Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: PUNKÇU GENÇLER NAMAZA BAŞLADI!..  (Okunma Sayısı 128 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 30

« : 24 Aralık 2011, 15:17:53 »

ENDONEZYALI PUNKÇU GENÇLER NAMAZA BAŞLADI!..
Polisler tarafından yakalandıktan sonra horoz ibiği gibi uzattıkları saçları kesilen Endonezyalı gençler, beş vakit namaza başladı.

fotolar için tıklayın...   http://habervitrini.com/fotogaleri.asp?hfoto=577243
Polisler tarafından kampa alınan gençler, namaz vakitleri dışında askeri eğitime tabi tutuldu.Sıkı birer askere dönüşen punkçu gençler, kampta 5 vakit namaz kılmaya başladı.

Endonezya'nın en müslüman eyaletlerinden birisi olan Pirsingovannye'de polisler düzenlenen punk-rock konserini bastı.

Konserde kendinden geçmiş haldeki kızlı erkekli 65 punkçu gözaltına alındı.Horoza benzer saçları, siyah tuhaf giysileri ve vücutlarında piercing bulunan gençler önce nehir kenarına götürüldü.Burada piercingleri sökülen gençlerin kafası sıfır numaraya vuruldu.Punkçu saçlarından olan gençler ağlaya ağlaya saçlarının gidişini izledi.

Saçları kazınan gençler ardından arınmaları için nehire götürülerek burada yıkandı.

Nehirden çıkarılan gençler bir askeri üsse götürüldü.Bu gençlerin 10 gün boyunca hem askeri hem dini eğitim alacakları belirtildi.

Eyaletin başkenti Banda Aceh'a 48 kilometre uzaklıktaki kampta gençler hem ruhen hem de bedenen temizlenerek topluma kazandırılacak.

İşte o kamptan ilk görüntüler de geldi.

Sabah namazından sonra Kuran dersi verilen gençler ardından öğlene kadar askeri eğitime alınıyor.Sabah koşusu ve spor yapan punkçu gençler, daha sonra savaş ve yakın döğüş eğitiminden geçiriliyor.

Akşam yemeğinden sonra da tekrar dini derse alınan punkçu gençler, kısa sürede Kuran'ı hatmetmeyi başardı.

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2011, 15:22:08 »

maşaALLAH ne güzel kareler.. Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #2 : 24 Aralık 2011, 15:24:52 »

diyarbakırda türeyen bu tipleride aynı şekilde alacaksın hançepeğe götüreceksin,orada jiletçilere teslim edeceksin,hele o küpe takan gençleri ve kedi kuyruğu gibi çene altında bir kaç tüy uzatanları alacaksın aynı muameleyi göstereceksin,sonra ulu camiye,oradanda kutlu doğum mitinglerine getireceksin...hayali bile güzel.. sal.

ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #3 : 24 Aralık 2011, 15:46:00 »

Cheesy Cheesy

Aynen oyle yapmak gerekir.. Smiley

[/img]
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: