Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: isa dedi ki  (Okunma Sayısı 282 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MERYEMDUAA
σиυя üуєѕι

insan bir katre kan ve bin endişedir.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1850

« : 01 Aralık 2011, 00:15:11 »

İsa dedi ki “ben kimim?”
“Sen” dedi Havariler, “kriz entelektüellerin klişeleşmiş spekülasyonlar mantalitesi karşısında geliştirilen son eskatolojik bir manifestosun.”
İsa dedi: ha!?

DİNİ VE KUTSALLARI BU HALE GETİRMEYİZ DİLERİM ..

İman ,ALLAH'la olan sözleşmedir. islam teslimiyettir. kalu bela Karakter andıdır.ve amel sözleşmenin gereğidir.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2011, 13:41:58 »

İsa dedi ki “ben kimim?”
“Sen” dedi Havariler, “kriz entelektüellerin klişeleşmiş spekülasyonlar mantalitesi karşısında geliştirilen son eskatolojik bir manifestosun.”
İsa dedi: ha!?

DİNİ VE KUTSALLARI BU HALE GETİRMEYİZ DİLERİM ..

aklım karıştı  bu nedemek oldu meryemduaa kardeşim,bize türkçesinide bari izah edin... Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
MERYEMDUAA
σиυя üуєѕι

insan bir katre kan ve bin endişedir.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1850

« Yanıtla #2 : 01 Aralık 2011, 18:26:17 »

abi isa da anlamamış ki  çok zor karışık bir şey Smiley

şaka bir yana da bu cümledeki  eskatoloji dünyanın sonuyla ilgilenir,yani mesihin dönemi olarak da tarif edeceğimiz  bir dini felsefe akımıdır.
olaya zannımca iki açıdan yaklaşabiliriz.birincisi bazı kriz entellektüelleri kabul etmese de ahiret vardır ve isa bunun delilidir.
ikincisiyse ,bu kadar keşmekeşin spekülasyonun ne gereği var ölüm haktır aynı zamanda öldükten sonra dirilme de haktır , ve isada sizin için güzel bir örneklik vardır..

söz hoşuma gitti abi o yüzden paylaşmıştım herkesin kendince bir yorumu vardır mutlaka  Smiley
selametle.   

İman ,ALLAH'la olan sözleşmedir. islam teslimiyettir. kalu bela Karakter andıdır.ve amel sözleşmenin gereğidir.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: