Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: PKK'nin Bingöl Vahşeti ve Sahte Feminizm / Murat Burtaş  (Okunma Sayısı 183 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Leşkere_Azadi
υѕтα üує

Özgürlüge sevdalandik delice..

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5008

« : 31 Ekim 2011, 02:07:06 »

PKK Bingöl'de yine bir vahşete imza attı...

Hiçbir silahlı devlet unsurunun olmadığı çarşı merkezinde bir kadın mensubunun beline bomba bağlayarak patlattı...

Bu vahşetizm PKK'nin Müslüman Kürdistan halkına yönelik binlerce katliamından biri olarak tarihte yerini alacaktır...

Gariban halkın arasına karışarak terörizminin kalitesini ispat etti...

Sivilleri ne kadar kalleşçe yöntemlerle infaz ettiğini bir kez daha gösterdi...

Halk için halkı vurmak alçaklığı en çok PKK'ye yakışıyor herhalde...

Kitlelerin özgürlük istencini, özgürlük kısıtlayıcılığı rolüne soyunarak verme iddiasında bulunan PKK kadar iğrenç bir yapı var mıdır yeryüzünde?..

Savunmasız ve korumasız halkın içine dalarak bomba patlatmanın mantığı var mı?

Bu Vandalizmin izahını yapacak kimse var mı?..

Kadını canlı bomba haline getirip sokaklara-caddelere salarak kadın ve çocukları katleden zihniyet lanetli değil midir?..

PKK'nin paralelindeki kadın kurumlarının, mor çatı kadın derneklerinin ve Batıcı sosyalist kadın müsveddelerinin üzerindeki ikiyüzlülük damgası, Bingöl vahşetini lanetlemedikleri sürece suratlarından kalkmayacaktır...

Ulusalcı sol paradigmanın kadına reva gördüğü zilletalud misyonu far edemeyen, bununla birlikte İslam'ın kadının ayaklarının altına serdiği Cenneti anlayamayan seküler kafa ne zaman gerçeği görecek?..

İslam Kadını ayakları öpülesi bir paye ile taltif ederken, Batıcı zihniyeti mutlaklaştıranlar kadına hangi gözle bakıyorlar?..

Ana olmayı bile kadına çok görerek, Kadını evlenmekten/doğum yapmaktan istiskale zorlayanların kirli niyetlerini hala görmeyecek miyiz?..

''Namusa ve Kimliğe karşıyız'' afişlerini Kürdistan caddelerine asarak ''Namussuzluğu'' ve''Kimliksizliği'' Kürt kadınına dayatanların hayasızca akınlarını mahkum etmeyecek miyiz?..

Hatice Belgin'inkatillerini hala savunacak mıyız?..

Feminizm fetişizmi ile kadını kutsallaştıran Ulusalcı sol mantalitenin ikiyüzlü çehresi deşifre oldu...

Saldırı görüntülerini izledikten sonra PKK'ye bir kez daha lanet ediyorum...

Umarım PKK tehlikesi anlaşılmıştır...

Biz, Müslüman Kürt halkına olan düşmanlığından ötürü PKK'yi eleştiriyoruz...

PKK'ye çatmamızdan ötürü ''gizli PKK’cilik'' duyguları depreşerek savunma pozisyonu alanlar, bu görüntüleri izleyince ne düşünecekler acaba?..

Yoksa savaşın doğası gereği mi diyecekler?..

Basit kınama işgüzarlığıyla geçiştirecekler mi?..

Öldürülen PKK mensuplarına vahşet uygulandığını söyleyenler, bu görüntüler karşısında aynı duyarlılığı gösterebilecekler mi?..

Ağızları ''bu bir vahşet'' demeye varacak mı?..

Yoksa yine bildik ezberlerini mi okuyacaklar?..
(Hürseda Haber)

Ey özgürlük! Kırık kanatlı güzel kuşum! Keşke seni vahşet bekçilerinden,duvarları,sınırları,kaleleri ve zindanları yapanlardan kurtarabilseydim. Keşke kafesini kırıp seni sabahın temiz,bulutsuz ve tozsuz havasında uçurabilseydim. Fakat... Benim de ellerimi kırmışlar, dilimi kesmişler. Ayaklarıma zincir vurmuşlar ve gözlerimi bağlamışlar...
can nurani
σиυя üуєѕι

**EM XUUNA WE Jİ BİR NAKİİİNN**

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 2210

« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2011, 22:59:28 »

murat kardeşimizin yazilarina hayranimm gercekten olaylari yerinde tahlil ederek yaziyor

Sizler Namazda Eli Acikmi Eli kapalimi kilalim diye tartisirken!Kàfirler ise o elleri Nasil keseceklerini planliyorlar imam humeyni
Leşkere_Azadi
υѕтα üує

Özgürlüge sevdalandik delice..

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5008

« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2011, 01:56:49 »

bencede.. Smiley

Ey özgürlük! Kırık kanatlı güzel kuşum! Keşke seni vahşet bekçilerinden,duvarları,sınırları,kaleleri ve zindanları yapanlardan kurtarabilseydim. Keşke kafesini kırıp seni sabahın temiz,bulutsuz ve tozsuz havasında uçurabilseydim. Fakat... Benim de ellerimi kırmışlar, dilimi kesmişler. Ayaklarıma zincir vurmuşlar ve gözlerimi bağlamışlar...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: