Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nice adamlar Bilirim...  (Okunma Sayısı 1111 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 3387

« : 15 Aralık 2010, 16:32:42 »

Öyle yiğitler bilirim bu topraklarda..Hertürlü sıkıntıya göğüs geren,cebinde simit parası bile olmayan ama paylaşmasını seven yiğitler.Öyle gençler bilirim bu çoraklaşmış topraklarda.Sırtında montu olmadığı halde yüreğiyle kardeşini ısıtan ona hikmet ve hamim bir dost olmayı hayatıyla anlatan.Çok hızlı yiğitler bilirim,sonu  kızıl laleler ve bahçelerle donatılan.Su yerine kızıl şerbet içen.Yurdumun insanları vardır coğrafya tanımaz vatanım dünya diyen...

Çok mazlumlar ve mahsun suratlılar bilirim ..Evlerinden kovulanlar,ailesiyle islam adına mücadele eden ,yolunu bulmuş ama gece karanlığında sokak lambaları altında ,banklarda yatan yiğit gençler bilirim...

Öyle adamlar tanırım bu memlekette,bedenine baktığında takva misali ama içi boş ham kavundur adeta.Cezbederler konuşmasıyla herkesi,en iyi o bilir ,en iyi o konuşur.En tevazuludur sözüm ona kibri tevazuda saklıdır.
  Çok güzel kelimelerle cezbeden ,herkesi eleştiren,ufak övgü ve güzel sözlere tevessül eden nice zavallılar bilirim bu memlekette.

Çok artisler bilirim,filmde üstüne yoktur onların.Vatan kurtarıp devlet kuranlar.Sıgara tüttürüp dumanıyla efkar dağıtanlar.İmtihana düçar olduğunda en kısa şekilde köşeyi dönenler ve adam satanlar.

Benim yurdum ne adamlar gördü vede nice garibanlar.Erken emekliler,altta takke üstte fötür şapka giyenler ,hüseyni sevdadan dem vurup sevdasını cebinde arayanlar.Kimler gelip kimler geçmedi...

Olsun be gülüm (!)

Bunca olumsuzluğa rağmen sen gene ayaktasın ya.Var olan mücadele ahirete yolculuk değil mi?Sonuçta Rabbin seni sana soracak ve senden hoşnut kalacak.Yüreğindeki ateşi söndürme gülüm hep gül.Unutmaki şafakla birlikte sabah doğacak.

Kavganın edebiyatını yapanlara, safların dışında kalanlara asla aldırma.Bizim yolumuz çetindir gülüm.Arkasını dönenle yürüme .Çünkü hızını keser ve seni yorar.Sen ufuktan gelecek ,hayallerini şehadetle süsleyecek yiğitlerle düş yola.

Yol uzun ,azığın az,menzil uzak.Olsun be yiğidim olsun.Unutmaki ALLAH'ın (öyle yiğitler vardırki)ayeti senin içindir...

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2010, 22:00:46 »

ALLAH razı olsun değerli abim,maşALLAH ne güzel nağmeler....
bizler de ne insanlar gördük islam kılıklı,islam sözlü,yüreği cehennem olan aslında...
sözleri aytlerle hadislerle süslenmiş ama yüreği bomboş insanlar....
biz birine güvendik mi zaten onun islama olan sevgisinden saygısından yaşamasından güveniriz,gör dük mü müslüman kardeşimizi,çıkarsız,karşılıksız severiz,gerektiğinde canımızı bile veririz,bu yüzden hep kolayca aldandık islam kılıklı dinsizlere,hep islama olan sevgimizi kötüye kullananlar tarafından vurulduk...kalbimizi açtık kardeş diyerek,müslüman kardeş diyerek,hançerlendik yüreğimizden insafsızca...ya bizler çok saf olduk,islama olan sevgimizi abartıp sahte insanları göremez olduk,ya da bu iinsanlar islamı kullanıp bizleri aldatacak kadar iğrençleşti.....

EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2010, 17:36:01 »

ecmain kardeşler.Kıymetli yorumlarınızdan dolayı mevlam razı kalsın sizden..
Bugünlerde hep dikkatimi çekiyor.Ağırabilik ve ağır ablalık..Ağır olmak için ağırdan takılıp baş ağrıtanlar. Üzülmemek elde değil. Görüntüde takva misali ama riya ve gösteriş zandan öteye geçmiş.
Hocalık, abilik ablalık ıyıdır ama kendini metheden yazılara yol vermek ve onlarda afiyet bulmak insanı malesef  uzaklaştırıyor. Değer verdiğiniz, değer buldugunuz insanların bu gidişatına ne ses çıkarıyoruz nede sesimiz çıkıyor.
Ben tevazuluyumla başlayan kelimeler malesef kocaman BEN oluyor....Herşeyi adeta ben bilirim ve son noktay herdaim ben koyarım havası...

Ne olacak bu durum anlamış değilim. İnsan bir kere yukarı çıkarıldı mı? inmeside zor oluyor. İstiyor ki herdaim yukarda kalsın ve herkes onu övsün ama o yapılan övgüler karşısında hep tevazu ehli takılsın. Eleştirilğinde ise size enaz 30 kere tevil yapar. Oda olmadı sizi yerden yere vurur yada sizi afaroz eder etrafından. Ya etme Müslüman, eyleme! gidişat yanlış. Senin ne önünde nede ardında uyaran büyüğün yok. Yol arkadaşlarına dikkat et dediğinde ise gene suçlu olursun..Çünkü uyarmıyacaksın kardeşim. Uyarmayacaksın ve suratına şamar olup yağmıyacaksın. Sadece ve sadece öveceksın. Sen övdükçe aman hocam can hocam. Aman abım, ablam /can abım, ablam dedıkçe o tür ınsanlar daha kıymet bilecek...

ALLAH aşkına müminler ve mümineler kendimize gelelim. Ne olur kendimize gelelim. Kendi ellerimizle kendimizi ateşe atıyoruz. Türkiye'nin en kahramanı biz olsak ne olur olmasak ne olur. Süpermenlik yapacağımıza Kokmuş meniden yaratıldığımızı düşünerek, adam gibi adam olmanın yolunu arasak daha güzel olacak.Sonuçta bu eller, deriler ve beden çürüyüp gidecek. Ya katrandan bir katran,yada cennetten bir reyhan.

Yaptığımız işlerde amacımız ne onu bilmemiz şart. Amacımız  Her yere ulaşalım ve herkese islami hareketi duyuralım mı? Yoksa heryerde ismimiz olsun. Namımız tevazu adı altında yürüsün mü?

Durumlar pekde ıyı gıtmıyor malesef..Uzun zamandır yazacaktık ama nasip bugüneymiş işte..Bir protokol hastalığıdır gidiyor bu ümmette..Nereye gitseniz ayrıcalık ve hocalara ayrı bir masa. İki soru sorup muhabbet etmek ıstesenız hocanın masasına yaklaşamıyorsunuz. Adeta aranızda protokol duvarı var. Adam protokoldende geri gelmiyor. Halkın arasına oturtsanız bir anda garipseniyor. Efendimiz mescidde veya herhangi bir yerde sürekli bu şekilde mi? karşılattı kendini.Yada buna müsade mi ettide bizim haberimiz yok.
Değilmiki hz. ömer vali atadığı şahsın özellikle kendine ufak bir mevki edinmesine onca tepki koydu..

Bir kardeşi gördüm programda. Baktım oda protokolde oturuyır. Aradım telden gel buraya ne işin var snein orda. Oda abi sen gel buraya.Ulan tekmeyı vur sandalyeye gel burayada adam akıllı sarılayım sana. Baktım farklı bir duruş vardı. Uzaktan gelmişiz. Program bittikten sonra ne suratına baktımk nede ilgilendik..

Bu yazıya devam edeceğiz inşALLAH.Katıldıgınız yada katılmadıgınız noktalar varsa bekleriz kardeşler

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2010, 17:58:45 »

yaw hacım sen hala eski kafalısın,yahu  zaman değişti,devir protokol devri,bu kadar gerici fundamentalist olma...yani sen şimdi kendini o protokoldeki ile birmi sanıyorsun,o ki adam yedi ilim bitirmiş,kalkıp gelecek senin gibi bir avamla yanyana oturacak,yani alemsin be hacım,o kadar okudu yanında oturmak içinmi...arada fark olacak tabi...yani kalkıp efendimizi örnek veriyorsun,yahu biz efendimizin her yönünü örnek alamayızki,hem o peygamberdi,bizde onu tatbik edeceğiz ama bu kadar uzun boylu değil,o açlık çekmiş ve sedirlerde yatmıştı,yahu bizde sırt ağrısı var,hemi iyi beslenmemiz lazım,sabahları bal tereyağı ve onlarca çeşit olmalıki zihin çalışsın,koltuğun güzelinde oturmalıyızki,iyi nefesimiz ve sesimiz çıksın,ne o öyle ter kokan adamla yanyana olmak,teessüf ederim hacım,büyle şeyler süyleme...hem sen o arkadaşını niye çağırıyorsunki belliki sevdiği yerdedir,herkes sevdiği yerde oturur,bırak yaylansında yaylansın,orada olmanın hazzı bir başkadır be hacım,şüyle herkesin gözü özerinde,sen artkaya bir kuş bakışı ile bakıyorsun,çok romantik oluyor be hacım ben yaşamadım ama yaşayanlar herhalde büyle hissediyor olmalı,yoksa niye meraklısı ve sevdalısı olsunlarki...
ah hacım ah...bak demedi deme,gün gelir o oturduğun yerlerdede yer bulamayacaksın,çünkü senin gibiler demode olurlar ve artık işstenmez olurlar ve artık seni en  arkaya gönderirler haberin olsun,gönderirlerki bir daha sesin çıkmasın ve o huşularınıda bozmayasın diye,tıpkı ebu zerin feryadından rahatsız olanlar gibi,bak senide rebezeye sürgüne gönderirler demedi demeyesin haaaaa....
buda sana dost tavsiyesi...protokolden uzak durdukça gariplerden olursun...tercihini yap...protokolmü,gariplermi...?

ayrıca,bu protokol sevdası bitmez keko,ayrıca günbe gün yayılmakta bu sevda...yinede direnmek lazım,ama ip bizim elimizde değil keko,ipi elinde tutanların bu sevdaya özlemi çoktur...bu sevda bitmeyene kadar bu ipide bırakmazlar...muaviyeyle başladı bu iş ve o gün bu gündür devam etmekte,gerçi önceside biraz var ama asıl mimar muaviyedir,hem ilk korumayı tutanda bildiğim kadarıyla odur...zamanla günümüze kadar geldi,ama iş artık farklılaştı....kekocan,bizdekilerin protokol sevgisi islami anlayışımıza ve hayata geçirme azmimize endeksli olmuş,eskiden samimiydik,samimi olunca büyle şeyler yoktu,ne zamanki naylonlaşınca işler büyle cıncıklı olmaya başladı,bu daha az,yakında  bayanlar erkeklerin karşısına çıkıp sohbet edecekler,belki batıda var ama bizim buralarda şimdilik yok,ama gidişat buna zemin hazırlıyor kekom...eski bildiklerimizi bize unutturacaklar ve bizde bazen buraya gelip eskiyi nostalji olarak anacağız bu gidişle.....

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2010, 20:15:56 »

Makam, mevki ve itibar vazgeçilmesi en zor olanlardır.
Batıl bir davada olduğu kadar ve belki daha fazlası maalesef müslümanların arasında baş gösteriyor... İnsanı üzen de bu nokta en başta...
Rabbim cümlemizi ıslah etsin, kardeş etsin...

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
Satır Arası Hüzün
υѕтα üує

``Uykum Var !Ölsem ,Geçer mi Dersiniz ``

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5005

Nerden: Çünkü Biz Hiç Taş Atmadık Ve taş atan çocukların Yüreğini Hiç Paylaşmadık.

« Yanıtla #5 : 16 Aralık 2010, 20:34:08 »

Hiç Olacak işmi Yani ;Boy Göstermek makam Sevdası,Prtokol Kompleksi Varken

Size Ne Oluyorki Saygı Değer Ebu Ömer Kardeş!

Başka İşinizmi Yokki Taşları yerinden Oynatmaya Çalışıyonuzki ,Çokk Oluyonuz Çokkk

Hem Herkes Rahatken ,Hem dünyalık Etiket Revaçtayken,Şöyle Gerile Gerile Genleşmek Varken 

Olmuyor Olmuyor Olmuyor Sayın Kıymetli Ebu Ömer Kardeş Gidin Gaztenizi Okuyun Günlük

Burcunuza Bakın,Efektif Kurlara Bakın ,Altın Yine Fırlamış.. Yaza Yaza Mevki  Makam Sevdalılarımı,Kişiliğinden Ödün verenlerimi Yazdınız

Bağışlayınız Beni İçeriği Zengin Bir Paylaşımı Görünce Şakayı Kaçırdım  Gibi..Rabb Sizi Affetsin

Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.
Üç taş, üç cam olmalıydı hayat.
En büyük kavgamız gazoz kapağından çıkmalıydı
ve en büyük acımız
öğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı.
... Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.

EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 16 Aralık 2010, 20:39:05 »

Rabbim sizi af eylesin kardeşcanlar. yahyam hakikaten bu dunya bize ter emice.emrullahcan kardeşim dikkat etmek şart bu zamanda..Böylesi bir girdap var ortada aman hacım sende dikkat et öğretmenim...
zamara kardeşim ALLAH hayrınızı versin Smiley.Huyumuz kurumasın. Bizler önce kendimizi ve onları sorgulayacağız.Onlarıda bızıde mevlam ıslah eylesın.imtihan zor be kardeş inanın zor.

!!!
ebu ömer
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2010, 20:54:01 »

amin emrulllah abi.....
ALLAHım senden en büyük isteiğim,samimiyetin,sadeliğin,hoşgörünün yansıdığı bu cemaati uzak tut bu uç sevdalardan....
inanın abiler benim yaşım o kadar büüyük değil ama o eski günlerin güzeliğini,sadeliğini hala arıyorum,zaman değiştikçe azar azar bizleri de değiştirdi,amacım diğer cemaatleri eleştirmek değil ama onlarda bu koltuk sevadası,makam mevki,soylu sınıf kavramı oldukça yüksek,öyle bir hale geldilerki kendi aralarında fırkalara ayrıldılar...
asrı saadet gibi yaşayan,onlar gibi işkence gören,onlar gibi tebliğ eden,yılmayan,zindanlarda olan abiler,yiğitler sayesinde onların azmi sayesinde böyle kutlu bir cemaate sahibiz,onların hürmetine birlikteyiz...bizlerin de arasına fitne tohumları girmesin,bizleri de makam mevki hırsı sarmasın,hep garipler olarak kalalım,ama öyle ezilen hakkını aramayan garipler değil,yılmayan mücadeleden daima çalışan garipler olalım....lütfen tefrikaya düşmeyelim,sahip olduğumuz çizgiden ayrılmayalım...eğer değişeceksek bırakın bizleri,çekip gidin,ben hizbullahtan memnunum,bozmayın onu....ben davama sevdalıyım,herkes çıkıp ayrılsa bu cemaat hak değil dese bile ben ölümüne burdayım,ayrılmam,şehitlerin kanlarıyla ayakta duran bu cemaati bırakmam...ama bozacaksanız birşeyleri,değişecekseniz, lütfen başka yere gidin...yaşlılarla,konuşmayı dahi bilmeyen köylülerle,ağzı kokan,eli iş tutamayan insanlarla oturmayacaksanız,kendinizi uzak tutacaksanız onlardan gidin,bir koltuğa oturup ordan inmeyecekseniz halka,karışamayacaksanız yurdumun,doğumun sade saf insanlarının arasına çekip gi,din...sımsıkı sarılmayacaksanız,tebessüm etmeyecekseniz dava arkadaşınıza gidin,bir makama geldiğiniz halde eskiden samimi olduğunuz esnaf arkadaşınıza bile selam verme zamanı bualamayacaksanız çekin...biz böyleyiz biz herkesi eşit tutarız,bizim öyle parada pulda mevkide gözümüz yoktur,lüks isteyenlerin olsun,biz samimiyet,dosltuk ,sadelik,mütevazilik istiyoruz sadece,gerisi sizlerin olsun,bozamyın çizgimizi,bozmayın zulme karşı duran,asla dinien yılmayan ALLAHın sevgili kullları olan MUSTAZAFLIĞIMIZI...
eğer düzelecekseniz,düzelmeye meyilliyseniz dışlamayız sizleri,kazanmak için  milyonlarca uğraşırız,yeter ki isterkli olun samimi olun,ama böyle değilseniz leke sürmeyin mustazaflara...

.... konunun dışına çıktım belki hakkınızı helal edin,ömer abinin bir sözü çok hoşuma gitmişti.içimizden gelerek birşeyler paylaşalım,yazalım,samimi olsun diye...
tabi önce kendi nefsime...inşALLAH rabbim hizbullahi çizgiden ayırmaz bizleri......

EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 16 Aralık 2010, 21:03:13 »

davam şehadet erkek oldugunu hukmederek seni o pak alnından öperım aslan dediğin böyle olur işte...seni rabbım adına ayakta alkışlııyorum..Her ne kadarda aynı yapıda olmasakda bu mustazafca bir ayaklanış ve haykırışın edasıdır işte... okkalı yerden vurdun be emıce..ağzı kokan ,tarladan gelen kahramanlar

!!!
ebu ömer
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 16 Aralık 2010, 21:11:56 »

davam şehadet erkek oldugunu hukmederek seni o pak alnından öperım aslan dediğin böyle olur işte...seni rabbım adına ayakta alkışlııyorum..Her ne kadarda aynı yapıda olmasakda bu mustazafca bir ayaklanış ve haykırışın edasıdır işte... okkalı yerden vurdun be emıce..ağzı kokan ,tarladan gelen kahramanlar
ALLAH daimen sizden ve bütün kardeşlerimden razı olsun abi can...
o ağzı kokan dedikleri abiler hürmetine belki biz topluluk kurduk  bugünlere geldik böyle hitap edebiliyoruz,ağzı,ayakları kokuyo,elleri nasırlaşmış dedikleri yiğitler sayesinde varlığımız kitlelere duyruluyor,silvanın,susanın,batmanın,surucun ve daha nice nice şehrimizin yiğit erleri...sizler nasırlaşmış ellerinizle,her gün tarlada geçen,ilimle cihadda geçen günlerimizle ayakta tuttunuz bizleri..
abi can yiğit abilerimiz hep küçümsedikleri sınıftan değiller mi,hadi bana bir şehit,bir dava eri gösterin,desinler makamı mevkisi vardı,yoktu onların tek bir imanları vardı dünyaya bedel,bizlere ne oluyorda şimdi kendimizi bişeyler sanıp onları beğenmiyoruz...
böyle düşünenler sadece kendilerine yazık ederler...

devam et abi can dök içindekileri sayende bizlerde açılıyoruz işte...

EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 16 Aralık 2010, 21:58:56 »

bu uşak coşkuyu vermekte inanın yahyayı geçti ha...şimdi gelde kendını tut bakalım..erkenden cezbeye geldik iyimi?

!!!
ebu ömer
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 16 Aralık 2010, 22:02:51 »

bu uşak coşkuyu vermekte inanın yahyayı geçti ha...şimdi gelde kendını tut bakalım..erkenden cezbeye geldik iyimi?
tutma abi kedini can abim Smiley
sizin yorumlarınıza,nağmelerine ihtiyacımız var,paylaşmak verim almak güzeldir....

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 17 Aralık 2010, 12:12:08 »

davamşehadet,içimdekilerimi okuyorsun......

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 17 Aralık 2010, 14:39:33 »

Rabbim sizleri sevsin..ya emiceler bu sitede harbi o kadar çok kaliteli kardeş varki...sanki bizim ümmetiz.biz Smiley

!!!
ebu ömer
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 17 Aralık 2010, 16:46:32 »

davamşehadet,içimdekilerimi okuyorsun......
öyle bir yeteneğim yok abi Smiley

Rabbim sizleri sevsin..ya emiceler bu sitede harbi o kadar çok kaliteli kardeş varki...sanki bizim ümmetiz.biz Smiley

evet maşALLAH öyle abim,
hepimiz ümmetiz,hepimiz aynı vücudun azalarıyız ....

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : 17 Aralık 2010, 17:48:28 »

heppimiz ümmetiz biz ve her ümmetiz biz bir davet yolcusudur... Smiley

DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 17 Aralık 2010, 18:15:46 »

heppimiz ümmetiz biz ve her ümmetiz biz bir davet yolcusudur... Smiley
sal.

EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 28 Şubat 2012, 20:51:18 »

Nice adamlar bilirdik. 28 şubat darbesi yemiş, sille izi suratında iz bırakmış ama davadan asla kopmamış.Nice babayiğitler biliriz liberalleşen,muhafazakarlaşan radikallere inat.Direnci koynunda taşımış bir güvercin gibi şehadetle uçuracak nice babayiğitler biliriz.

!!!
ebu ömer
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #18 : 28 Şubat 2012, 22:18:41 »

Nice adamlar bilirdik. 28 şubat darbesi yemiş, sille izi suratında iz bırakmış ama davadan asla kopmamış.Nice babayiğitler biliriz liberalleşen,muhafazakarlaşan radikallere inat.Direnci koynunda taşımış bir güvercin gibi şehadetle uçuracak nice babayiğitler biliriz.

Abi bugün beni çok başka yerlere sürüklediniz..

Bugün hala öyle insanlar bilirmisiniz?

[/img]
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 29 Şubat 2012, 12:10:49 »

Abi bugün beni çok başka yerlere sürüklediniz..

Bugün hala öyle insanlar bilirmisiniz?

zaten ebu ömer bizi hep sürüklüyor,bakalım bu sürülmelerin sonu nereye varacak...
bugünde öyle insanlar var kardeşim,bundan emin olun vardırlar ve herdem olacaklardır...

Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: