Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #20 : 26 Ocak 2011, 23:48:18 » |
|
 |
|
 |
 |
Değerli kardeşim belirttiğimiz üzere istek ve şikayetlerin çok özel olmadıkça dile getirilebildiği konular mevcuttur ve gerektğinde rahatlıkla kullanılabilir. Ki yine özel msj atılmak istenirse iletişim kurulması istenen yöneticiye '' Moderatöre Bildir'' butonundan yine msjını gönderebilir inşALLAH... Tek farkı belki biraz daha zorlaşması oldu msj atılmasının...
ALLAH Cc. razı olsun... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #23 : 27 Ocak 2011, 23:29:22 » |
|
 |
|
 |
 |
Rabbim sizden razı olsun kardeşlerim... İlgilinize teşekkürler... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Üye ID: 5048
|
 |
« Yanıtla #27 : 11 Şubat 2011, 19:58:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #28 : 12 Şubat 2011, 09:23:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
_ecrin_
уєиι üує
Yaratılanı Sev Yaratandan Ötürü
Üye ID: 5609
|
 |
« Yanıtla #30 : 22 Temmuz 2011, 15:36:28 » |
|
 |
|
 |
 |
yönetim olarak aldığınız kararlara saygım sonsuz ancak ben bu kararınızı şahım adıma doğru bulmadım yani ben burda bir kardeşimle herkesin görmesini istemediğim bir konuşma yapmak istesem yapamayacağım.eğer rahatsızlık açısından böyle bir uygulamaya geçtiyseniz bence başka çözüm yolunada başvurula bilirdi.ama tabi site sizin yönetici sizsiniz eğer siz böyle doğru bulduysanız bizede saygı duymak düşer vesselam. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Fazla ciddiye almayın bu hayatı.Nasılsa içinden canlı çıkamıyacaksınız...n.f.k
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #31 : 22 Temmuz 2011, 15:57:55 » |
|
 |
|
 |
 |
site bizim,yönetici biziz anlayışıyla hiç bir zaman hareket etmemeye çalıştık kardeşim ,site heppimizin,yöneticiyide yönlendirenlerde sizlersiniz kardeşim,bu kararda sizlerin yani üye kardeşlerimizin isteği ile ve ortak karar ile istişare ile alındı.elbette eleştiren kardeşlerimizde oldu,kararlarına saygımız vardır,haklı noktalarıda var elbet,ama genelin kanaatine uymak,en adil olanıydı,bizde buna uyduk ve o kanaatteyiz.zamanla aksi yönde ortak görüşler olursa elbette onuda istişare edebiliriz.
selam ve dua ile kardeşim |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|