|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2009, 09:27:09 » |
|
 |
|
 |
 |
ALLAHcc razı olsun kardeşim,eline sağlık çok güzel olmuş......şehid 9 dan,şehadet 4 ten bir parça,ve farsça parçalar,firkatül isradan parçalar olursa dahada sevinirim...nasıl eklendiğini bilseydim sizi yormazdım kekom....bazen çok şeyler istiyoruz,idare et bizi keko 
selam ve dua ile...
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besimus
σиυя üуєѕι

YİNE bir KERBELA YİNE bir HUSEYN........
Üye ID: 12
|
 |
« Yanıtla #8 : 12 Mayıs 2009, 00:22:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2009, 15:16:12 » |
|
 |
|
 |
 |
Değerli kardeşlerimiz,playere yurt fm de eklenmiştir,çok güzel ilahi ve ezgileri içinde barındırıyor,zevkle dinleyeceğinizden eminim... 
bu vesileyle bunu ekleyen besimus kardeşimden Rabbim razı olsun inş...
selametle |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Besimus
σиυя üуєѕι

|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Temmuz 2009, 00:28:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #12 : 15 Temmuz 2009, 14:21:07 » |
|
 |
|
 |
 |
Eline sağlık Besimus abi..Gerçekten söz konusu radyo kanalının çok güzel bir müzik anlayışı var....
ALLAH Cc razı olsun... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
Besimus
σиυя üуєѕι

|
 |
« Yanıtla #15 : 10 Ağustos 2009, 20:03:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|