Besimus
σиυя üуєѕι

YİNE bir KERBELA YİNE bir HUSEYN........
Üye ID: 12
|
 |
« : 07 Nisan 2009, 12:01:50 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2011, 09:31:17 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #4 : 03 Kasım 2010, 10:37:54 » |
|
 |
|
 |
 |
pek anlamıyorum ama emrullah kardeşte deneme yaptım,hem cezaya hemde teşekküre tıkladım...şimdi çok teşekküre tıklayınca puanmı yükseliyor,cezaya basınca puanlar gerimi alınıyor keko...eğer öyleyse ebu muaz kardeşimin tüm puanlarını almak için cezaya basarım....  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #6 : 03 Kasım 2010, 13:45:38 » |
|
 |
|
 |
 |
Bir üyeye puan vermek istiyorsak teşekkür butonuna tıklıyoruz ve üyenin puanı '1' artmış oluyor. Ceza vermek istiyorsak da aynı şekilde ceza butonuna basıyoruz ve ilgili üyenin puanı '1' azalmış oluyor...
Yalnız hem teşekkür hem ceza puanı için aynı üyeyi bir saatte ancak bir kere puanlıyabiliyoruz.. Bu düzenleme bizim insiyatifimizle düzenlendi.. Hem teşekkür hem ceza abartılmasın diye böyle bir uygulama daha uygun inşALLAH.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #12 : 03 Kasım 2010, 16:55:35 » |
|
 |
|
 |
 |
bu arada puanlamayı yapan belli oluyormu mesela ben emrullah ve yahya abiye ceza verdim bunun benim yaptığım biliniyormu yönetim tarafından biliniyorsa ona göre hareket edelim  teknik işleri bilmem,onun için bende belli olmuyor,öğrenene kadar bana ceza verebilirsin,ama öğrendikten sonra sana kırmızı kart göstereceğiğm keko.... demek bana ceza veriyorsun öylemi...öğrenmemiz iyi oldu...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #16 : 03 Kasım 2010, 18:25:06 » |
|
 |
|
 |
 |
Kardeşler sizde ilgili kısım hala gözükmüyor mu? |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #17 : 03 Kasım 2010, 18:27:49 » |
|
 |
|
 |
 |
Eksik kalmış bir izin kısım vardı mod ayarlarında. Şimdi olmuştur herhalde Zehra kardeşim. Hakkını helal et (+)  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #19 : 03 Kasım 2010, 18:32:49 » |
|
 |
|
 |
 |
Bak sizin için o kadar uğraşıyorum. Teşekkür edeceğinize karşılığında ceza veriyorsunuz ha.. Kızdırmayın, bozarım sistemi ona göre  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|