|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #141 : 23 Mart 2011, 09:56:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #142 : 23 Mart 2011, 19:47:29 » |
|
 |
|
 |
 |
ALLAH razı olsun abi, güzel olmuş... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
Üftade
мιя üує

Şeb-i Yelda !
Üye ID: 3676
|
 |
« Yanıtla #143 : 23 Mart 2011, 20:39:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
..Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
Üye ID: 702
 |
« Yanıtla #147 : 25 Mart 2011, 16:00:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
 "vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır. filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #149 : 29 Mart 2011, 16:06:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #150 : 11 Ekim 2011, 12:42:38 » |
|
 |
|
 |
 |
playerdeki ezgiler değiştirilmiş,şiirler eklenmiştir.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #151 : 11 Ekim 2011, 18:26:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|