Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: islami hareketler ve cihad anlayışımız özerinde oynanan oyunlar  (Okunma Sayısı 919 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« : 08 Şubat 2007, 15:18:12 »

sa değerli kardeşlerim,özellikle son zamanlarda islam dünyasında meydana gelen hadiseleri heppimiz ibretle ve özüntüyle takip ediyoruz.ırak,lübnan ve işte filistin....
filistinde bu son olanlar ve yaşananlar gerçekten bize derin dersler vermektedir.orada olanlar ve yaşananlar niçin ve kimin işine yarıyor ve bu sonucu doğuran etkenler nelerdir.
yıllardır biz müslümanların direniş hayalini süsleyen ve dünyadaki islami hareketlerin deyim yerindeyse ilham kaynağı olan filistin intifadası ve cihad hareketleri özerinde acaba ne tür oyunlar oynanıyor.bu konuda yorumlarınızdan faydalanmak isterim.
öncelikle bana göre birinci sebeplerden birtanesi,dünyadaki islami hareketlere mensup müminlerin kalbindeki filistin davasına özeldede ruhumuzdaki cihad anlayışına darbe vurulmak istenmektedir.şüyleki,filistin davası toprak davası çatışmalarda menfaat kavgasından kaynaklanıyor anlayışını yaratmaktır.ABD ve siyonistler silahla kıramadıkları dünyadaki direniş ve cihad ruhunu bu şekildeki fitne oyunlarıyla darbe vurmak istiyorlar.kafamızdaki cihad anlayışına CİHAD HAREKETLERİni ÇIKAR HAREKETLERİ olarak sokmaya çalışıyorlar.Eğerki etrafınıza bakıp iyi tahlil ediyoriseniz zalimlerin bundada başarılı olduğunu göreceksiniz,bunlar birbirlerini para için yiyiyorlar,güçleri birbirlerine yetiyor,artık onlara üzülmüyorum,amaçları başkaimiş vb kelimelerle belki şimdiden karşılaşmışsınız veya ilerde karşılaşırsınız.
kısacası kardeşlerim dikkatli olalım kafirler bizim silahlarımızla bizi vuruyor ve malesef bizlerde bu kışkırtıcılığa çabuk gelip birbirimizi acımadan vurabiliyoruz.
lübnandada bu oyun oynanmak istedi ama nasrallahın ferasetli liderliği buna engel oldu.BİZDEN BİN KİŞİYİ BİLE ÖLDÜRSENİZ SİLAHLARIMIZ İSRAİLDEN BAŞKASINA KARŞI YÖNELMİYECEKTİR sözü fitnecilerin heveslerini şimdilik kursaklarında bıraktı ama boş durmayacaklar ve planlarını yine uygulamaya koyacaklardır.

bugün ırakta oynanan oyunda bunun benzeridir.filistinde farklı gruplar çatışıyor,ırakta farklı mezhepler çatışıyor.olan masum mustazaf halka oluyor.müskümanlar bir arpa boyu yol almıyor ve hep yerinde sayıyor,zalimler ise amaçlarına tek tek ulaşıyor.
zaten amaçta bu değilmi bizi birbirimizle uğraştırıp hedeflerine kolayca ulaşmak ve ne yazıkkı bizlerde bilinçsizce onlara yardımcı oluyoruz.
 peki sonuç ne olacak ve müzlümanlara düşen sorumluluk nedir.bunuda sizin yorumlarınıza bırakıyorum.

selam ve dua ile kardeşlerim

« Son Düzenleme: 08 Şubat 2007, 18:52:47 Gönderen: yahya abbas müsavi » Logged

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2007, 15:48:41 »

Çok güzel ve hepimiz için hassasiyet arz eden bir konu..Böyle gerekli bir konuya temas ettiğiniz için teşekkür ederiz Müsavi abi..

Silaları, teknolojileri ile müslümanlarla baş edemeyen zalimler tarih boyunca bu şekil türlü türlü olaylara başvurmuşlar, müminlerin arasına tefrikalar koymak suretiyle onları güçten düşürüp mağlup edebilecekleri kıvama getirmeyi amaçlamışlardır..Bugün Filistin, Irak ve dünyanın değişik coğrayalarında siyonların ve haçlılaırn oynadığı oyun bundan ibarettir..

Özellikle FİLİSTİN çektiği acılar, yaşadığı işgal, sahip olduğu kutsal emanet ve mabetler nedeni ile tüm dünya müslümanlarının nazarında ayrı bir öneme sahiptir.Bunun farkında olan taguti güçler ordaki müslümünları birbirlerine düşürerek onları gözden düşürme, sebeb oldukları fitne fesat ortamı ile ümmet nezdinde bu islami mücadele ve mücahidleri kendi içinde menfaat için savaş veren gruplar haline göstermeyi hedeflemiştir..

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #2 : 03 Mart 2011, 20:35:07 »

uzun zaman oldu ama yinede ALLAHcc razı olsn emrullah kardeşim.
selam ve dua ile

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #3 : 03 Mart 2011, 20:44:33 »

ALLAH ebeden razı olsun yahya kekom ...selam ve baki dualarımla...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: