Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: kayıp aranıyor!!!  (Okunma Sayısı 283 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ammar
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1100

« : 20 Kasım 2011, 22:27:36 »

erbain  adında  bir vatandaşın varlığından , iletişim bilgilerinden  haberi  olan bütün duyarlı kardeşlerimizin yardımlarını bekliyorum...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2011, 08:50:01 »

Doğrusu erbain kardeşimizi bende özledim ve merak ediyorum,eğer kendisine ulaşırsanız bizlerin selam ve muhabbettlerini kendisine iletirseniz sevinirim,erbain kardeşim bizlerde çok güzel bir izlenim bırakmıştır ve o kardeşimizi herdem hayrla anarız..

sitede erbain kardeşle ilgili bilgi verebilecek kimsenin olmadığına inanıyorum..

selametle..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
ilayda
υѕтα üує

тÜм zαliм νє zulÜм dÜzєηlєяiηє " ﻻ " diуoяuz

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 478

« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2011, 17:32:54 »

ammar kardeşim erbaiin kardeşimiz neti bir daha dönmemek üzere bıraktı..

Gün gelirde kurumuş bir papatya çınar gibi dağları ovaları gölgelendirir
Tevhid bülbülleri tebliğ şarkılarını Davudi namelerle nemrudun beynini patlatırcasına söylerler
Ve örtülü bir vicdan irkilip Hüseyin gibi kerbelalara koşarsa
İşte o gün evet o gün her kalpte Muhammedi bir papatyanın filizlerine sahit olabilirsiniz
ilayda
υѕтα üує

тÜм zαliм νє zulÜм dÜzєηlєяiηє " ﻻ " diуoяuz

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 478

« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2011, 17:45:56 »

erbaiinle ortak bi arkadaşım var mesajınızı ilettim oda erbaiine iletecek inş..

Gün gelirde kurumuş bir papatya çınar gibi dağları ovaları gölgelendirir
Tevhid bülbülleri tebliğ şarkılarını Davudi namelerle nemrudun beynini patlatırcasına söylerler
Ve örtülü bir vicdan irkilip Hüseyin gibi kerbelalara koşarsa
İşte o gün evet o gün her kalpte Muhammedi bir papatyanın filizlerine sahit olabilirsiniz
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #4 : 21 Kasım 2011, 18:38:20 »

Selamun aleykum .
Sanırım bir aralar aktif paylaşımlarla bizle olan AMM@R kardeşimizsiniz.
Hoş geldiniz. İnş sizi tekrar görmek isteriz.
Erbain kardeşi sanırım üç yıla yakın bir süredir katılımcı olarak göremiyoruz. Bayram ve özel günlerde tebrik mesajı yazıp çıkıyordu. Yalnız bu bayramlarda kısmet olmadı herhalde.
Selamlarımızla...

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
katre
σиυя üуєѕι

RABBİM SANADIR ŞÜKÜR.ayırma yolundan beni.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 78

« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2011, 23:35:48 »

we aleyküm selam...hoşgelmişsiniz güzel insan...erbaiin ahiyi bizim size sormamız gerekmiyormuydu..erbain ahiyi görenlerden olsaydım en çok sevinenlerden olurdum..sizide uzun zaman sonra gördük buda güzel...dualarınızda unutmayın...selametle... 

Uzayıp giden bir sızı halini alınca bu sessizlik bir çocuk ağlamaya başlar buğulanmış kalplerde. Kırılgan zamanların yitik merhametiyle yüreklerde büyüttüğü bir yerdir o çocuk.
Adı: Zulümdür... Adı: Gözyaşı... Adı: Çaresizlik...
waşta erva!!
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5367

« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2011, 23:53:16 »

erbaiin abi çok farklı bir karekterdi gerçekten. Onu bu site dışında farklı bir sitede tanımıştım. Çok değerli paylaşımları bizlere en güzel şekilde, doğru bir üslupla aktarmayı başaran güzel bir abimizdi. Sitede en çok onun paylaşımlarını büyük bir merakla beklerdim,çünkü bilirdimki yine güzel birşeyler çıkacak ortaya ve yine beynimiz, ruhumuz tazelenecek. Uzun süre göremiyordum artık sanal alemde, bende sormuştum abiyi ve öylece bir daha sanal aleme uğramayacağını öğrenmiştim. gören, ulaşabilen olursa kendisine, bizlerdende çokca selam söylesin, kendi adıma ondan çok şey öğrendiğim bu değerli, güzel yürekli insana.
ammar
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2011, 23:17:36 »

emrah abi  doğrudur ben o ammarım....erbain  kardeşimle  bir ara  iletişim kazası yaşadık ve o günden sonra onunla  hiç teyitleşme  imkanımız  olmadı...ilayda  kardeş  eğerki bir haber alma  durumnuz  olursa  sevinirim...siz  diğer  değerli  dostlarımıda burda tekrardan görmek  gerçekten mutlu  etti beni...weselam
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2011, 23:22:57 »

Sanırım aynı şehirdesiniz kardeşim. İnş bir şekilde tekrar karşılaşmanız kısmet olur.
Bu arada güzel ve faydalı paylaşımlarınız vardı, umarım tekrar istifade etmek mümkün olur.
Selam ile...

katre
σиυя üуєѕι

RABBİM SANADIR ŞÜKÜR.ayırma yolundan beni.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 78

« Yanıtla #9 : 24 Kasım 2011, 00:36:27 »

aynı şehirdenmi?ozaman benim yanlışım var(zira benim bildiğim Ammar kardeşimiz siz değilsiniz demek olurki-sanmıyorum..galiba  EMRULLAH kardeşimizin yanlışı var şehirlerde..vesselam..  

Uzayıp giden bir sızı halini alınca bu sessizlik bir çocuk ağlamaya başlar buğulanmış kalplerde. Kırılgan zamanların yitik merhametiyle yüreklerde büyüttüğü bir yerdir o çocuk.
Adı: Zulümdür... Adı: Gözyaşı... Adı: Çaresizlik...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2011, 08:42:33 »

erbain kardeşten en kısa zamanda haberdar olmak isterim,sağlığı ve sıhhati yerindemi  acaba?

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
ammar
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2011, 14:58:49 »

emrulllah  abi  ben  erbainle  aynı şehirde  değilim 1000 km aşkın mesafe  var  aramızda sanırım:) bana  öle  geliyorki sizinle  aynı şehirdeyim yada aynı şehirliyiz (hemşeri) katre  bacım ben sizi  iyi  tanırım  yanılmıyorsunuz....o sürekli  berbaer oldğunuz  dostunuza selam ve dua  temenilerimi  iletirsiniz innş..  bu arada  erbainden somut  bir haber  alan olursa  bilgilendirmeye devam etsinler...weselam..... gül
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 27 Kasım 2011, 23:33:33 »

Evet kardeşim. Geçmiş konularda bursa yolcusu kalmasın diye bir konuya gözüm çarpmıştı. Sizin de isminizin orda geçtiğini anımsayınca öyle aklıma gelmiş olmalı. Şimdi baktım da aslında diyarbakırın resimlerini paylaşmışsınız, bursadan yolunuzun geçtiğini ama henüz dostlarla bir bardak çay imenin kısmet olmaıdğını dile getirmişsiniz... alkış

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: