zeynebi duruş
υѕтα üує

Em Zaroké Kerbelayine!!! Zillet Jıme Dure!!!
Üye ID: 5170
 |
« : 24 Mart 2011, 15:28:55 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2011, 01:10:46 Gönderen: zeynebi duruş »
|
|
Biz Aşkı NeYNeVa'da Öğrendik... Hani O İhanet Diyarında Zulme Meydan Okuyarak Baş Kaldıran KıZıL GüLLeRLe!!!
Ya Huseyn Biz Yoktuk Kerbela'da, Olsun Oğlun Mehdi'ye Lebbeyk Sözü...
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2011, 15:42:07 » |
|
 |
|
 |
 |
maşaALLAH...bizi duygulandırıp maziye daldırdın kardeşim..o kardeşliğin tadını alanlar,bir daha unuturmu o tadı..eskiler çok gördü ve yaşadı...neyse... Rabbim mekanını cennet eylesin.Rabbim o islam kardeşliğini aramıda daima diri tutsun.çünkü biz o kardeşliği kaybedersek herşeyi kaybederiz. şimdi fatihamızı okuyalım... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Leşkere_Azadi
υѕтα üує

Özgürlüge sevdalandik delice..
Üye ID: 5008
|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2011, 16:26:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ey özgürlük! Kırık kanatlı güzel kuşum! Keşke seni vahşet bekçilerinden,duvarları,sınırları,kaleleri ve zindanları yapanlardan kurtarabilseydim. Keşke kafesini kırıp seni sabahın temiz,bulutsuz ve tozsuz havasında uçurabilseydim. Fakat... Benim de ellerimi kırmışlar, dilimi kesmişler. Ayaklarıma zincir vurmuşlar ve gözlerimi bağlamışlar...
|
|
|
|
|
|
|
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''
Üye ID: 4830
 |
« Yanıtla #6 : 24 Mart 2011, 19:41:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ ''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
|
|
|
|
|
|
|
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
Üye ID: 702
 |
« Yanıtla #9 : 25 Mart 2011, 15:41:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
 "vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır. filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
|
|
|
|