Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« : 16 Nisan 2007, 17:17:46 » |
|
 |
|
 |
 |
Değerli dostlar; Rabbimizin bereketi ve inayeti ile kısa bir süre zarfında 1000. üye kardeşimize de kavuşmuş olduk....Yüce Halikimize sonsuz şükürler olsun....Bizlere yeryüzündeki en lezzetli nimeti ''KARDEŞLİĞİ'' ''SEVGİYİ'' nasip ettiği için HAMD OLSUN...
Bizler biliyoruz ki keymiyet değil KEYFİYET; sayı değil; Nitelik önemlidir...Ve yine aynı çatı altında bulunduğumuz kardeşlerin birbirinden değerli olduğunu da biliyoruz....Rabbimiz ''Hayırda Yarışın'' buyuruyor...Bizler bu uğurda birşeyler yapmak istiyorsak elbette ilk etapta olabildiğince kardeşe ulaşmaya, onlardan ilim ve irfan öğrenmeye çalışmamız doğaldır..Bunun bizleri amaca ulaştıracak bir ''Araç'' olduğunun da farkındayız..
Rabbim davete icabet eden tüm kardeşlerimizden, tüm DAVETYOLCULARINDAN razı olsun.....İNŞALLAH Rabbimizin nimetleri karşsında şükrümüzü arttırıp, O'na layık bir kul olma şerefine nail olabiliriz...
Selam ve Dua ile.... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2007, 19:22:11 » |
|
 |
|
 |
 |
MaşALLAH davetyolu sitemize.Kısa zaman içerisinde böylesine güzel bir ortam ve böyle güzel kardeşleri biraraya getiren Rabbimize ve buna vesile olan sitenin gayretli yöneticilerine şükranı bir borç biliyorum.
Kendimi huzurlu bulduğum sitelerin başında DAVETYOLU geliyor.Ve bunu yürekten söyliyorum.Bir çok yerde tekfir, tartışma ve cidal almış başına giderken bunca süredir bu çatı altında en ufak bir kırıcı ve kardeşliğe ters düşecek herhangi bir olayın olmamasından şahsım adına GURUR duyuyorum.Gerçekten bunu, bu ortamı ve bu saygıdeğer kardeşleri bir nimet olarak görüyorum.
İnşALLAH ALLAH ömür verirse elimiz tuttukça ve gözümüz gördükçe burada, bu güzel aile içinde bu güzel kardeşlerle beraber olacağız.Biz bu kardeşlerin arkasındayız her zaman için.Her pahasına.
ALLAH CC hepinizden razı olsun.Ancak ona eğilir Ona kulluk eder Ona şükrederiz |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2007, 19:53:04 Gönderen: yahya abbas müsavi »
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
izzet
тє¢яüвєℓι üує

Üye ID: 794
 |
« Yanıtla #13 : 18 Nisan 2007, 19:27:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #14 : 20 Nisan 2007, 21:05:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #15 : 20 Nisan 2007, 21:07:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #16 : 20 Nisan 2007, 21:11:52 » |
|
 |
|
 |
 |
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar...
Şüphesiz ki ALLAH CC rızası gözetilerek temellendirilmiş; Hoşgörü, İlim ve Kültür ile yoğrulmuş; Kardeşlik ve Sevgi üzerine bina edilmiş bir yapının yıkılması çok zordur...
Karşımıza çıkacak sorun ve engeller ise bizleri bu yolda daha azimlendirecek ve başarıya götürecek bir basamak hükmündedirler..
İNŞALLAH bu yürüyüşte kol kola, eleleyiz....Hep beraberiz...
Gücümüzü Rabbimizin izni ile kardeşlerimizin samimiyetlerinden alıyoruz.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mücahide
уєиι üує
Üye ID: 1090
 |
« Yanıtla #18 : 21 Nisan 2007, 01:08:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavera
мιя üує

BİTECEK OLANDAN GEÇTİM,HİÇ ÖLMEYEN BİR YAR SEÇTİM!
Üye ID: 323
|
 |
« Yanıtla #19 : 21 Nisan 2007, 01:22:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
Anlat sen de
toprağı kucaklayan nehir
derin kesik, içe damlayan k a n a m a
akan yeryüzü, dağılan zakkum
anlat sen de yarakurdu
nasıl durur orta yerde
kaburgayı çatlatan zulüm
Bu kalbi tanıyın
yaklaşıyor ölüm!...
(acının ve hüznün duraklarında/bu benim yürümeyi öğrenen kalbim!..)
|
|
|
|