Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Neden Davetyolundasınız?  (Okunma Sayısı 9628 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 4830

« Yanıtla #40 : 27 Haziran 2010, 19:02:01 »

Üçüncü ve son bölüm....
Abbas hocam çok güzel ifade etmiş...

bu siteden ümmetin yetim evladının kokusu geliyor...
Evet aynen öyle...Şükürler olsunki bu koku bizede geliyor...
Sanal ortama ilk katıldığım günlerde iki güzel insanla karşılaştım.Rabbim onlardan ebeden razı olsun.Ve şehadet haberlerini duymayı banada nasib etsin inşALLAH.Kendileri belki farkında belkide değil ama ben onlardan çok şey öğrendim ve çok büyük güç ve destek aldım. O gündür bu gündür de takipçileriyim inşALLAH...
Hattab_72 ve İslamic_juvenile
Kardeşlerime çok ama çok teşekkür ediyorum...
(Birde itirafta bulunayım size.Bu hattab kardeşim varya ilk gördüğüm günden beri  kendisiyle aynı kareye düşmemek için özel bir gayret içerisindeyim.İlk isim ve avatarını gördüğümde içime öyle bir korku düştü ki...Sitede kendisini görünce nefesimi dahi tutardım. Smiley
Ciddi söylüyorum çok korkuyorum ondan.Aynından bide burda var ama söylemiym. Roll Eyes )
Kassammedyamız vardı...Şuan sizlere ömür, sitemiz kapanınca herbirimiz biryere savrulduk.Bizde buraya düşmüşüz işte.
Sanal deyip geçmiyor boşu boşuna zaman israfı yapmıyoruz.Başkasını bilmem, Canlaleler olsun Davetyolu olsun bana çok şey kazandırdı.Bilmediklerimi öğrendim, unuttuklarımı hatırladım.Bazan güldüm bazan ağladım.
Arkadaş çevreme bakıyorum, birde kendime, aradaki fark çok net...
Böylesi siteleri kuran, içten riyasız samimi bir şekilde bu günlere getiren kardeşlerimden Rabbim razı olsun.
Alıntı ama olsun...Benimde son sözüm budur...

neden davetyolundayım?  Smiley değerli,samimi insanların yanında biraz samimiyet kazanmak,tabiri caizse onlardan birşeyler kapmak için burdayım.fazla söze hacet yok.samimi ve kaliteli müslümanlar ile beraber olmak mutluluk verici.
ok.
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2010, 19:05:38 Gönderen: Melâl » Logged

فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ

''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ
ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
Üftade
мσ∂єяαтöя
*

Şeb-i Yelda !

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 3676

« Yanıtla #41 : 27 Haziran 2010, 21:53:39 »

Samimi olarak söyleyebilirim ki davetyolu 'Hakkın İzinde Kardeşliğin Hizmetinde' sloganının hakkını veriyor..
İnsanlar burda sanki kırk yıllık arkadaşlar,dostlar..
Burda ben çok rahatım.. Smileyİnsan içinden geldiği gibi yazabiliyor..

Bir kaç kez rastladım..Hakikaten islami sitelerde kadınların  yeri olmadığını düşünen insanlar gördüm..Ama davetyolu böyle değil..Burda Kadına değer var..saygı var..Hatta davetyolunda öğrendim ki ordan oraya koşuşturan,mücahide bacılar,ablalar var..ALLAH onlardanda ebeden razı olsun..
Aslında daha yazacak çok şey var..Lakin ben sizleri sıkmayıp kısa keseyim inş.Bunlar burda olmak için çok büyük nedenler bence Smiley ..
ALLAH başta EMRULLAH CAN abiden ve sitede emeği geçen herkesten hoşnut kalsın..
Rabbim yar ve yardımcıları olsun..
Selam ve Dua İle..
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2010, 09:15:17 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi » Logged

..Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil..
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #42 : 28 Haziran 2010, 10:04:36 »

bekletmeyelim o zaman

neden davetyolundayım?  Smiley değerli,samimi insanların yanında biraz samimiyet kazanmak,tabiri caizse onlardan birşeyler kapmak için burdayım.fazla söze hacet yok.samimi ve kaliteli müslümanlar ile beraber olmak mutluluk verici.

hattab kardeşim,o değerli kardeşlerini değerli kılan bir sebepte,sizin gibi değerlerle beraber olmalarıdır...
Rabbim bu değerlerden bizi mahrum etmesin inşaALLAH...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #43 : 28 Haziran 2010, 10:09:56 »

Üçüncü ve son bölüm....
Abbas hocam çok güzel ifade etmiş...

Böylesi siteleri kuran, içten riyasız samimi bir şekilde bu günlere getiren kardeşlerimden Rabbim razı olsun.
Alıntı ama olsun...Benimde son sözüm budur...

ok.

AMİN KARDEŞİM AMİN....Rabbim bu islam kardeşliğininin lezzetini hayatımızın her alanında yaşamayı nasib eylesin...
davet yolu,yöneticilerinden çok,üyelerinin samimi ve muhabbet kokan kardeşlikleriyle güzeldir...Rabbim sizden razı olsun kardeşim....
nihayet bitti.. Smiley
hakkınızı helal edin,biraz takıldık....
selametle..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #44 : 28 Haziran 2010, 10:23:25 »

Samimi olarak söyleyebilirim ki davetyolu 'Hakkın İzinde Kardeşliğin Hizmetinde' sloganının hakkını veriyor..
İnsanlar burda sanki kırk yıllık arkadaşlar,dostlar..
Burda ben çok rahatım.. Smileyİnsan içinden geldiği gibi yazabiliyor..

Bir kaç kez rastladım..Hakikaten islami sitelerde kadınların  yeri olmadığını düşünen insanlar gördüm..Ama davetyolu böyle değil..Burda Kadına değer var..saygı var..Hatta davetyolunda öğrendim ki ordan oraya koşuşturan,mücahide bacılar,ablalar var..ALLAH onlardanda ebeden razı olsun..
Aslında daha yazacak çok şey var..Lakin ben sizleri sıkmayıp kısa keseyim inş.Bunlar burda olmak için çok büyük nedenler bence Smiley ..
ALLAH başta EMRULLAH CAN abiden ve sitede emeği geçen herkesten hoşnut kalsın..
Rabbim yar ve yardımcıları olsun..
Selam ve Dua İle..

zehra kardeşim,dediğiniz gibi,davetyolu kurulduğundan beri bu kardeşlik ve vahdet anlayışını hep korumaya çalışmış ve vazgeçemeyeceği bir şiar haline getirmiştir...bunun bereketi olarakta Rabbim bu güzel siteye muhabbeti içten olan,samimi ve değerli kardeşleri bir araya getiröiştir,bu güzel değerlere sarılmanın bir lütfudur ve örünüdür...çünkü bu sitede,bu anlayışa muhalif olan çok kardeşler gelip gitmiştir,ama kardeşlik ve muhabbet duvarını,vahdet zırhını delemeyincede çekip gitmek zorunda kalmışlardır,yanlışlar ve hatalar olmuyormu,elbette oluyor ve olmayada devam edecektir bu gayet normaldir,çünkü kusursuz bir yer yoktur ,ama hepsinide muhabbet çerçevesinde bakaıp aşıyoruz hamdolsun...

bu siteyi banada bu kadar cazip hale getiren bir etkende üyelerin ve yönetici kardeşlerin,samimiyetleri vekardeşliğe olan bakış açılarıdır...
davetyolunda,söylemlerini eyleme aktarıp,meydanlarda bunu uygulayan ve ALLAH için çalışan kardeşlerimiz vardır...zaten biz burada masa başı kahramanlığı yapıp bunu  hayatımıza aktaramıyorsak bizim söylemlerimizin ne değeri olurki...kullları kandırabiliriz ama ALLAHı kimse kandıramaz..

keşke her kardeşin zamanı islami açıdan dolu dolu olsada sanala gelecek zamanı bile olmasa...ama madem boş zamanımız var ve geliyoruz veya imkanlardan veya iş olanağından dolayı buradayız,öyleyse birbirimize faydalı olup,birşeri birbirimize kazandıralımki,en azından bu zamanımızı bir şeyler öğrenerek değerlendirelim anlayışında olmalıyız....
şahsıma söylediğinize gelince,Rabbim bizi nefsini azdıran kullarından etmesin,bilişyorumki dediğiniz hasletler  bende yoktur ama Rabbimden dileğim bizi o güzel zannınıza layık kullarından eylemesidir,en azından öyle olmamız için dua edin ve dua edelim birbirimize...

selametle kardeşim..
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2010, 09:14:55 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi » Logged

Üftade
мσ∂єяαтöя
*

Şeb-i Yelda !

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 3676

« Yanıtla #45 : 28 Haziran 2010, 13:09:15 »

Alıntı
keşke her kardeşin zamanı islami açıdan dolu dolu olsada sanala gelecek zamanı bile olmasa..

Ah keşke..
ALLAH razı olsun değerli abim..

..Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil..
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #46 : 28 Haziran 2010, 17:41:12 »

maşALLAH...

madem hepimizin davetyolunu sevecek bir sebebi var.o ki öyle güzel düşünüyorsunuz. Rabbim siteyi hepimiz için hayırlı kılsın.bizi ihlastan sapacak bir araç haline getirmesin.

biliyorum saydığınız çoğu özellikler belki bizde en güzel şekliyle yoktur.sevgi onu dilde en güzel hale getirmiştir.ama inşALLAH rabbim o kemale ulaştırır.inşALLAH daha çok gayret göstereceğiz.ki hedefimiz de odur inş.,nasıl ki hz imam ı azam için; bu kimse yatsı namazının abdesti ile sabah namazı kılıyor derlerdi.

ama gerçekte böyle değildi.ama imam ı azam hazretleri onları yanıltmamak amacıyla da artık 40 yıl boyunca yatsı namazının abdesti ile sabah namazını kılıvermişti....
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2010, 18:01:15 Gönderen: Abbas » Logged

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #47 : 28 Haziran 2010, 18:53:31 »

zehra betül kardeşimiz de davetyolunun son zamanlarda kazandığı; calışkanlık, samimiyet ve yaşından ileri bilgi ve olgunluğuyla örnek kardeşlerimizdendir..

Rabbim salih ömür nasip etsin, her daim salihlerle kılsın inşALLAH..

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #48 : 28 Haziran 2010, 18:56:34 »

bekletmeyelim o zaman

neden davetyolundayım?  Smiley değerli,samimi insanların yanında biraz samimiyet kazanmak,tabiri caizse onlardan birşeyler kapmak için burdayım.fazla söze hacet yok.samimi ve kaliteli müslümanlar ile beraber olmak mutluluk verici.

Sahip olduğu birikim ve davranışlarıyla genc yaşına rağmen her anlamda oldukca ileri seviyede olan, yetenekli bir kardeşimiz...

İnşALLAH başarı ve hayır yolunda sağlam adımlarla yol almaya devam eder kardeşimiz ..

Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #49 : 28 Haziran 2010, 18:58:52 »

Melal kardeşim hayır dua ve samimi temennileriniz adına cok teşekkür ederiz.. Sağolun..

Fakat ikinci mesajınıda üye olup yine de pek devam etmeme kararındaydınız.. Bu noktadan hareketle göz lemlerinizi belirtebilir misiniz acaba..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #50 : 28 Haziran 2010, 19:16:56 »

maşALLAH...

madem hepimizin davetyolunu sevecek bir sebebi var.o ki öyle güzel düşünüyorsunuz. Rabbim siteyi hepimiz için hayırlı kılsın.bizi ihlastan sapacak bir araç haline getirmesin.

biliyorum saydığınız çoğu özellikler belki bizde en güzel şekliyle yoktur.sevgi onu dilde en güzel hale getirmiştir.ama inşALLAH rabbim o kemale ulaştırır.inşALLAH daha çok gayret göstereceğiz.ki hedefimiz de odur inş.,nasıl ki hz imam ı azam için; bu kimse yatsı namazının abdesti ile sabah namazı kılıyor derlerdi.

ama gerçekte böyle değildi.ama imam ı azam hazretleri onları yanıltmamak amacıyla da artık 40 yıl boyunca yatsı namazının abdesti ile sabah namazını kılıvermişti....

Aynen katılıyorum kekoma,güzel bir noktaya değinmişsin kardeşim....selametle..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #51 : 31 Temmuz 2010, 11:59:06 »

evet kardeşlerim devamı nerede.......

bayrak
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4925

« Yanıtla #52 : 31 Temmuz 2010, 20:20:46 »

ISLAM ALEMININ ICINDE BULUNDUGU ACIKLI DURUMLARI GORUNCE/DUYUNCA KENDI KENDIME SORUYORUM.BIZ BOYLE BIR UMMET MI OLACAKTIK?FILISTIN HERGUN YANIYOR,AFGANISTAN ISGAL ALTINDA,KARDESLERIMIZ ACLIKTAN OLUYOR..............................................................SORUYORUM BUMUDUR INSANLIK?BUMUDUR HAK_ADALET.........
bayrak
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4925

« Yanıtla #53 : 31 Temmuz 2010, 20:30:13 »

Neden davet yolundayiz....Dini konularda birseyler ogrenmek icin bu yoldayiz....Fazla soze gerek olmadigina inaniyorum.Dini konularda bilgi sahibi kardeslerimizin/Hocalarimizin  bilgilerinden benim gibi niceleri faydalaniyor.Ayrica bu bir hayir isidir.......sevaptir.Basarilar dostlar.
Ebu Muaz
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1112

« Yanıtla #54 : 31 Temmuz 2010, 20:37:24 »

Smiley

"Ey islam davetçileri: Ölüm tutkunu olunuz ki size hayat bağışlansın... Okuduğunuz kitaplar, devam ettiğiniz nafileler sakın sizi aldatmasın !"                                             ŞEHİD ABDULLAH AZZAM

http://www.yurtfm.net/pencere/player.php
http://www.hikmetfm.net/pencere/player.php
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #55 : 31 Temmuz 2010, 20:42:35 »

ISLAM ALEMININ ICINDE BULUNDUGU ACIKLI DURUMLARI GORUNCE/DUYUNCA KENDI KENDIME SORUYORUM.BIZ BOYLE BIR UMMET MI OLACAKTIK?FILISTIN HERGUN YANIYOR,AFGANISTAN ISGAL ALTINDA,KARDESLERIMIZ ACLIKTAN OLUYOR..............................................................SORUYORUM BUMUDUR INSANLIK?BUMUDUR HAK_ADALET.........

öncelikle hoş gelmişsin kardeşim...
senin derdin ve özüntün aslında bu acıyı yüreğinde his eden tüm sorumluluk sahibi müslümanların ortak derdidir ve acısıdır.....
islam aleminin bugün zillet içerisinde kıvranmasının sebebi kendi elimizle işlediğimiz hatalar ve günahların eseridir...yöneticiler Rabbini unutmuş ve zalimlerin emir eri olmuş,biz yığınlar ise şahsi çıkarlar ve dünyalığın esiri olmuşuzda ondandır bu halimiz...şüphesiz ALLAHcc kimseye zülmetmez,biz kıpırdamıyoruzki Rabbimizde rahmetini ve nusretini özerimize yağdırsın...bizde gayret ve azim yokki izzetli bir duruş sergileyelim....
filistin ve afganistandan önce yanan birşeyler daha var....oda bizim içimizdeki zillet  yangınıdır...yanıyoruz ve içimizdeki yangını bile söndüremiyorken afganistan ve filistine ondandır yetişmiyor sesimiz,nefesimiz ve elimiz......
selametle..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #56 : 31 Temmuz 2010, 20:44:03 »

Smiley

kekocan hoşgeldin...özledik be kekocan o mütebessim yüzünü...... Smiley
selametle..

Ebu Muaz
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #57 : 31 Temmuz 2010, 20:46:19 »

eyv. abim.  ALLAH cc. ahirette gülenlerden eylesin

"Ey islam davetçileri: Ölüm tutkunu olunuz ki size hayat bağışlansın... Okuduğunuz kitaplar, devam ettiğiniz nafileler sakın sizi aldatmasın !"                                             ŞEHİD ABDULLAH AZZAM

Besimus
σиυя üуєѕι

YİNE bir KERBELA YİNE bir HUSEYN........

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 12

« Yanıtla #58 : 09 Eylül 2010, 18:46:53 »

al.selam
YAW baktım i benden başka herkes mesaj yazmış
BENDE Mi YAZSAM ACABA Smiley

Ebu Muaz
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #59 : 12 Eylül 2010, 01:35:24 »

yaz abi yaz, sende yaz. Smiley

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: