Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: PEYGAMBERİM MUHAMMED sav  (Okunma Sayısı 3594 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şüheda-21
тє¢яüвєℓι üує
**

Ey şehadet sen bana nede nazlar edersin

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1473

« Yanıtla #20 : 01 Eylül 2010, 16:14:43 »

Sizin göndermeniz daha uygun olur...Nede olsa yazı size ait...Siz yollayın Bizde radyo başında dinliyelim...

Wesselam...

DÜNYA İSLAM
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1138

« Yanıtla #21 : 01 Eylül 2010, 22:01:58 »

MAŞALLAH...

ey_acı_senı_unutmadık
σиυя üуєѕι

şüphesiz en doğru söz ALLAHın kıtabıdır

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2090

« Yanıtla #22 : 02 Eylül 2010, 22:45:50 »

ALLAH razı olsun yahya kardeşim  cok güzel olmuş    cünkü kardeşin ey acıda  şiir okumayı cok seviyor sen yaz ben   içtenlikle bu güzel  peygamberimizin siyerini okurum     selamtle

kur,an kardeşliği salih bir ameldir
     ümmet olmanın fidesi kur,an kardeşliğidir
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #23 : 04 Eylül 2010, 12:12:03 »

MşaALlah çok güzel yazmışsınız.
Akıcı bir üslup var kelamınıda.
İğleneldim konuyu, inş. birkez daha okuyacagım.
Hissiyatınıza kuvvet.

Rabbim sizden razı olsun kardeşim...

Sizin göndermeniz daha uygun olur...Nede olsa yazı size ait...Siz yollayın Bizde radyo başında dinliyelim...

Wesselam...

inşaALLAH KARDEŞİM...şiirlerimi biryerlere gönderme alışkanlığım hiç yok.....kısmetse gönderirirm kardeşim...

MAŞALLAH...
eyvallah kardeşim...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : 04 Eylül 2010, 12:15:22 »

ALLAH razı olsun yahya kardeşim  cok güzel olmuş    cünkü kardeşin ey acıda  şiir okumayı cok seviyor sen yaz ben   içtenlikle bu güzel  peygamberimizin siyerini okurum     selamtle
Rabbim sendende razı olsun kekocan..bazen sende yaz biz okuyalım keko....
ama bu siyer şiirini çok önemsiyorum ve seviyorum ve çok değer veriyorum..bol bol okunmasını dilerim...hem kafiyeli yapmaya çalıştım hemde siyerden dersler çıkartarak yazmaya çalıştım...az ama özünü ele almaya çalıştım,ayrıca bir siyer hastasıyım desem abartı olmaz...tüm kardeşlerin siyeri çok güzel bilmesini ve incelemesini tavsiye ederim....
siyeri bilenler kolay kolay yıkılmazlar........

selametle...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
ewwahe
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4962

« Yanıtla #25 : 04 Eylül 2010, 16:37:20 »

Cry Cry
Kekom ALLAH razı olsun.Azbişey okudum zira vaktim yok.İftardan sonra tamamını okurum inşALLAH.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : 04 Eylül 2010, 16:55:54 »

Cry Cry
Kekom ALLAH razı olsun.Azbişey okudum zira vaktim yok.İftardan sonra tamamını okurum inşALLAH.
siz kardeşime tavsiyem,vaktinizin bol olduğu bir zaman diliminde,ayrıca iftardan sonra sakin bir kafayla okumanızı rica ediyorum kardeşim...

selametle..

ewwahe
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : 04 Eylül 2010, 18:08:58 »

Eyvallah kekom tavsiyenizi özellikle dikkate alıcam inşALLAH.
ewwahe
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : 04 Eylül 2010, 21:43:46 »

''Seni anladıkça hayatını okudukça,zindanı sevdik gülistan bildik,şehadeti sevdik saadet bildik,zorluk sıkıntı eziyet ve işkencelere katlandık ahiret yolculuğunun yol hazırlığı bildik,dualarımızda seni aradık hep yanıbaşımızda bulduk''
''Çünkü biliyoruz ki peygamberinin davasını ve hayatını anlamayan,niçin mücadele ettiğini bilemez,mücadele ve davasını anlayamaz ve zorluklara katlanamaz...''

Okudum kekom... Cry
Emeğinize yüreğinize afiyet...Rabbim sizi Habibinin şefaatiyle şereflendirsin inşALLAH...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : 07 Eylül 2010, 16:32:05 »

ALLAHcc razı olsun kardeşim...

*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 138

« Yanıtla #30 : 07 Aralık 2010, 13:51:02 »

abi tamamdır okudum  inşALLAH faydalananardan olacağız

zalimler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini görecekler
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : 07 Aralık 2010, 14:00:11 »

inşaALLAH kekocan...

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #32 : 03 Şubat 2012, 12:10:09 »

Bu mübarek gün vesilesiyle bu şiiri güncelliyorum...

Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: