Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Meyro kızının aşkı ile ALLAH aşkı....  (Okunma Sayısı 187 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gulab
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 7750

« : 20 Ağustos 2011, 23:43:42 »

Zamanın birinde hocanın biri çıkmış cemaate ALLAH aşkından bahsediyormuş,hoca anlattmış,anlattıkça coşmuş,köpürmüş,taşmışderken cemaatin arasından benzi limon gibi sararmış,perişan iğne ipliğine dönmüş biri ayağa fırlamış."sus" demiş "sus yalancı sus!senin o kelimeyi,aşkı ağzına almaya hakkın yok"
cemaat bu terbiyesizlik karşısında galeyana gelmişAdamı yaka paça tekme tokat dışarı atmaya hazırlanırken,adam davudi bir sesle devam etmiş.
"halime baksanızaermeni kızı meyronun aşkıbeni bu hale getird.Beni böyle perişan edip inleyen bir ney e döndürdü.ALLAH aşkından,ALLAH ı sevdiğinden bahseden şu efendiye bakın ense kilise direği gibi,göbeğininde maşALLAHı varErmani kızının aşkı beni bu hale getirdiğine göre ALLAH aşkından bahseden şu hoca efendi eğer yalancı değilse,ALLAH dediği an eriyip yok olması lazım gelmez mi?
Zavallı adamcağızın üstüne çullanmaya kalkanlar oldukları yere kala kalmışlar.Adam cemaati terk edip çıkmış.

(ÖZYURDUNDA GARıPSıN KıTABINDA)

BİR NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR BOYUN EĞMe...
Seyyid-e Kerbela
мιя üує

Mesajim Var Dünya'ya Alicilar Bozulmus Ulasilmiyor

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 2139

« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2011, 02:10:50 »

Bir "Mecnun" daha!
Rahman yüreklerinde Ilahi aski tasiyanlardan eylesin.

Sakın terk-i edebden, kûy-i mahbûb-i Hudâ'dır bu!
Nazargâh-i ilâhîdir Makam-ı Mustafâ’dır bu..!
waşta erva!!
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5367

« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2011, 22:15:04 »

Bu kitap yanılmıyorsam 'mehmet Zeran'ın'olacaktı.Daha lise yıllarındayken okumuştum kitabı.Ama aradan çok uzun bir zaman geçmiş hiç hatırlayamadım bu sahneyi.Güzel bir paylaşım olmuş.Hakkı bu şekilde ifade etmek ne güzel bir uyanıştır.ALLAH herkese her daim
uyanık olmayı,hakkı bilip haykırmayı nasib etsin.
gulab
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 7750

« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2011, 12:38:10 »

evet kitab mehmet zeren e ait.1982 yılında ilk başörtü yasağını anlatan gerçek yaşanmış bir roman

BİR NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR BOYUN EĞMe...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: