|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2010, 12:15:53 » |
|
 |
|
 |
 |
o zaman önce bu konuyu başlatan kardeşim kendisinden başlayarak bir öncülük etsin,gerisi gelir inşaALLAH... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #6 : 24 Mart 2010, 17:12:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yüsra
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 25 Mart 2010, 14:55:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #15 : 25 Mart 2010, 16:13:27 » |
|
 |
|
 |
 |
askerdeyim,çarşı izninde gidebileceğim bir yer yok,askerlerin gidip takıldığı yerler belli,ama ben çıkınca gazetemi alır,çerezimi alır caminin yanındaki bir parka gider oturur ve zamanı öyle geçirirdim.. yine bir çarşı iznine çıkacaktım,o günün akşamı radyo dinlerken,radyoda falan otelde kuran ve ahlak isimli bir sempozyum diye bir süyleşi geçti...sabah sivil elbisemi giyip araya araya o bilmem kaçyıldızlı otele gittim,baktım sudanlı ve bir kaç değişik ölkeden alimler gelmiş konuşuyorlar,bende en öne doğru gidip dinlemeye başladım,hayatımda daha önce hiç büyle bir yerlere gitmişliğim yoktu ve o alimler kendi dillerince konuşuyorlardı bense hiç arabça bilmiyordum ama yinede oturayım dedim,sağıma soluma baktım herkes kulağına bişeyler takmış ne işe yaradığını bile bilmiyordum,onlara bakarak bende onlar gibi taktım...sonra baktımki onlar arapça konuşuyor kulaklıktan ses türkçe geliyor ...neyse konferans bitti...otelin lobisimi diyorlar artık adı herneyse,salonda herkes küçük grubçuklar halinde farklı farklı kümecikler oluşturup birbirleriyle sohbet ediyor,herkesin bir tanıdığı var birbirleriyle sohbet ortamı oluşturmuşlar... bense askerdim ve o şehirde hiç bir kimseyi tanımıyordum ve o koskoca salonda adeta tek başıma kalmıştım kendimi yanlız hisetmişltim... bu büyle olmaz dedim,salonun ortasına doğru ilerledim ve.....
veyide gelecek mesajlardan sonra anlatırım.....  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #17 : 25 Mart 2010, 17:03:55 » |
|
 |
|
 |
 |
evet kardeşler, yahya abi ne yapmış olabilir..
ilk akla gelen ihtimaller
1- salonun ortasından çıkıp gitti... 2-başka bir asker arkadaşını gördü  3- sudanlı alimin yanına yaklaştı... 4- salonun ortasında yemek ve çay dağıtılıyordu, ikram sahibini sevindirmek için oraya yöneldi.. 5- kendine yakın gördüğü gruplardan birine yaklaşıp, tanışmayı denedi sanıırm 6. si onun anlatacağı olacak  ..ALLAHcc seni sevsin keko,beni epey güldürdün...yokmu başka tahminde bulunan...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|