evımızın hayrı için dua eylıyorlar.Rabbim razı kalsın kıymetli kardeşlerim.

!!!
ebu ömer
hila_571
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4922

« Yanıtla #7 : 23 Ocak 2011, 16:46:56 »

Cümlemizden Razı kalsın inşaallah.

Dayan be gönlüm!!! Bîçare değilsin Yaradan sana yar.. Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var! Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var... HZ.MEVLANA (k.s)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: