Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nedir Bu hal Müslümanlar  (Okunma Sayısı 306 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 3387

« : 24 Nisan 2011, 23:13:23 »

Nedir bu hal müslümanlar!

Nedendir bilinmez. Hafzalam kaldırmaz bu kadar kavram kargaşasını..
Bir yanda yüzbinler meydana inmiş, diğer yanda sadece sahne programında 1000 kişi.

Bugün 24 nisan 2011. Türkiyenin farklı yerlerinde kutlu doğun etkinlikleri düzenleniyor. Amaç birlikteliği sağlamak, kardeşlik müessesini icra etmek, elleri vahdet için kuvvetlice kavramak. Dilediğiniz kadar hayır namına mana yükleyebilirisiniz.

Amed'den bir kardeşim arıyor.....Yüzbinlerce müslüman istasyon meydanında. Ucu bucağı gözükmüyor. Sevincine ortak olmak için sözüm ona islami medyayı takip etmeye çalışıyoruz. Tv Haberlerine bakıyor..'' Ha şimdi. Şimdi çıkar.'' Diyorum ama oda ne! istanbul'da bizim derneklerden birinin düzenlemiş olduğu 1000 kişilik salon programı. Haber programında  söyleşi niteliğinde tanıdık bir kardeşimiz çıkıyor. Bekri diyardan tek satır yok..Bir başka derneğimizin programı daha yeni başlarken onunkını haber sunumunda veriyorlar...

El insaf! ALLAH aşkına el insaf..Bir millet bu kadar yetim bırakılamaz. Bir bölgenin çocukları bu kadar dışlanamaz. Beğenirsiniz/beğenmessiniz. Fakat azcık ALLAH için merhameti olan koskoca alanı dolduran yüzbinleri hiçe sayarak görmezlikten gelemez...Geçmişi bahane ederek milyonları sıfırla çarpmak kimin haddine ey iman eden müminler/ mümineler...

Yevmilkıyamede hesablar ortaya serildiğinde'' neden ordaki kardeşlerin sesi kulağı olmadın?'' dediğinde ne diyeceksın. Geçmişi sorgulamayı bırakalım .Artık tarihten ibret almalıyız beyler...

ALLAH aşkına Size sorarım ...Bu program filistin'de olsa ballandıra ballandıra anlatılmaz mı? Tv kanalllarımız canlı yayınla sıraya girmez mi?

Ya Suriye(HAMA) da olsa..Yada etliye sütlüye bulaşmadığımız cakarta'da olsa..

Nasılsa ateş düştüğü yeri yakıyor.TV karşısına geçip uzaktaki müslümanların acılarını görünce, Acısı sadece bizde bir öğünlük yemekte salya sümük ağlamakla kalıyor.

Zor ve çetin geliyor imtihan..Kimse el atmıyor. Çünkü el atanın elinde bomba patlar korkusu var.

ALLAH aşkına ne oluyor bizlere müslümanlar!

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2011, 10:18:16 »

ah kekocan ah...içimizdeki yarayı deştin,yüreğimizi kanattın,hüznümüze parmak bastın,mahzunluğumuza,mustazaflığımıza ve yetim bırakılmamızı hatırlattın...ne diyeyimki,ne söyleyeyimki,haykırsam ve feryad etsem ümmetin vahdetine zarar veririm endişesi içimi yiyecek,sussam gönül razı değil,bu inat ve bu bakış açısı bizi kahrediyor..neden yanıbaşınızdaki yüzbinlerin sesini duymuyorsunuz demek istiyorum..ama demeyeceğim...biz alıştık garibliğimize ve mustazaflığımıza,artık sizin ALLAH için olmayan hesablarınız yüzünüzden biz sizin adınıza özülüyoruz,sizin binlerce kişilik haykırışlarınız bizi sevinçten göğe uçurturken ve iftihar ederken,sizin yüzbinlerimizin sesini duymamak için kulaklarınızı ve gözünüzü kapatmanızı anlayamıyorum(aslında çok iyi anlıyorum)..ama biz acılarla yaşamayı öğrendik..siz kardeşlerin bu duyarsızlık zehrinide ümmet için vahdet için içeceğiz,belki biz içip ölürken,arkamızdan gelen sizin nesilleriniz uyanırlar ve sizin gibi davranmazlar...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2011, 15:38:56 »

Bu din garip gelmiş, garip gidecektir...elbetteki, temsilcileri de garip olacaktır.

elhamdulillah yine geçen seneye oranla biraz daha verildi.

daha bir kaç gün önce binalarda mahsur kalmış insanları ateşle korkutuyorlardı.her yer kaostu...müslümanların böyle bir ortamda böyle bir manzaraya daha çok sevinmeleri ve sarmalamaları gerekir.o meydanlarda tağutlar olsaydı daha mı iyi olurdu?

Ebu ömer abim duyarlılığın için teşekkür ederim.Gerçekten üzücü bir durum.

Ama Rabbimiz bu müslümanların yanında , efendimiz yanında, bunu çok iyi anladım, artık gam yemem inşALLAH...

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: