|
|
hicr@n
тє¢яüвєℓι üує

Neden?
Üye ID: 5003
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2010, 11:25:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
Beni vurdular ihanet kokan bir şehrin karanlık akşamlarında baba dünya seninle baktığım yer değil gurbet yalnız senden uzaklar değil dünya saç diplerimde çürüyen gurbet kendimi kendimden savurduğum yermiş baba...
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2010, 11:44:14 » |
|
 |
|
 |
 |
Rabim kendi rızası için kabul buyursun.. Umarım hayırlı ve faydalı paylaşımlar daim olur.. Davetyolunu yalnız bırakmayan tüm üye kardeşlerimize teşekkür ederiz.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
-LeyL-
тє¢яüвєℓι üує

وَاصْبِرْ ( Ve Sabret )
Üye ID: 263
|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2010, 12:00:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #5 : 28 Ekim 2010, 12:27:57 » |
|
 |
|
 |
 |
Resmi tatil bir buçuk gün...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #12 : 28 Ekim 2010, 19:05:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
DiRiLiŞ
мιя üує

Derin yürek, derin Aşk ve derin İnsan..
Üye ID: 4853
 |
« Yanıtla #14 : 30 Ekim 2010, 12:37:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
Madem ölüm tek bir defa gelecek,
O da neden ALLAH için olmasın ..
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #16 : 31 Ekim 2010, 19:32:41 » |
|
 |
|
 |
 |
sedhezarcar masALLAH...  gercekten burayi farkli kilan...ismine layik olmasi... girgir konular neredeyse hiic yok...burada herkes FAYDAli olmaya calisiyor...
ALLAH razi olsun...daim eylesin... Rabbim bu güzel siteyi,bu güzel anlayışınıza layık etsin ve bizleride faydalı olan kullardan eylesin... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|