|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2011, 08:50:01 » |
|
 |
|
 |
 |
Doğrusu erbain kardeşimizi bende özledim ve merak ediyorum,eğer kendisine ulaşırsanız bizlerin selam ve muhabbettlerini kendisine iletirseniz sevinirim,erbain kardeşim bizlerde çok güzel bir izlenim bırakmıştır ve o kardeşimizi herdem hayrla anarız..
sitede erbain kardeşle ilgili bilgi verebilecek kimsenin olmadığına inanıyorum..
selametle.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #4 : 21 Kasım 2011, 18:38:20 » |
|
 |
|
 |
 |
Selamun aleykum . Sanırım bir aralar aktif paylaşımlarla bizle olan AMM@R kardeşimizsiniz. Hoş geldiniz. İnş sizi tekrar görmek isteriz. Erbain kardeşi sanırım üç yıla yakın bir süredir katılımcı olarak göremiyoruz. Bayram ve özel günlerde tebrik mesajı yazıp çıkıyordu. Yalnız bu bayramlarda kısmet olmadı herhalde. Selamlarımızla... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2011, 23:22:57 » |
|
 |
|
 |
 |
Sanırım aynı şehirdesiniz kardeşim. İnş bir şekilde tekrar karşılaşmanız kısmet olur. Bu arada güzel ve faydalı paylaşımlarınız vardı, umarım tekrar istifade etmek mümkün olur. Selam ile... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2011, 08:42:33 » |
|
 |
|
 |
 |
erbain kardeşten en kısa zamanda haberdar olmak isterim,sağlığı ve sıhhati yerindemi acaba? |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #12 : 27 Kasım 2011, 23:33:33 » |
|
 |
|
 |
 |
Evet kardeşim. Geçmiş konularda bursa yolcusu kalmasın diye bir konuya gözüm çarpmıştı. Sizin de isminizin orda geçtiğini anımsayınca öyle aklıma gelmiş olmalı. Şimdi baktım da aslında diyarbakırın resimlerini paylaşmışsınız, bursadan yolunuzun geçtiğini ama henüz dostlarla bir bardak çay imenin kısmet olmaıdğını dile getirmişsiniz...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|