Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« : 24 Ocak 2011, 21:52:20 » |
|
 |
|
 |
 |
Es Selamun aleykum. Değerli kardeşler yönetim olarak aldığımız bir kararı bildirmek istiyoruz.
Sitemizde üyeler arası özel mesajlaşma sistemi ile ilgili zaman zaman bazı şikayetler söz konusu oluyordu. Gerçekten de genel olarak baktığımızda böyle bir özel haberleşme siteminin değişik açılardan zararlar doğurma ihtimali her zaman için imkanlar dahilindedir.
İnşALLAH bundan sonra öyle bir sistem olmayacaktır. Yönetimden istenen player müzikleri, çeşitli düzenlemeler vs. çoğu hususta zaten taleblerin sunulabileceği ilgili bölüm ve konular mevcuttur. Yine özel bir durum olup bildirmek istenirse de hangi yönetici kardeşimizle irtibat kurulmak arzu ediliyorsa o yöneticinin moderatör olduğu bölümde herhangi bir konu içerisinden ''Moderatöre bildir'' butonu kullanılabilir..
ALLAH Cc. hepinizden razı olsun... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2011, 11:09:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2011, 11:20:37 » |
|
 |
|
 |
 |
sebeb kekocan....öyleya madem karşısın,sebebinide belirtmeniz lazımki sebepleri değerlendirelim... 
selametle.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2011, 11:29:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #9 : 25 Ocak 2011, 11:37:40 » |
|
 |
|
 |
 |
soru emrullah kardeşe olunca ben cevab vermiyeceğim kardeşim... ayrıca biz bu konuyu uzun süredir düşünüyorduk ama bu konuda uzman olan kardeşimiz yoktu,hattab kardeşimiz ggelip düzeltince oldu...yani bunun herhangi bir öel sebebi yok,çoktan düşündüğümüz bir uygulama bir türlü pratiğe koyamadık ve teknikçi kardeşimiz yoktu... 
selametle... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katre
σиυя üуєѕι

RABBİM SANADIR ŞÜKÜR.ayırma yolundan beni.
Üye ID: 78
|
 |
« Yanıtla #14 : 25 Ocak 2011, 12:51:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
Uzayıp giden bir sızı halini alınca bu sessizlik bir çocuk ağlamaya başlar buğulanmış kalplerde. Kırılgan zamanların yitik merhametiyle yüreklerde büyüttüğü bir yerdir o çocuk. Adı: Zulümdür... Adı: Gözyaşı... Adı: Çaresizlik...
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #16 : 25 Ocak 2011, 18:39:01 » |
|
 |
|
 |
 |
Hassasiyetiniz için ALLAH Cc razı olsun kardeşler..
Sevgili Maide kardeşim belirttiğimiz gibi taleb ve şikayetlerimizde ilgili bölüm ve konuları kullanabiliriz. Yine muhabbet bölümde kardeşlerimizle belli ölçülerde hasbihal edebiliriz. Tabi çok acil bir durum ve olay karşısında ulaşmanız gereken bir kardeşimiz olursa yöneticiler vesilesiyle ilgiliye ulaşmanız mümkün olur inşALLAH..
Değerli Zamara kardeşim, Yahya abi'nin dediği gibi bu konu sanırım geçen sene yönetim olarak konuşmuş ve böyle bir karar alınmıştı. Yalnız o zaman teknik olarak bu düzenlemeyi yapamamış ve sonra araya başka konuların girmesiyle mutabık kaldığımız uygulama ihmal edilmiş olmuştu... Sitemizdeki üye, ziyaretçi ve mesaj trafiğinin son aylarda bir hayli fazlalaşmasına binaen geçenlerde bu konuyu tekrar güncellemiş ve ilgili kardeşimizin teknik düzenlemede bulunması ile biraz gecikmiş de olsa olması gereken böyle bir sistem uygulanmaya başlanmıştır...
Ayrıca röportaj konusunda Cundullah kardeşim konuk ettiği kardeşle yapılacak söyleşinin başlangıç ve bitiş tarihini önceden ilan edip ona göre son bir-iki günü diğer üyelerimizin soru sormalarına ayırır inşALLAH..
Anlayışınız için Rabbim razı olsun... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2011, 18:42:08 Gönderen: Emrullah CAN »
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #18 : 26 Ocak 2011, 10:05:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|