Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« : 15 Eylül 2011, 18:05:01 » |
|
 |
|
 |
 |
Dün uydu montajı için gelen görevliyle bir yandan da kısa ve ilginç bi söyleşi gerçekleşti aramızda. Telefonun çalan zil melodisi ALLAH ALLAH sesiydi. ALLAH razı olsun, elhamdulillah dilinden düşmüyordu. Gerçekten de iyi niyetli, samimi birine benziyordu. Bir ara bizim çocuğu dergaha tövbeye gönderdik dedi. Ben de menzil sofilerden sanıp sordum. Alakası yokmuş. Başka bir camia. Osmanlı derneği, Mihr vakfı bişiler söyledi. Yıllardır altılı oynadığını, uydu kanalı vesilesiyle bu grupla tanışıp tövbe ettiğinden bahsetti. Merak etmiştim gerçekten. Tabi öncelikle dindar birisiyle karşılaşmam ve hidayet haberine sevindim. Ama devamında gelen sözleri oldukça şaşırttı.
Dinlerin ortadan kalkıp Hz İbrahimin hanif dinine dönüleceği, zamanı gelince imam, papaz, hahamın aynı sırada oturacakları, ölüm esnasında gelen devrin mürşidi ruhu vs vs... Sonra ilgili kanalı överek en başlara kaydetti. MPL. Bilmesem sol bir örgüt sanacam ilk duyuşta. Tabi tv ve uydu kanallarına pek aşina olmadığımdan ilk defa duyduğum bir isim oldu. Doğrusu vakit darlığından pek diyalogun uzamasını istemiyordum. Sonra ilgili kanalı biraz inceleyeyim dedim. Baktımki bayan sunucuları falan hep açık. Tasavvuf kanalı logolu frekansta. Ki islami kanal olduğu söylemi ile yola çıkmış bir kanalda kesinlikle böyle bir mani, mahzurun olmamasına karşın... Sonra netten araştırdım biraz, bir sürü ilginç bilgi hatta yalancı peygamberliğe uzanan iddialar.
Şaşırdım doğrusu.... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2011, 18:14:32 Gönderen: Emrullah CAN »
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #4 : 15 Eylül 2011, 20:05:40 » |
|
 |
|
 |
 |
ALLAHın laneti özerine olsun ey alçak ve dinsiz...Atasının niçin yaratıldığına şahidmiş,Rabbim seni onunla haşrederken halini görmek isterdim,ulan bide sakal bırak...neyse sinirlerimi tahrib etti...
emrullah kardeşim,artık bize doğru bir kanal şart,yoksa büyle sapıklar çoğalıp milletin kafasını zehirlemekten başka bişey yapmıyorlar,birde şu adnan oktar denen adma var..neyse bu aralar çağrı tv vesilesiyle bir kaç kanala göz gezdirdim..insanı dinden çıkartır bu kanallar,lağım kanalı bile bu kanallardan iyidir..
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #8 : 17 Eylül 2011, 16:17:25 » |
|
 |
|
 |
 |
Bu ve benzeri başka kanallar gerçekten saf insanların kanına giriyor.
İnşALLAH Çağrı tv kaliteli ve güzel programları ile bu anlamdaki boşluğu kapatır. Böylece bu girişimin ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlaşılıyor...
ALLAH ıslah etsin... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
waşta erva!!
тє¢яüвєℓι üує

Üye ID: 5367
 |
« Yanıtla #9 : 19 Eylül 2011, 22:20:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hürseda
Ayın Altın üyesi
Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!
Üye ID: 5181
 |
« Yanıtla #10 : 20 Eylül 2011, 09:19:17 » |
|
 |
|
 |
 |
DAHA ÖNCE MPL TV Yİ İZLİYORDUM ORDA PROGRAM YAPAN OMUZU GENİŞ SAÇINA SAKALINA AK DÜŞMÜŞ BİR HOCA! VARDI GEÇEN YOUTUBE DE VİDEOSUNU GÖRDÜM ADAM SAÇMALAMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYOR SEYİRCİNİN BİRİ HOCAM BEN TESBİHATLAR YAPIYORUM ACABA BENİM TESBİHATLAR KABUL OLMUŞMU DİYE HOCA! DENEN ZIMBIRTI SANKİ VAHİY GELİYOR GİBİ ÖNCE TEFEKKÜRE DALIYOR ARDINDAN BÖYLE BİRDEN İRKİLİYOR GİBİ YAPIP DÖNÜYOR İZLEYİCİYE DİYORKİ MÜJDE KARDEŞİM TESBİHATLARINIZ KABUL OLMUŞ DEMEZMİ BİRDEN BİR GÜLME TUTTU BENİ SONRA LANET ETTİM ONA BUNLARIDA MI GÖRECEKTİK RABBİM ONUUN BELASINI VERSİN |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!
Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
|
|
|
hürseda
Ayın Altın üyesi
Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!
Üye ID: 5181
 |
« Yanıtla #11 : 20 Eylül 2011, 09:20:33 » |
|
 |
|
 |
 |
VİDEO ATMASINI BİLSEYDİM ATARDIM AMA BİLMİYORUM MALESEF |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!
Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #12 : 20 Eylül 2011, 17:00:43 » |
|
 |
|
 |
 |
ALLAH ıslah etsin. Demek her türlü tuhaflık ve tahrife rağmen bu tür anlayışlar da taraftar bulabiliyor. Yazık... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|