Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Musabdan....  (Okunma Sayısı 577 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Musab_Olmak
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 3844

« : 31 Ekim 2009, 20:28:07 »

Esselamu Aleykum Öncelikle Bugün Siteye Üye olduğumu beyan Ederek Söze Başlamak İstiyorum. Site genel manada Tevhidi Çizgide Yürüyen Bir site Allaha Şükürler olsun Sitede Yayınlanan Konularda Bir O kadar Zaruri Ve Müslümanların İhtiyaç duyduğu Ve Okuması Gereken Konular Yalnız Sitede Bu kadar Güzellik Olmasına Rağmen Bir Eksiklik Dikkatimi Çekti Bugün İslam Ümmetine Kafirler tarafından yapılan En Büyük Saldırılardan Biri Kavram Kargaşası Oluşturmak Ve İnsanların Zihninde Bir kavram hakkında Onlarca Farklı tanım yaparak İnsanların Zihninde Onu Düğüm Haline Getirmek Madem ki Batının Yaptığı Çalışmalardan Biri Bu O zaman Biz Müslümanlarında Kendi Kavramlarımıza Hakim Olma noktasında Bir Çalışma yapmamız Gerekiyor Bunun için Sitede Kavram Dosyası adında Bir bölümün olmasının hayırlı Olacağını Düşünüyorum...  Allah razı olsun
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2009, 13:26:33 »

Rabbim senden razı olsun kardeşim,üretken ve yetenekli kardeşlerin olması ve varlığı güzeldir,isterseniz biraz daha siteyi inceleyin kardeşim,dediğiniz hususlarla ilgili paylaşımlar mevcuttur,ayrıca eğitim köşesinde büyle bir konu açabilirsiniz ve kardeşlerimizde size destek verirler inş....

yinede güzel öneri ve fikirlerinizi,hatta eleştirilerinizi bekliyoruz kardeşim

selam ve dua ile..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: