Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« : 22 Kasım 2011, 19:13:09 » |
|
 |
|
 |
 |
Sitemizin değerli kardeşlerinden olan,çok sevdiğimiz hocamız abbas kardeşimizin Meryemisra adında bir kız çocuğu olmuştur,gerçi kardeşimiz evladından uzaklarda olmanın burukluğunu yaşıyor,lakin en kısa zamanda onlara kavuşmasını diliyorum. Rabbim meryem isra yeğenimizi salihalardan eylesin,Rabbinin razı olduğu kullarından eylesin...
selametle.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''
Üye ID: 4830
 |
« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2011, 02:28:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ ''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
|
|
|
zeynebi duruş
υѕтα üує

Em Zaroké Kerbelayine!!! Zillet Jıme Dure!!!
Üye ID: 5170
 |
« Yanıtla #4 : 23 Kasım 2011, 03:57:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
Biz Aşkı NeYNeVa'da Öğrendik... Hani O İhanet Diyarında Zulme Meydan Okuyarak Baş Kaldıran KıZıL GüLLeRLe!!!
Ya Huseyn Biz Yoktuk Kerbela'da, Olsun Oğlun Mehdi'ye Lebbeyk Sözü...
|
|
|
|
|
|
|
|
yüsra
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2011, 12:17:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HoseyN
тє¢яüвєℓι üує

Üye ID: 179
 |
« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2011, 16:20:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #12 : 24 Kasım 2011, 00:15:55 » |
|
 |
|
 |
 |
MaşALLAH, sevindirici bir haber... Gelinlik kızlarımız çoğalıyor  Rabbim analı, babalı büyütsün, salihalardan eylesin Abbas kardeşim. İsmi gibi yaşamı da güzel ve meryemce olur inş... Hayırlı ve bahtı açık bir evlat olması dileğiyle... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #17 : 24 Kasım 2011, 17:13:23 » |
|
 |
|
 |
 |
bu arada bana ebu derda diyenlerin kulakları çınlasın; bebek şimdiden uyurken iç çekiyor...
eeee babasının kızı sonuçta,dertli dertli iç çekmesinden belli....  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
hürseda
Ayın Altın üyesi
Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!
Üye ID: 5181
 |
« Yanıtla #18 : 24 Kasım 2011, 23:40:56 » |
|
 |
|
 |
 |
rabbim salihalardan eylesin onu tez zamanda kavuştursun sabrınıza sabır katsın ve ecrini de kat be kat versin inşALLAH |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!
Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
|
|
|
|
|
|