Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oğuzhan Asiltürk Ergenekon'u Savundu!  (Okunma Sayısı 96 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« : 28 Ocak 2012, 17:43:46 »

Oğuzhan Asiltürk Ergenekon'u Savundu!
Habertürk'te dün akşam Didem Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı 12 Eylül'ün arka planı tartışıldı.
Programın en ilginç iddiası ise 'Milli Görüş'ün duayen isimlerinden Oğuzhan Asiltürk'ten geldi.

Balyozcuları "Vatansever" İlan Etti
Oğuzhan Asiltürk, hükümete karşı darbe yapmakla suçlanarak tutuklanan subayların vatansever ve milliyetçi olduklarını, ABD'nin önümüzdeki günlerde İran'ı işgal edeceğini, Ergenekon operasyonlarıyla Türk Silahlı Kuvvetleri içinde vatansever askerlere karşı komplo kurarak bu işgale karşı çıkacak subayların tutuklatıldığını söyledi.

Asiltürk'ten Ergenekon Abd Yalanıdır Çıkışı
Eski İçişleri ve Sanayi Bakanı Asiltürk 12 Eylül'ün arka planı programda yaptığı ilginç çıkışla Ergenekon operasyonlarının bir ABD komplosu olduğunu ileri sürdü.

Asiltürk programda son sözleri olarak "Ergenekon, altını çizerek söylüyorum Türk ordusunda TSK içinde amerikan karşıtlarının tasfiyesidir. Nokta ve bir de ünlem koyuyorum. Başka bir şey değildir. Çünkü aynı olaylar içinde şu anda silahlı kuvvetLerin içerisinde bir kısım insanlar var. Ama Amerikan karşıtlarını alıp ortadan kaldırmak isteniyor. Sebebi de Amerika'nın İran'a olası müdahalesinde orduyu kendi istedikleri hale getirmektir. Ama şerefli türk ordusu oyuna gelmez diye düşünüyorum" dedi.

Gazeteport

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2012, 17:46:47 »

haberi http://www.tevhidhaber.com/news_detail.php?id=82411  alacaktım,ama başlık hoşuma gitmedi,aradım bu siteden buldum..bir şahsın fikirleriyle bir camiayı hedef almak doğru değil,milli görüşçüler erkenekonu savunmaz...
benim asıl hayret ettiğim,bu adam 28 şubatı unutupta nasıl büyle der...ne değişti acaba...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: