Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İşte BDP'lilerin çocukları  (Okunma Sayısı 1088 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« : 10 Haziran 2011, 18:36:53 »

İşte BDP'lilerin çocukları

Güneydoğu'da birçok çocuk, mahkemelerde, karakollarda sürünürken, bu çocukların ellerine taş veren BDP yöneticilerinin çocukları lüks içerisinde yaşıyor. Hemen hemen hepsi özel okulda okumuş, kimileri de Amerika'da okuyor ve henüz 20'li yaşlardalar ama gayrimenkul zengini...

Güneydoğu'da birçok çocuk, mahkemelerde, karakollarda sürünürken, bu çocukların ellerine taş veren BDP yöneticilerinin çocukları lüks içerisinde yaşıyor. BDP'nin seçkin katmanının çocukları hep kolejlerde veya yurt dışında okuyor. BDP elitlerinin çocuklarının ellerinde taşlar, molotof kokteylleri yok. Onlar Güneydoğu'daki yaşıtlarından farklılar. Hayatlarında mahkemeler, karakollar da yok. Çünkü onların ellerine taş veren kimse yok. Bölge halkı BDP yöneticilerinin halkın parası ile zengin olduklarına inanıyor.

Araştırdığımız diğer BDP'lilerin çocuklarının da hemen hepsinin özel okullarda okudukları; kimilerinin Amerika'da okuduğu ve henüz 20'li yaşlarda olmalarına rağmen gayrimenkul zengini oldukları bilgilerine ulaştık.

İŞTE O İSİMLER

BİNİCİ'NİN OĞLU AMERİKA'DA KOLEJ'DE OKUYOR

BDP'nin desteklediği bağımsız milletvekili İbrahim Binici'nin oğlu Cihan Binici de Güneydoğu'da molotof atan, taş atan yaşıtlarının aksine ABD'de CUNY KİNGSBOROUGH Koleji'nde eğitim görüyor.  Facebook profilinde bir eğlence mekanındayken arkadaşlarıyla  ve içki şişeleriyle fotoğrafları var.  Amerika'da  gezerken, eğlence mekanlarında ve deniz kenarında çekilmiş fotoğrafları da facebook profilini süslüyor. Cihan Binici Manhattan Beach/New York'ta yaşıyor.

PERVİN BULDAN'IN OĞLU, GAYRİMENKUL ZENGİNİ

İstanbul Üniversitesi'nde okuyor. İyi bir eğitim görüyor. Kızlarla çekilmiş samimi fotoğrafları facebook sayfasını süslüyor.  Neçirvan Buldan, daha 20 yaşında ama gayri menkul zengini. Üzerine kayıtlı Diyarbakır Seyrantepe'de 14 dükkan ve marketi, İstanbul Kalenderhane'de 5 tane dükkan, 1 tane sinema, ve bir apartmanı bulunuyor. Neçirvan  Buldan'ın Ankara'da da 1 evi var.

ZENDERLİOĞLU'NUN KIZI

BDP destekli Bitlis Adayı Husamettin Zenderlioğlu'nun kızı Beyzar Zenderlioğlu da özel okul mezunu. Beyzar Özel Kervan Akşam Lisesi'nden mezun olmuş.

ÇELİK'İN OĞLU

BDP destekli Muş Adayı Demir Çelik'in oğlu Özgür Çelik'in de Özel Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde okuduğu öğrenildi.  Çelik'in yıllık masrafı 20 milyarı geçiyor.

KAPLAN'IN KIZI

BDP destekli Şırnak Adayı Hasip Kaplan'ın kızı Işıl Kaplan ise İstanbul Fatih Pertevniyal Anadolu Lisesi (Fransız Dili ve Edebiyatı)'nden 2003 yılında mezun oldu.
Diğer kızı Güneş Ruken Kaplan da özel okul mezunu, Güneş İstanbul Özel AR- EL Lisesi'nden mezun oldu.

BİRDAL'IN KIZI

BDP destekli Diyarbakır Adayı Akın Birdal'ın kızı Evren Birdal-Sharma Ankara Özel Arı Lisesi mezunu. Bu lise Ankara'nın en pahalı okullarındandı. Evren Birdal İngiltere uyruklu Ajay SHARMA ile evliydi.

BOZLAK'IN OĞLU

BDP destekli Adana Adayı Murat Bozlak'ın oğlu Rukan Bozlak da 1992-1995 yılları arasında Özel Yüce Fen Lisesi'nde okudu.  Rukan Bozlak'ın kendi adına kayıtlı Ankara'da bir akaryakıt istasyonu ve 20 dönüm arazisi bulunuyor.  Murat Bozlak'ın diğer oğlu Ramazan Bozlak da Özel Yükseliş Lisesi'nde Ankara'da okudu. 1997 yılında ise Özel Doğu Akdeniz Üniversitesi (KKTC) Turizm ve Otelcilik Yüksekokulunu paralı okudu.

TÜRK'ÜN OĞLU

BDP destekli Mardin Adayı Ahmet Türk'ün oğlu Umut Ejder Türk de 1995-1999 yılları arasında Ankara'da Özel Yükseliş Lisesi'nde okudu.

HABERVAKTİM.COM ÖZEL

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2011, 18:46:00 »

Sırrı Sakık ve oğlunun lüks hayatı
Güneydoğu'da gariban aile çocuklarının ellerine taş verenlerin kendileri ve çocuklarının yaşadığı lüks bir  hayli tezat oluşturuyor. 

BDP'li Sırrı Sakık miting alanlarına gelirken seçmenden gelecek tepkiden çekinerek JAGUAR marka lüks arabasını miting alanının uzağına park ediyor.

5 Haziran 2011 günü BDP'nin Gebze mitingine katılan Sırrı Sakık'ı mitinge uzak bir alanda az sayıda BDP'li karşılıyor.

Sırrı Sakık'ın JAGUAR marka arabasının plakası 06AR3777.

Sırrı Sakık'ın oğlu Heval Sakık

Sırrı Sakık'ın oğlu Heval Sakık da babası gibi lüks bir hayat sürüyor. Heval Sakık'ın Facebook profilinde evde raflarda dizili içki şişeleri ile beraber fotoğrafının yer aldığı görülüyor.

Lüks bir evde fotoğrafları bulunan Heval Sakık'ın Özel Evrensel Lisesi mezunu olduğu öğrenildi.

Güneydoğu'da çocukların ellerine taş verenlerin kendi çocuklarının ve kendilerinin yaşadığı lüks bir hayli tezat oluşturuyor. 

Heval Sakık, içkiyi elinden hiç düşürmüyor:

Heval Sakık, kadınlara düşkünlüğü ile biliniyor.

Heval Sakık, hayvansever de... Köpeğiyle:

Evi içki dolu:

BDP'li Sırrı Sakık oğlu Heval Sakık'la:

Habervaktim.com ÖZEL

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
can nurani
σиυя üуєѕι

**EM XUUNA WE Jİ BİR NAKİİİNN**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2210

« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2011, 22:46:53 »

kimileri evlatlarini yerin dibine gümerken kimileride gününü gün ediyor bunlarin peşinden gidenlere yazikk  her kesimin bu yaziyi okumasi ve ona güre ders almasi lazim aslinda bu yaziyi fecboktada yayinlanmasi lazimm kürt halki aslinda bunlarin gerçek yüzlerini gürüyor ama her nedense gürdüğü halde gürmemezlikten geliyorlar 

Sizler Namazda Eli Acikmi Eli kapalimi kilalim diye tartisirken!Kàfirler ise o elleri Nasil keseceklerini planliyorlar imam humeyni
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 11 Haziran 2011, 21:29:50 »

Bu haberi alıntılarken niyetim şuydu...
bunların çocuklarının nerede okuduğu şahsen beni ilgilendirmez,nerde ne kadar servetleride var beni yine ilgilendirmez,sonuçta babaları zenginse okumak hakları,bunu yargılayacak değilim,eğer imkanım varsa çocuklarım güzel okullarda okutmayı herkes gibi bende isterim,onun için bunlar niye burada okuyorlar gibi bir anlayışım yoktur,evlatları özerinden insanları yargılamakta doğru değildir,sonuçta bazı peygamberlerin avlatları veya ailesi iman etmemiş ve ayrı yol tutmuşlardır.bu nedenle bunu yadırgamıyorum.

peki neydi niyetim

niyetim,bölge halkı ,kürdlük ve mağduriyet edebiyatı yapanlar ve bu iş özerinden rant elde edip,insanları öne sürenlerin maskesini görmesini istiyorum.Bunlar bölgeye eğitim,iş,sağlık ve benzeri bölgeyi rahatlatacak hiç birşeyi istemiyorlar,buna öncülük edip bu halkı,yoksulluk ve cehalete sürükleyip,bunun özerinden rant elde etmeye çalışıyorlar.onların çocukları değerlidir onların gözünde(ki her babanın gözünde büyledir)onun için onları kaostan,şiddetten,kandan,hapisten,işkenceden uzak tutacaklar amma milletin çocuklarının okumasını istemeyecekler,bu tutarsızlığadır isyanım.ya çocuklarınıda tüm kürd çocukları gibi o taşlı ve şiddet ortamında yetiştirsinler,yada bu bölgedeki yaptıkları ikiyüzlü politikalarından vazgeçsinler,ama biliyorumki vazgeçemezler..çünkü bu zihniyetin cahil ve işsizlere ihtiyacı var.
işte bundan dolayı bu halk bu bdp lilerin çocuklarını görüpte,bu durumu ve zihniyeti tanımalı..
tüm niyetim budur.
yoksa çocuklarıyla alıp veremediğim bir durum yok.

selametle..

MERYEMDUAA
σиυя üуєѕι

insan bir katre kan ve bin endişedir.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1850

« Yanıtla #4 : 11 Haziran 2011, 22:11:14 »

islami bir yapının insana vereceği en büyük kazanım mutlak bir sorumluluk ve hangi konumda statüde ve halde olunursa olunsun insan olmak insan gibi davranmak ve insanları kullanmaktan uzak durmadır.
bugün maalesef ama maalesef akpden tutun bdpye kadar hepsinin handikapı aynı, lüks yaşam ve israf..
bazen eliaçıkın çok fazla iktisada yüklendiğini düşünürüm ama bu tür şeyleri görünce yani tabanıyla kendisine inanıp güvenenlerle eşit olmayan parti grup ve liderlerle karşılaşınca ekonomik ahlakın ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz..

kürt halkından bu tiplere pirim verenler, hala bunun farkına varamadıysa daha nedir bilmem ki .Kürd hak ve kazanımlarını savunma noktasında ulusuna halkına faydalı olmak isteyen bir şahıs doğuda varolan mustazafdere üye olmak ya da islami camiaya yakın olmak zorunda değil ama aynı şekilde bu aldatıcıların peşinden de gitmeyi bir tercih haline bir mecburiyet haline getirmemelidir.
haber bize bizi anlattığı için ibretliktir .teşekkürler.
selametle.

İman ,ALLAH'la olan sözleşmedir. islam teslimiyettir. kalu bela Karakter andıdır.ve amel sözleşmenin gereğidir.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2011, 10:47:47 »

Rabbim sizdende razı olsun kardeşim...

Bu arada hoş geldiniz,umarız iyisinizdir kardeşim..

selametle..

MERYEMDUAA
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 12 Haziran 2011, 15:48:41 »

ALLAH sizden de razı olsun abi.
hoşbuldum .çok şükür hayattayız sınavımız devam ediyor.siz de iyisinizdir umarım.
selametle.

İman ,ALLAH'la olan sözleşmedir. islam teslimiyettir. kalu bela Karakter andıdır.ve amel sözleşmenin gereğidir.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 14 Kasım 2011, 20:26:28 »

BDP`li Vekilin Oğlundan Peygambere Küstahça HakaretBDP`li Sırrı Sakık`ın oğlu Cenk Sakık twitter`deki hesabında Hz. Adem`e küstahça hakaret etti14 Kasım 2011 Pazartesi 13:30:00

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed`e “Kabile şefi”, Kur`an-ı Kerim`e “Muhammed`in sözü” diyen Radikal yazarı Hakkı Devrim`in ardından kutsal değerlere bir hakaret de BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık`ın oğlu Cenk Sakık`tan geldi.

HZ ADEM`E KÜSTAH SÖZLER
Cenk Sakık, insanlığın atası ve ilk peygamber Hz. Adem ile Hz. Havva hakkında çirkin ifadeler kullandı. BDP`li vekilin oğlu, Twitter hesabından “Zamanında Havva Adem`e tipim değilsin deseymiş tüm bunlar yaşanmıycaktı” mesajını geçti.

“TANRI`NIN ÇALIŞMA TARZININ BU OLMADIĞINI ÖĞRENDİM”
Hz.Adem`e hakaret ile yetinmeyen Sakık küstahlığına bir başka mesajla devam etti. Ünlü mafya lideri Al Capone`nin “Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı`ya bana bır bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı`nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı`ya günahlarımı affetmesi için dua ettim”

habervaktim

MERYEMDUAA
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 15 Kasım 2011, 00:21:46 »

ebeveynler üzerinden çocuklarını eleştirmek gibi bir huyum yoktur ama bu bir zihniyet meselesidir .bu açıdan babalar ve çocuklarının  fikirbirliğidir. bdpyi eylem ve söylemleriyle çocuklarından okumak yerinde bir değerlendirme olacaktır..
teşekkürler haber için
selametle..

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: